"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, June 29, 2009

Pertemuan itu Indah Sekali...

DAN akhirnya, kita dapat juga ketemu dengan izin Allah S.W.T...biarpon x pernah bersua muka...dan cuma mengenali melalui blog ajer....
Sorry ler pasal aku lambat sikitttt.....itu semua gara2 terbabas n rushing utk belikan sedikit barang buat kengkawan aku itu.....harap2 x kena speed trap ler...hahahaha....

Memang best giler la berjumpa ngan
Ieda's Family Serta Zura .....sampai jer terus Si Ayin yang keletah tue sambut...rasa cam lama ajer kenal....seronok tgk keletah dier..happy go lucky cam aku gak....selamba rock ajer dier wat restoren tue cam Ieda yang punya..hahahaha....
Anak sedara Zura plak, cool ajer tgk kengkwn dier bersuka ria...tapi Nureen slow sket psl dier takut kat hubby Zura...x tau kenapa plak...dari dulu lagi tue...bukan x pernah jumpa pon....lawak benor dier tue....tp bagus gak...at least aku dpt ler bersembang ngan Ieda serta Zura...psl hubby aku x dpt joint...kena kerja plak!! So, kengkwn yang lain...korang jeles tak?

Ayin yang aktif....comeyy dier....

Dapat juga kita berjumpa kan Ieda...time kita jumpa tue Suziey tgh sibuk kat Tasik Titiwangsa tue...kekekeke

Zura, Iwan & Misya...anak buah diorang...

Ayin tengah layannnnnn......:D

Bapa Mithali nie....Ayin plak malu Meow2...

Ayin nak teropong sat...Owhhh Mama & Papa rupanya....:D


Ini ajer yg sempat aku kasi kat Ieda N Zura....rushing beb!!


Isi Kandungan...ader 'Alien; gak tue....aku suka yg pink tue...:D

Kita berposing gedik sket...Ayin mana?

Picca Nureen...rambut serabut benor....Ayin tgh layan blues kat belakang nun!!

Ini baru ada Ayin...tp dier tutup muka daaa....

Dari Ieda...the cute cuppies...Zura ada kasi karipap special made by her mother...tp Nureen dh ngap dah..x sempat nak amik...:D

Ayin tgh layan blues lagi...menikmati colat ferrero....:D

Misha...mata itam dier besar wooo....comeyyy!


Sebelum berpisah...sempat amik gambar candid Ieda....Si Ayin dah menggelupur nk meronda2 dlm KFC tue...:D

~ Aperpun mmg best ler jumpa ngan Ieda...kalau aku turun KL nnt wajid/harus dan sewaktu ngannya aku roger ko yer Ieda....tp skrg x nak turun lg ar psl H1N1....takut woooo.....


~ Plan nk g Genting kan...kan...kan....sapa yg nk itut lagi?hehehe

~ Sememangnya...aku jd terharu bila sorang kawan itu sanggup berjumpa, x kira walau mcm mana keadaan sekalipon....sanggup yer ko Ieda erk, walaupun Ahad pg tue jer ko sampai dari KL..huhuhu...

~ Wei...ko siap kasi hadiah special lagi kat aku yer...kesan liptics kat tudung aku...nasib baik aku pompuan..kalau lelaki...mesti ada owng jeles tau!!

~ Aperpon mmg best ar jumpa korang berdua nie..nnt kita gather2 lagi yer....:D

44 comments:

CaMaRPuTiH said...

Gie, pada aku la kan jumpa dlm group kecik lagi best kot sebab lebih close compared to reramai. hehehe.. sib baik aku gi gathering gak so no pointla nk jeles ker ko. huhuhu...

MaMa aYiN_FaSHa said...

Wahhhhhhh..pantasnya hang..aku x berkesempatan lagi la..ni pon curi2 kejap..pas tu nk tido..letih lorrr..
Nanti aku masukkan N3 kita yer..
Aku pon suka sgt2 jumpa hang & Zura...hope dpt jumpa lagi...

EIJAM'S FAMILY said...

bestkan dapat jumpa2 nie..huhuh

Fara_Adura said...

Best kan jupe2 cani.. ari tu g penang ade gak cakap kat hubby gie blog ade penang..malangnye xde no..hu3.Cane nk jupe..nanti gie anto no kat emel fara eh..fara.adura@yahoo.com.Ade masa turun penang @ gie turun kl..leh posing2 gediks eh..hehe

LoVEaQshA said...

Owh best tue dh jmp sesm mber2 blog...
Jeles lor xdpt join sm,camnie lau zura lik kdh hrus jmp kak gie n kak zura taw...
huhu tp xthu bile nk lik mgkn dlm bln nie sb ayh mertua dh koling2 suh blik buah dh byk menanti zura...

Apapn ttp jeles tgk uols dpt bergedikz bersm..

[-suziey-] said...

holaaa..seb bek aku xjeles..ekekek:D wei aku xjmpe zura ngn mama ayin nih...

~zuraiwan~ said...

salam...uitt cepatnya..kekeke..bagus2.
~tu err laki aku la tingin nk p genting2 ...kakaka. tu yg ajak laki hg. aku risau gk la ni H1N1 tu..tgk la cm mn..

fazilzura said...

wah wah ... berjimba2 yek ..

G, bile nak jmp "zura" ibu Akil ni plak

AkMa said...

bestnye berjumpa-jumpaan..heheheh..aku ni blum sempat jumpe sesape..jelesnye..

mama tisya said...

wah2 ko p jmpe blogger lg....sedap nmpk cuppies itu..bila nk jmpe aku plak...hehehe

naurah makwa said...

owah..sekali lagi naura jelous nih..bila la agaknya kita dapat jumpa kan kak?

zue_annie said...

wah jeles gak ni hehehhe..best nya korang

CuTeMiUt78 said...

wah... jeles..jeles ni.. bila la aku blh jumpa ko plak gie.. :D

DuRiAn rUnTuH said...

kawan2 blogger kak gie sume dok dekat2 yer..selalu je jumpe nye..hihik

ZARA 札拉 said...

woot!!

aku nak jumpa kamu gaks kak~

sila bawa J Co juga bleh?

hehehe~

Dee said...

wah2..sonoknyer jumpa blogger..

shi3la said...

wahhhh behh nyer together gather nihhh..owhhh jgnn luper utk jumper haku yerk this week..

Nana said...

dah lama aku xmkn big apple

Gieyana said...

CamarPutih ~ Betui2..aku pon suka group yg kecik2 jer..1st time jumpa kan..mesti byk benda nk sembang..:D

Gieyana said...

Ieda ~ Betui2..aku mmg pantas n gigih nak citer..mmg best kan...Insyaallah nnt kita jumpa yer...jgn lupa rembat GAP utk Ayin pasnie..kekeke

Gieyana said...

Ayu ~ Betui tue...best sgt....kalau ko turun penang, roger2 la yer..:D

Gieyana said...

Fara ~ okies..tu ar..tgk entry Fara ritu...dtg Penang..tp nk wat camna kan..x der jodoh tue nk jumpa..nnt kita roger2 yer..:D

Gieyana said...

Dik Zura ~ kekeke..ok set..nnt kalau x jumpa kt Kedah pon x per...kita jumpa kt Juru tue jer..so Zura kena singgah sat ler ketemu kita...4 sure, kita smpai nyer..:D

Gieyana said...

Suziey ~ kekeke..nasib baik ko x jeles...aku pon x sempat jeles ko gak psl aku, Ieda n Zura mengumpat ko masa kita jumpa ritu..KO mesti bersauna masa korang gathering tue..nasib baik kita aircond...hahhahaha...

Gieyana said...

Zuraiwan ~ aku mesti, semangat, cepat dan pantas..kekekeke...okies...nnt kita roger2 len bila nk bertravel nnt..:d

Gieyana said...

Fazilzura
~ Kalau ko turun Penang ko roger aku..n kalau aku turun KL aku roger ko..ok set! :D

Gieyana said...

Akma ~ x per...nnt ko jumpa aku nak?hehehehe

Gieyana said...

Mama Tisya ~ A'aa...berjumpa2an lagi..mmg sedap cuppies tue...nnt aku turun KL aku roger yer..kalau ko dtg Penang ko roger aku gak yer..:D

Gieyana said...

Naura
~ Nnt datang Penang bgtau ler..kita bleh jumpa...selalu tgk Naura dtg, tp x roger...:D

Gieyana said...

Zue ~ kekeke...hg jauh sgt...x per nnt kita jumpa plak!:D

Gieyana said...

Cute ~ tu la psl...kalau ko dkt, mesti aku jumpa ko...tgk nnt aku n hubby masukkan JB sbgai next destination cuti2 Mesia..tp kena nek flight ler..x larat nk drive wooo...:D

Gieyana said...

DurianRuntuh ~ x ler..suma jauh tue..tp diorg singgah Penang..so dpt bjumpa..:D

Gieyana said...

Zara
~ Owhh adik..diriku juga..nk jumpa..tp x kesempatan lg..jauh laaaa...:D

Gieyana said...

Dee ~ mmg sonot taw..!

Gieyana said...

Shi3la ~ Insyaallah...nnt kita roger2 yer..:D

Gieyana said...

Nana ~ Owhh ya ker? nnt ko suruh cik hubby belikan yer..:D

[-suziey-] said...

wooooo....ngumpat aku xhengat..cit..ekeek:D ouh aku sgt tingin nk jmpe deme berdua..hehehe:p

Gieyana said...

Suziey ~ kekekeke..ishhh! mn ada ler..ko ader terbatuk2 tak? kalau ader tue mmg mengumpat tue...hahahaha!

masviona said...

wah bestnye korang dpt jupe²...owwh patut ler ieda mintak no fon kwn mas tuh nk tempah cuppies kat sini ghopernye....bestnya korang

nnti dtg kl dtg ler umah saya gak dekat jer ngan umah ieda tuh.....hiksss

leadleedeea said...

mmg best jek...heheeeeee bile kite leh jumpe ye kak? heheee amik gambo lead posing leh? muehehehehe~!!!

Gieyana said...

Mas ~ A'aa..mmg best jumpa si Ieda nie...kekeke...oic...memula tue mmg sy nk beli..tp Ieda nk kasi plak..

~ Ok..sure sy roger2 yer..psl Kajang tue tpt jatuh lagi d'kenang tue..byk kenangan...:D

Gieyana said...

Lead ~ Best la my dear...nnt kita kita jumpa yer..mesti taw!bleh jumpa lagi cepat kalau jodoh kita kuat yer...

atty's said...

memang besh kalo jumpa2 nie ..

Gieyana said...

Atty's ~ Betui2..best kan!