"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, June 8, 2009

Outdoor Photoshoot...

On the way balik dari Kenduri Sabtu ritu, kita singgah kat R&R...ntah apa namanya pon aku x sure..psl x perasan....tengok kat situ cantikk gak...tambah plak si kecil aku tue nk jalan...nak jalann....so, kita lepak kat situ buat sementara waktu....time nie Zura n hubby dier x joint sbb diorang terus balik...kalau x, bleh ler bergedik2 ngan kitaorang, tambah plak aku cam x sempat nak berbual mesra....masa berjalan dengan pantas sekali.........











24 comments:

ibu_umairah said...

cantik ganmbar gie ngan si gadis comel tu.....
heee.....di celah2 daun2.....

atie said...

Dah makin pro jek, pasni leh jadi photografer lak ye.....hihi

myfr3ak said...

wahh, lawooo!

Gieyana said...

Ibu_Umairah
~ Tenkiu..hehehe

Gieyana said...

Atie
~ Owhhh..sekadar merakamkn kenangan kami iniiii...hehehe

Gieyana said...

Myfr3ak
~ Tenkiu...

salwa said...

comelnya adik nureen pakai bju kurung..
kak gie,cntikla tmpt yg kak gie n fmily pose 2..
nice sgt2.

shidaradzak said...

cantik pic2..kamera kita samalah hehe...awak sign in lah jadi 4lower saya lam blog nih..huhu

ikiqzana said...

gie.. cantik dan clear la gambar ni. nureen pon cantik dan comel jugak..

Noy said...

cantik nya gambar..noy nibelum terbeli lagi camera..waaaaa

Gieyana said...

Salwa ~ Tenkiu yer..adik Nureen nie kdg2 nmpak kecomotannya gak!!huhuhu...
Ntah kat R&R mana ntah..selepas exit Nibong Tebal nk ke Penang tu la..hehehehe..

Gieyana said...

Shida ~ Tenkiu..awak pakai D80 gak ker? :D

Gieyana said...

Zana ~ Tenkiu yer...sekadar merakamkn kenangan indah iteww ajer..hehehehe

Gieyana said...

Noy ~ x per ...pelan2 nnt kumpul duit pastu boleh beli...hehehe

mummYaeesh said...

hamboiii comeynye anak dara ni pakai bju kurung..pink lagi tu!woohoo

[-suziey-] said...

waaa tomeinye nureen berbaju kurung..

~zuraiwan~ said...

huwaaa...idak aku bleh posing2 sm ek...kakaka...aku blk Baling terus, sblm tu siggah Masjib sbrg jaya...nk cepat..

Gieyana said...

My ~ kekekeke...tenkiu..

Gieyana said...

Suziey ~ ni ajer la satu2nya bj kurung yg dier bleh pakai..yg len dh x bleh pakai dh..huhuhu

Gieyana said...

Zura ~ A'aa ler..kita singgah pon psl nk wee wee jer..pastu tgk tpt dier cantik...so tembakkkk..

IeDa said...

hu..hu..hu..dah dekant ngan rumah aku..tp aku lak x balik kg kan???...tidak leh jumpa ko...

zue_annie said...

suka aku tgk gambar no 3 tu...cute n seksi gi tu model baju kurung tu ek hehehe

Gieyana said...

Ieda ~ hu..hu..hu..kalau x bleh jumpa ko kan!..

Gieyana said...

Zue ~ Owhhh..si budak nakal iteww ker? mmg nakal sekali!! Tenkiu2 yer Auntie Zue...