"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, June 23, 2009

The Picture's of Nureen....

OWHHH...kalau balik kampung mesti Nureen jadi mangsa aku lagi.....asyik2 nak snap picture dier ajer bila nampak aksi2 menarik dier yang spontan iteww...seronok di jadikan bahan ujikaji...hehehehe....

DAN picture nie juga bleh wat kenangan aku dan dier nanti...aksi2 keriangan puteri tercinta....



Nak baling2 pasir plak...apa daa anak Ummie nie...

Seronoknyer dier main menan yag telah rosak...

Suka ler tue bila orang kacau dier...:D


Tengok...betapa kusyuknya dier main pasir...x di hiraukan sesapa jua yg lalu lalang....Si kenit ngan selipar gedabak abahnya...:D

Dan..ini pon sama gak...

Uitss..uitss..nak kemana lak tue?

~ Nnt aku citer lagi yer....bg korang cuci mata lagi ngan gambar Nureen...tiap2 minggu mesti ada gambar picture dier...:D


30 comments:

~Firsya~ said...

alalallalalala,ank buah unty nie,cute ler gaye kamoo...suke sgt...

Gieyana said...

Firsya ~ Alalalalalaaa....tenkiue yer..:d

~zuraiwan~ said...

woii...1st time aku tgk Nureen senggeh n smile ...idak sblm2 ni x brp ada picca dier yg nk senggeh gitu...cute sgt...

zue_annie said...

cute nya dia ngan kasut abahnya itu hikhik

Gieyana said...

Zura ~ kekekeke...tu la psl..selalunya dia ngan dunia dia jer..x heran org langsung..aku pon suka picca tue..nk wat frame besau2 nie..:D

Gieyana said...

Zue ~ kekekeke...kesemua picture tue dia sarung kasut besau2 gedabaknyer...:D

mamadanish78 said...

comelnya nureen ni....happy jek ngan dunia dia...beruntung nureen sbb dpt mama yg suka amik gambo nih...he2...
selipa dia paling kelako tu....layannnn..

[-suziey-] said...

hahahaa...mcm aQeel gk..suek main pasir pastu pakai sliper org beso..ekek:D

gmbo 1st tu tantek wei...unik

Gieyana said...

Mama D
~ Tenkiu..betui2...dier ngan dunia dier jer tue..tp sempat gak rakamkn detik2 itu...
~ Lwak betui ar ko nie..semmgnyer Ummie dier suka snap2 gitu..so anak ler jd mangsa..:D

Gieyana said...

Suziey
~ Owhhh..ko sudah balik yer...kita serupa..kalau bw dua2 nie g pantai mesti kedunya suka bangat kan! hahahaha....

MaMa aYiN_FaSHa said...

wowohooo nureen..kan dah kena jadi bahan ujikaji umie...heheheh
suka main pasir yer..leh kawan ngan ayin tu...

alyyani said...

nureen pun da tau dah nak buat natural posing. candid tp cun je gmbr2 nye. da tau hobi ummi dia. heheh..

Gieyana said...

Ieda ~ wakakaka..bahan ujikaji yg manyak bagus nie..bleh joint club ngan Ayin nie..sekali Aqeel gak...hehehe...

neezareef said...

jgn main pasir nureen

DuRiAn rUnTuH said...

kak gie,kalo nureen tuh anak buah kite..kite tak bagi die main2 kat luar kalo die balik kmpung..hihi..kite cium2,peluk2 die puas2..sampe die nangis..kihkih

CINTAMANISZ Lite said...

Gambar2 kat blog ni nureen kena tengok balik masa dia dh jadi anak dara sok, ngeh2..

shidaradzak said...

tak penat ke si nureen tu bergambar??huhuhu

ibu_umairah said...

budak-budak memang suka main pasir...sama mcm umairah!!!!

Gieyana said...

Neezareef ~ Si Nureen nie mmg x mkn saman taw!kekekeke

Gieyana said...

Durian Runtuh
~ Owhhh..mmg bertuahnya kalau ada adik cam awak..tp adik kita suma lelaki..Si Nureen tue asyik ngekor jer diorg..tht why toy pon dier suka yg cam lelaki nyer...

Gieyana said...

Kak Cinta
~ kekekeke...betui2..nnt dier bleh tgk n flashback..kekekek

Gieyana said...

Alya ~ betui2...dier mmg posing natural tue..x dpaksa2..hehehe

Gieyana said...

Shida
~ Dier mana penat...Ummie dier ni jer penat menonggeng utk dptkan pose terbaik..hahahaha

Gieyana said...

Ibu Umairah
~ Owhhh...mmg betui tue...bleh geng ngan Umairah nie..:D

niza said...

sonok la nureen dpt main pasir...hehehe...

Gieyana said...

Niza
~ hahaha..mmg betui tue..favourite dier tue:D

shi3la said...

elokk laaahhh tuhh..nureen ngan selipar abahnyer..yang danial plakk kalutt dok pakai kasutt tumitt hakuu..elokk plakk tuhh diyer jalann..gerammm tull hakuu..

Gieyana said...

Shi3la ~ wakakaka...edisi Nureen pakai kasut tumit aku dh overrr...perghhh! nasib baik!..mesti x larat ko nak jerit kan!:D

leadleedeea said...

haha lawok jek si nureen ni pkai selipar besau tuh..tringat zaman tecik2 dulu pon suke pkai slipar org besau nyer...rasa da cantik sgt da time tuh..haha~!

Gieyana said...

Lead ~ tu la psl..lawak bbnor anak dara sorang nie...:D