"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, June 4, 2009

Melepak2 d Malam hari...

LEPAS bawa Nureen tengok Aeroplane hari Ahad tempohari...aku bawa puteri aku tue cuci mata tgk org lepak kat Pantai Queensbay....banyak betul manusia melepak ambil angin malam....So terlintas ler kat pikiran nie nak joint they all sekaki lahhh.....Hohoho.....tp salah parking ler plak!! Ter'parking kat tepi apek jual menan daaa.....so apa lagi...si kecik iteww telah berjaya memujuk aku utk membeli menan...huhuhuhu...dapat gak apek tue RM14 dr aku....salah aku gak psl gatai tangan beli buih sabun tue utk Nureen...padahal dier bukan pandai main pon......1st botol yg aku beli tue dier bg tumpah...pastu nak lg ler plak!!so terpaksa ler aku invest lg kat apek tue...huhuhuhu.....



Belon nie yag Nureen nak sgt nie...RM5 hengget taw!!

Action jer tu..bukan tau tiup sgt ponnn!




Apek itewwlah yg telah aku investkn RM aku....huhuhu


Yeaahaaa...kita lepak kat sini yer tuan2...

24 comments:

mama tisya said...

bdk2 suka main buih sabun tu tp nk tiup tk reti..terpkasa la mama or ayh nye yg tlg tiup

comel je mainan nureen tu tp mhl ek smp rm14

salwa said...

ala kak gie,,budak2..
hehehe..
hmm,,btw,,adik nureen 2 pndai pose la..
ada gaya model gitu..

alyyani said...

korang anak beranak ni mmg suka berpicnic ek. bes betul dok penang banyak pantai. eh betul ke? hehehe...

atty's said...

abg fir pun suka main buih sabun tu..hehheeh

niza said...

uhuhuh..klu aku???mau dabel wooo invest kat apek tuh...hiksss...

neezareef said...

tinggi btl npknye cik giraffe tu yek

rambut nureen ni comel lah

fazilzura said...

amboi syok nye lepak2 makan hari

zue_annie said...

cute la giraffe tu hehe..mesti nureen sembur n bukan tiup buih tu hehehhe

Baby Wify said...

tu belon zirafah ka kak?

amboi pnjg betui aih..cm tingin plak hehe...

IeDa said...

sama la ngan ayin tu..kan leh nampak menan..mesti kena beli gak..kalau aku nampak dulu..cepat2 aku bawa di gi jln lain..kalau beli pon kejap jer dia main..pastu rosakkan...habishhh la RM aku...heheheh

CuTeMiUt78 said...

ha'ah la pesal budak2 suka bebenor belon yg 5 hengget tu.. mirul pun lebih kurang je la.. klu murah.. takpe la kan.. he...heh..heh.. best kan lepak2 dan bersantai2..

mummYaeesh said...

hmanggaiii pjgnye leher girrafe tu..
tak nampak bdn dia pun!
ish rasa tak sabar lak nak blk penang bleh lepak sama2 gitew!

last blk penang aritu baru kenal niza sorang jerk org penang tu pun tak dan nak amik no phone..pasni klu blk sure ku kumpul segala blogger penang!woohoo

Gieyana said...

Mam Tisya ~ A'aa betui tue..ni plak, Ummie dier yg ajorkan! huhuhu

Gieyana said...

Salwa ~ tu la psl..betul erk? candid jer tue...myb fotogenik ler kot nmpak cantikkkk...kuang3x

Gieyana said...

Alyyani ~ bukan takat picnic jer..jalan2 habiskan duit!

Gieyana said...

Atty ~ bleh joint the club ngan Nureen nie..

Gieyana said...

Niza ~ betui2 psl ko ada dua budak comel!hehehe

Gieyana said...

Neeza ~ A'aa tinggi bebenor!..hehehe...comel erk? copy paste Ummie dier nie..

Gieyana said...

Fazilzura ~ mmg syok!hehehe

Gieyana said...

Zue ~ A'aa betui2..dier sembur jer menatang tue!huhuhu

Gieyana said...

Baby ~ A'aa..nnt ko g beli yer..hehehe

Gieyana said...

Cute ~ hahaha...kita serupaaaa...

Gieyana said...

My ~ hmmmm mak aiiii...mmg panjang...x der body ponn!wakakaka...nnt kita lepak sama2 yer...

[-suziey-] said...

eh aku kenal zirafah itu,..aQeel pn ade..ekeke:D