"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, June 8, 2009

Wedding lagiiii....

CUTI2 Sekolah nie mmg banyak benor kenduri kawin kan...kan...kan!!!Tgk byk gak blogger upload gambar owg kawen...so, aku pon nak joint d'club ler upload citer kawen gak.....x citer nnt blog aku x ber'update' plak!! Ishhh..malas nk citer panjang ar...tgk gambar sudah la yer.....

Posing sket yer.....


1st wedding yg kami attend... meramaikan majlis perkahwinan iteww....

Posing lagi...Nureen tgk menikmati ayam goreng!!heeee....

Perjalanan nk pegi ke 2nd wedding..hujan turun bersama ngan kami sempat lg mkn buat 'langsat" wakakakaka...


Inilah pengantin Baru itew...member husband aku n Zura...kiter ikut jer...

Hubby sempat amik picture nie...cantik wooo...

Snap gambar hero sekali!heehehe...


Picture hantaran diorang...ader 2/3 keping lagi...malas nk upload daa...cantik kan!

Posing lagi!!

Candid gambar Zura....tengah di pikir apa tue?hehehehehe...

Nak posing gak!!!

Gambar Zura, hubby dier n pengantin...speedlite x bw daa...nmpak gelap sket psl umah pengantin tue kurang pencahayaan daaa....

13 comments:

shidaradzak said...

ok gak tu bila knduri kita jimat takyah masak kat umah..kita makan jelah lauk knduri kan..hehe

Gieyana said...

Shida ~ betui2..bleh bjimat tue..tp selalunya bila g kenduri selera mkn cam terbantut gitu!

fazilzura said...

uhhuhu betui ler.. cuti skolah ni perut penuh dgn nasik minyak jek..

Gieyana said...

Fazilzura ~ A'aaa...x dpt dsangkal lg kan! tp bestttt wooo...

~zuraiwan~ said...

salam....halooo...dh update yooo, caya la muka2 aku pun ada interprem kt umah ko...yehaaa..
~aku ngah pk cm mn nk blk ni...dh la g pun sesat sejam la gamaknya, wpun aku penah g bandar baharu tu..huwaaa..~

~zuraiwan~ said...

uittt..lupa nk ckp, gmbr korang ngan pgntin mn? hehe

atty's said...

gambar tantek2 ..suka tgk

niza said...

aku gak xder gi kenduri kawin maner2...hehehhe...

Gieyana said...

Zura
~ Salam...halooo kembali...A'aa picture ko dh glamer kat umah aku..hehehe...tu la psl..map ntah apa2 ntah!hehehe...tgk time balik dekat jer plak tue!..
~ ooo..gmbar tue ka? gelap sket ar...cahaya x cukup...

Gieyana said...

Atty's ~ tenkiu yer..dtg ler jenguk2 selalu!

Gieyana said...

Niza
~ Owhhh..kesian kat ko! so weekend x bleh bjimat ar!

Mamamanja said...

gambar daun tu mmg cantik

Gieyana said...

MamaManja ~ Tenkiu..credit to my hubby..hehehe