"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, July 22, 2009

Makan Malam Bersama SAHABAT....

Masih ingat tentang Entry sahabat aku sebelum nie dalam erti-sebuah-persahabatan. ? Rasanya yg pernah mengikuti kisah aku pasti ingat kan!

Si comel..Farhana....

SO sempena Israk & Mikraj Isnin baru2 nie..aku dan Suami telah merajinkan diri utk berpuasa....x di sangka plak Sahabat kitaorang nie nak datang Penang for day trip..balik umah mak dier kat Balik Pulau...So kita amik peluang nie utk jumpa2an...Berbuka puasa ngan diaorang kt Kedai Ikan Bakar....Actually dah banyak kali plan nak jumpa..maybe jodoh x brapa kuat so delay yer.... Lagipon Ina nak pass kt aku Pearl utk Nureen yg aku minta Mother in Law dier belikan kat Sabah...

Si Faiz comeyyy..sian dier psl x cukup tido!heeeeeeeeee

Budak2 nie tgh main sama2..kaum mak n bapa plak sibuk bergossip........heeeeeeeeeee

See...dh abih licin kita kerjakan ikan bakar itu...order lmbat smpai benor smpai hangin dbuatnya..nasib baik I owg yg sabar n posa tau! huhu...Rancak benor diorang nie sembang!hahaha....kalau ikutkan hati, smpai ke pagi bleh sembang nie..tapi kesian plak kt diorang nie psl nk balik Perlis plak!:D

Berposing kenangan lagi sebelum masing2 ucapkan Selamat Tinggal!

~ Aperpon...terima kasih x terhingga kat diorang psl sanggup dtg amik kitaorang kt umah gara2 "Kekasih Gelapku" wat hal..x bleh nak start plak! Huh..menguji keimanan betui! Nasib baik posa taw!

~ Ishhh...byk citer best nk citer nie....tungguuuuuuuuuu!

22 comments:

~zuraiwan~ said...

owhhh...jumpaan Madi ngan Ina ye....lama x jumpa diaorg....hehehe...

~kirim slm kt diaorg ye...

ZARA 札拉 said...

hoyeah!!

^_^

makan2~

fazilzura said...

sonok nye jmp2 sakan

alyyani said...

KORANG ANAK BERANAK NI MMG RAJIN GATHERING. RAJI NTUL BEJALAN. BEST KAN? KALAU DAH NAMA IKAN BAKAR TUH MMG LA RESTORAN SABAR MENANTI YE. DUGAAN KO YG SEDANG BERPUASA :)

Dee said...

mkn2 n jumpa2an lg..wui..bestnyer..

EIJAM'S FAMILY said...

mkn2 dan jumpe kawan mmg bestkan... biar kawan seribu musuh xde langsung....

[-suziey-] said...

amboih jmpe kwn lagi..aktiviti ko ni pnuh ngn jmpe kengkawan ko je ek..syiok btol..hubby ko xkata ape ok la..so sporting u..

besenye klu org berposa mmg Allah saje bg ujian..hehe

naurah makwa said...

akak rajin sungguh jumpa kawan2..huhu..naura gak yang tak cukup masa..bila lah agaknya boleh jumpa..

atty's said...

nasib tak snap gambar ikan bakar..tgh lapo nie..

Gieyana said...

Zura ~ A'aa..kebetulan jer..diorang mai Penang..lgpon ada kirim mutiara kt Ina..dia dh lama nk kasi tp x dak masa nak jumpa..

~ Insyaallah..

Gieyana said...

Zara ~ Hooyeayyyyy...makan lagi!

Gieyana said...

Fazilzura ~ Betui tue..sonot sekali!:D

Gieyana said...

Alyyani ~ Aku suka jaga kawan.....heeeeee

~ Owhhh..km mmg begitu..suamiku dan aku punyai minat + hobi yang sama...bestttt!

Gieyana said...

Dee ~ Owhhh..betui2..best!!

Gieyana said...

Eijam's ~ A'aa..betui tue..mn taw one day kita susah, diorang tolong n begitu lah sebaliknya...km kan anak perantau kt Penang nie...:D

Gieyana said...

Suziey ~ Hahaha...owg Perantau..mcm nie ar..nk jumpa family susah sket psl jauh..so jumpa kengkwn la yg mn turun Penang nie..kekeke..

~ Si suamiku mmg sporting & lemah-lembut! kahhhhh!bukan pondan taw!

Gieyana said...

Naura ~ Tu la psl..tingin nak jumpa Naura gak tp x berkesempatan lg..ni bila nk jumpa nie?

Gieyana said...

Atty's ~ Dh tau dh..karang suma owg terliur lak...kekeke:D

Fara_Adura said...

Hollaa.. syiok eh makan bersama sahabat..:D

Kami turun penang nanti leh ar gather2 eh..ramai gak member blog duk sana.. mesti besh kan lepak2 pantai..makan laksa penang..holaaa..sorgaa!!!

Gieyana said...

Fara ~ Holla..mmg sinot taw!bergossip2 etc..kekeke...

~ A'aa sure...bergather2 sama2..hehehe:D

neezareef said...

PENUH XTVT JLN2 KO YA GIE

MAMADANISH78 said...

mmg kaki jalan btol tau gie ni...penuh ngn aktiviti...
happy je mamaD tgk...