"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, June 6, 2009

Owhhh...Cantiknya.....

OWHHHH CANTIKNYA......memang berbaloi aku invest utk Cik K...bermula dengan suka2 dan sekarang dah jadi gila...Gila ngan photoshoot...sejauh mana akan ku melangkah....hmmm buat masa sekarang nie, kegunaan Cik K adalah utk merakamkn kenangan indah aku dan keluarga...dan depend pada situasi sekiranya ada permintaan utk merakamkn detik2 indah sesiapa saja....walaaaa.....Then, gambar nie sebagai bukti yang aku mmg sayannnnnnggggg dekat Cik K......cantik kan dengan hasilnya!!!!

Picture masa Subuh yang hening...di ambil dari Master Bedroom aku...cantikkan!!

Awan menjelang Senja...di ambil dr balcony rumahku...credit tu hubby!!



Picture di ambil dr Balcony juga..credit tu hubby!!

22 comments:

IeDa said...

iskh..iskh..iskh..cantiknyer kuasa Tuhan...ditambah lak ngan org yg mengsnap & mengedit..bertambah2 la cantek nyer..
Gie..nanti leh arr..ko buat photoshoot outdoor utk aku yer...kalau free...lg la bertambah cantik ngan tuan2 yg edit tu sekali..cantekkkkk...heheheh

Syed Mohd. Aiman said...

wow akak nice shots...

btw awan seakan2 nak tulis name Allah

salwa said...

wow!!umah kak gie ktna eyh??

MyHasla said...

Salam Gie,
Nice pics.... esp the 1st one!

intan said...

yup..mmg cntik =))

mummYaeesh said...

cantik ar mcm gambar lukisan tu!esp yg atas skali!

Gieyana said...

Ieda
~ betuix3...suka benor aku tgk...wokeyyy bleh x der masalah...nnt roger2 k....ko cuma belanja aku makan kat Dome settle ar..wakakaka...

Gieyana said...

Syed
~ Woww syed, tenkiu...A'aa la kn br pasan..tp Alif dier x nampak ler..

Gieyana said...

Salwa
~ Woww! rumah akak bdekatan ngan Tesco Gelugor..so mmg bleh nmpak bridge dr umah..:D

Gieyana said...

MyHasla
~ tenkiu ye...

Gieyana said...

Intan
~ Tenkiu..

Gieyana said...

MY
~ tenkiu...bila aku amati balik mmg cam lukisan ler plak kan!tp mmg original shoot tue..

pu3 balqis said...

wah... sgt cantik..
mmg berbakat nih..
;D

Gieyana said...

Pu3Balqis
~ Tenkiu...mn tau nnt wat freelance jurugambar plak kan...wakakaka..perasan!!

[-suziey-] said...

waa tantek...aku jeles wei...harus sambar kamera camtu:p

Saidatulnissa Aina Umairah said...

mmg cantek..mama teruja

zue_annie said...

cantiknya...kuasa NYA....mmg berbaloi baloi la ko bli cik k ko tu :)

Gieyana said...

Suziey ~ rembat jgn x rembat tawww!

Gieyana said...

Ayu ~ cepat teruja lagi!!

Gieyana said...

Zue ~ A'aaa..sgt berbaloii!

Mamamanja said...

mmg cantik..
rasa cam nak belajo jugak ler cara2 amik gambo nih

Gieyana said...

MamaManja

hmm..belajo ar..mmg x rugi!