"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, June 9, 2009

Vote for Niza & Damia yer..

Yeahaaaa......nak bg blog aku berupdate yer kengkawan.......nk promote sket contest yg kawan aku masuk nie yer...minta tolong ler korang semua yang baik hati iteww vote bg dier n Puteri dier...mmg nampak similar taww muka diorang nie...sebijik taww!!

Undian akan ditutup pada 15 Jun 2009 Pukul 7 Malam.
klik link yan nih>>>contest seiras wajahpastu korang taip SW016 tuk undi NIZA n damia...tapi korang kena ingt tau...korang kena wat 2 undian....SW016 & SWxxx(ikut korg nak undi lg 1 saper...)yg penting korang undilah kami ye....hehehe...klu korang undi sorg jek nnti disqualified lak...rugi jek kan...lg 1 yg wajibnyer korang mestilah blogger!!!undi di komen entry sini...jgn lupe ye kwn2...


vote for SW016~NIZA n damia!!!Dingatkan sekali lg ye kwn2 semua...kena undi 2 org yg berlainan tau dgn sekali undi sajer....jgn buat 2 undian tuk org yg sama...nnti disqualified lak...selamat mengundi!!!!

~ Niza aku copy paste ayat ko lar yer....

16 comments:

neezareef said...

oledi voted

Gieyana said...

Neeza ~ Bagus2..wa caya sama lu!!hehehe

niza said...

patutla aku rasa cam kenal jek ayat2 tuh...hehehe..
neway gie...thanks a lot my dear!!!luv u muaahhh!!!!

salwa said...

ok2..
dh tlg vote.

MaMa aYiN_FaSHa said...

dah vote yer..
Bagusla ko nie..support kengkawan...clap..clap..clap..

Gieyana said...

Niza ~ Aku copy paste daaa...hahaha...on behalf tumpang ko masuk contest..wakakaka..harap2 ko menang...aku tolong promote nie x der aper2 ka? hahahaha

Gieyana said...

Salwa ~ tenkiu yer adikkk..baik benor hatimu itewww...

Gieyana said...

Ieda ~ Bagus2..nk bg Niza menang nie..kena marketing lebih sket!!Lagi baik kalau ko publish kat umah ko gak!hehehehe

[-suziey-] said...

dh vote ler...ko lmbt publish n3 nih..ekek:D

Gieyana said...

Suziey
~ nie entry utk last minit nyer voters...hahaha..

mummYaeesh said...

lama tlh kusetelkan..tgh tunggu habuan jerk dr niza..ahaks!

Gieyana said...

MY ~ Hahaha..nnt Niza bg habuan kat kita..hehehe

niza said...

hahahaaa...nak habuan meh la dtg balik pulau...insya allah ku bg durian sebijik...kehkeh...
thanks a lot pd yg tlh vote!!!sayang korang...klu aku menang kite share perfume tu ye...ekeke...

Gieyana said...

Niza ~ hahaha..nk share perfume ker? x mau ler..nnt bau sama ler plak! hehehe...aku nak durian jer..hehehe

niza said...

mehla dtg sini...insya allah ada...tp kena dtg time hubby aku ader kat umah tau...kang saper lak nak gi beli durian tuh...hehehe..

Gieyana said...

Niza ~ Okies..nnt kita nk p kita roger yer..hehehe