"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, July 31, 2009

Detik2 Sepetang Di Cameron....

Hiks3...x abis lagi citer Cameron kan!!...ishh...mmg x abis2 pon psl detik dan saat yang menyeronokkan ...kalau flashback 1000 kali pon x jemu kan!!!

Renungan Mata Nureen semasa makan...hiks!

Kita cuma lepak2 and makan angin petang jer...

Yang ni pon sama...hiks!

See...Nureen mmg happy giler...:D

Model2ku yang Cun & encem!hiks!

Disangkanya kita bunga plastic..rupanya mmg original!


Lihat ler keriangan kita menghirup udara ptg....Kat Rose Garden.........

Singgah sekejap kat caktus valley.....posing ngan bunga kaler purple gitu!hiks!

Sebelum balik...si kecik nie nak Aiskrim lak..abih comot!heeeeeeeeeeee

~ Detik2 indah ini mmg bermakna dlm hidup aku sekeluarga....best giler..............

~ Banyak lagi detik2 indah kan muncul yer.........heeeeeeeeeee

24 comments:

cik intanurulfateha said...

.waaa sedondon gitu kaler pepel
.santekkkk :)

joegrimjow said...

camne ek jadi gambo camtu

mama tisya said...

sedondon gtu ko,nureen & bunga purple itu

MaMa aYiN_FaSHa said...

Ada pulak bunga plastik tergantung atas pokok hidup tu weiii..hehhehe
Bunga lavender ker wei yg kaler pepel tuh???

~Firsya~ said...

waaaa,cantek2x la gambonye...

[-suziey-] said...

waaa sgt sonot nureen yek..syiok2..tu mcm lavender je..purple.i loike /...fev kolor aku gk tuh..ekeek:D
emm munga tu tantek la..turqoise..

Fara_Adura said...

Nureen sangat hepi nampaknye.. suke tgk uols bahagia bersama.. hehe

Cantek2 view @ cameron..weols lak ade plan nak ke cherating lak..jumm..kekeke

Pstt.. gie..ko nampak berseri2 ler.. hepi gle tgk muka da tau..hehe

ZARA 札拉 said...

wah!!

sama kaler tu kak~

phewit~

Nana said...

amboi korang sedondon anak banak kale pepel kale peberet aku tuh

CINTAMANISZ Lite said...

Ala..dah tomot muka nureen ngan eskrem dia tu.

PErsoalannya; kenapa budak2 makan eskrem mesti comot kat muka dia? huhu...(kkdg orang tua pun sama, kuikuikui)

SyaNa said...

rindunyee nk gi cameron
miss teh tarik sedap, stoberi coklat sedap..

shi3la said...

aksi spontan Nureen cute la weh...natural tuh..!!

wakaka tomotnyer diyerrr..huhuu haku pon tension kalo Danial nak aiskrim...huhu

azrina said...

hehehe..bestnya dapat pegi cameron..nak pegi gak..tapi entah la bila la dapat nak pegi sana.

mummy_ayu said...

sukanya..gi holiday! can't wait nak gi holiday gak..maybe early next year.tunggu iris besar sikit, cenang!

el said...

amboi nureen..kamo layan eskem sorg2 je eh..siam papa kamooo
xpe..nti mama kamo dpt eskem sure papa kamoo lg suker kahhhh

Gieyana said...

Cik IntanNurFateha ~ tenkiu yer dear..akak nyer fev kaler nie!hiks...

Gieyana said...

Joegrimjow ~ I can't understand u..which pic's is it?heeeeee

Gieyana said...

mama Tisya ~ hiks!

Gieyana said...

MamaAyin ~ wei..mmg betui ar..aku tgk dr jauh cam bunga pastic...tu yg aku zoom dkt tu..:D

Gieyana said...

Firsya ~ tenkiu yer..:D

Gieyana said...

Suziey ~ dier mmg enjoy giler psl udara yg ala2 aircond sket tue..its really my fev kale taw!hiks!

Gieyana said...

Fara ~ Nureen mmg hep..thank yer..

~ owhhh...aku mmg nak g gak...tpkan.hubby x larat nk drive..dier x kasi aku drive bila jln jauh!lambat katanya..hiks!

~ I mmg sonot taw itu hari..hiks!

Gieyana said...

Zara ~ hiks! phewitttttt!

Gieyana said...

Nana ~ aku pon taw! sukanya aku..lalalalala.......my fev gak nie!