"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, July 24, 2009

Attending Birthday Party & Gelagat kanak2....

Hola...aktiviti hari Sabtu mmg memenatkan n menggembirakan...after aku abiskan masa bersama kengkwn di sebelah paginya..maka after abis segala bagainya..Aku dgn penuh Perasaan dan perasan terus balik utk ambil Suami & Nureen sayang menuju ke destinasi seterusnya...menghadiri majlis hari Jadi sahabat..Anak sedara Zura....dh kenal ngan Kakak dier before dah masa zaman bujang trang tang tang dulu yer kengkwn...

Kita smpai kat sana dalam pkul 6.45 camtue dn tengok Niza pon ada...Ini kira 2 dalam 1 ler...attend besday party sekali ngan jumpa kengkwan gak nie....heeeeeeeeeeee

So layan dpicca yang sempat di ambil yer..........:D

Picca Nureen tgh dok explore hadiah owg..kekeke...Besday girl dok memandang jer.....:D

Nampak tak budak kicik tue? x segan silu taw! mula2 jer dier malu..pastu dh buat umah tu cam umah sendiri dah..hahaha!

See...excited gila diorang main taw!!

Ni pon sama....hahaha!

Ain dh ceria...mula2 kitaorang sampai tue dier moody jer..psl baru mangun tito..heeeeeeeeeee

See..Nureen buat mcm harta sendiri!hahaha.............

Ni ler Besday girl..tgh moody ! Dok bersama2 Mama dier ajer...:D

DAN....

Jeng2....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Bertemu lagi yang kengkwn nie...x sempat pon nak bersembang panjang..masing2 penat & panas ler kot...tgk muka kami!!dh bleh di goreng ikan pon!hahahaha............

Nureen ckp..nak itu..nak itu....apa tue? Belon Damia ar!hahaha

~ Owhhh..ada lagi xtvt aku selepas itu...dasat betui aku berjalan2 aritu...hahahaha......

~ malas nak citer panjang psl kat entry Zura ada story yer...

~ Kita smpai lambat..tht why x der ar picca besday girl potong kek & sebagainya...:D

17 comments:

afdni said...

monyoknyer muka besday girl..huhuhu..penat melayan tetamu yer..sian kat dier..

Gieyana said...

Afdni ~ kekeke..sian kt dier..penat tue! psl dr pg smpai ptg melayan tetamu..:D

CuTeMiUt78 said...

wah.. hapening je tgk.. :D

wantie said...

Bestnya nengok bebudak tu melayan majlis tu. Entah diorang tau ke tidak sapa punya besday.. kuik kuik.

el said...

mn kek nye..hehehe
ni sure sapo abis bru snap gmbo eh..kahhh

ikiqzana said...

salam gie.. apa kabo?? lama x singgh jenjalan kt sini...

wah best g besday party.. nureen paling excited negok adiah...

la asal plak besday girl moody tu...

MAMADANISH78 said...

amboi2...mak dara ni..
bkn main happy bagai lagi tu..dapat bkmpul sama...jelezzzz btol...

alyyani said...

gie, da nak masuk ari sabtu, ko baru setel cite aktivit last weekend ko ye. nmpk sgt full of activites during weekend ko kan? heheh... nway, selamat berhujung minggu!

Gieyana said...

Cute ~ mmg happening taw!heeeeeeee

Gieyana said...

Wantie ~ kekeke..rasanya depa x taw kot! yg penting depa enjoy!haha

Gieyana said...

El ~ hahaha..pandai pon ko...kahhhhhh!

Gieyana said...

Zana ~ A'aa...lama ko x dtg..busy yer?hehehe..

~ Nureen mmg selalunya excited taw!

Gieyana said...

MamaD ~ Cepat2 menjeleskan diri..heeeeeee

Gieyana said...

Alya ~ kekeke..ni pon citer aku x abis lg nie taw!huhu..x der masa nk update bagainya! full ngan xtvt jer aku nie kan!haha

[-suziey-] said...

hohoho..smpat aku terjah sini jap..padhal bz nk exam ni..ekekek:D

wei aku mcm dh pnh baca story ni tp di mana yek..ekkek:D besday bash ni ke yg buat ko smpai 2-3 kali keluar (alasan jek) nk cari hadiah tu eh..hahah..sabo jek:p

Nana said...

amboi meriah sakan.

Gieyana said...

Nana ~ Mmg meriah tau!hehe