"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, June 10, 2009

Sunday ~ Citer kita lagi...

Holaaaa...nk bg blog aku berupdate daaa...harap kalian x boring la yer..sbb asyik2 citer aku jer...x kisah ler sbb blog ini aku yang managed and aku yang punyaaaa...hehehehe...

Owhh..berposing itew perlu yer....



So rentetan dari citer wedding Izham + Shahira iteww..actually Izham tue opismate aku daa...Kiter nyer office same level but diff dept....Sebaya ngan kitaorang ler pon pengantin tue...AND dier under actually under Sales n Marketing..aku plak under dept yg guna calculator byk tue daaa...hehehehe....So aku nak wish lg selamat Pengantin Baru buat diorang.....so seperti biasa...sempat gak kita berposing2 menumpang glamer owg kawen yer....

Kiter tumpang glamour pengantin yer....

Owhhh..budak kecik itu tgh sibuk nk ber'aksi"...

~ Citer kita lagi?? Selepas INI yer....

26 comments:

M@L@ said...

cantek panten... sama padan sama cantek...
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...

Gieyana said...

M@l@ ~ Betui2..semoga berbahagia selamanya...

shi3la said...

yerr laaa..citerr ko lahh my dearr oii..dahh blogg ko...hakuu ponn sudii jerkk bacer citer ko...

takkan ko nak tuliss pasall pakk menterii kiter plakk kutt..takk hinggin haku nak bacer ehh,kalo ko tulihh pasall derangg...baikkk ko jaja gamborr anakk ko lagik pekdahh ehh...

Gieyana said...

Shi3la
~ Wakakaka..ko ni mmg lawak ler..aku sukaaa..gila2 remaja gitew...wei, mn taw owg dh cemuihhh dah baca citer aku daa...
~ Owhhh! baguihhh gak idea iteww...aku nk tulih citer menteri plak ler...hahahha

neezareef said...

npk cantik je perantin ppn tu

shidaradzak said...

alah..blog ni dah serupa diari idup kita..bantai jelah tulis ape yang kita nak tulis...hehe

[-suziey-] said...

waa tantek la pengantin..hehe:p

babyluv_ayang said...

cantik la hai dress si nureen ni....seronot kat penang byk choice....kat ipoh ni tak byk choice...itu yg k.fara selalu turun KL ataupun Penang...tapi Penang pun dah lama tak turun...kena gi gak ni...heheheh...

mummYaeesh said...

sukalah tgk diorang ni..bagai pinang dibelah dua!perantin pompuan tu santek!

hamboi air tu sama kaler dgn baju..merahnye makngah!i likeeee

MaMa aYiN_FaSHa said...

ala Gie..blog kitakan..ari2 tempek muka kita pon..peduli apa..kita yg gigih buat..heheh..amcm hujung bulan nie..leh jumpa kot???nanti kita deal lain yer..

Gieyana said...

Neeza ~ Betui2..dier mmg cute...

Gieyana said...

Shida ~ Betui2..tht why aku nyer blog tajuk journal hidup kami..wakakaka...so cam diari alam maya kami ler..hehehe

Gieyana said...

Suziey ~ A'aa...cantekkkk..

Gieyana said...

Fara ~ Cantik? tenkiu yer..nk kena belanja makan ler kalau camni...tp kat Penang nie pon x byk sgt choicenyer...kat KL sinun mmg byk..kan...kan..kan!nnt dtg Penang roger2 kita taw!

Gieyana said...

My ~ Betui2..mcm pinang dibelah 1,2,3 dan seterusnya..hehehe

Gieyana said...

Ieda ~ Betui2..tempek ler gambar kita kan..kan..kan!hehehe...wokety! ko kena roger kt aku awai2 sket..harap2 ada jodoh kita kan!hehehe

Kasih Aleeya said...

hi... gambar kat sini pon cun2..hehe.. kalo nak order frame b&w..just email me at framekasih@yahoo.com.. (saya leh pos juger)..hehe

Gieyana said...

Filla ~ Okies..nnt sy cr gambar dulu yer...

zue_annie said...

X BORING LA..AKU SUKA TGK BLOG KO BNYAK GAMBAR KEKEKEK

Gieyana said...

Zue ~ Okiess...tunggu kemunculan si Nureen lg selepas entry ini okay..hehehe

Baby Wify said...

amboi...comey sungguh..pengantin ngn yg dok sblh pengantin tu..hehehe

Gieyana said...

Baby ~ Owhhh! comey yer...yg mn satu tue? baju merah ker @ kecik tue?hehehe

atie said...

Banyak lagi gambar ye....ok2 suka je tengok..hihi

Gieyana said...

Atie ~ A'aa..tengok2 selalu yer...

CuTeMiUt78 said...

posing2 bersama pengantin sudah semestinya kan

Gieyana said...

Cute ~ Betui2..dh mcm tradition ler plak!hehehe