"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, July 20, 2009

Malam Minggu D" Queensbay

Oleh kerana aku gagal utk mendapatkn hadiah utk Birthday anak kawan aku..makanya, aku memujuk-rayu si suami utk ke Destinasi seterusnya...Queensbay Mall malam tue...huh! Bertawaf sakan aku kt Shopping Mall weekend tue! harap2 promoter kt Shopping Mall tue x kenal aku ar psl keesokkannya pon pegi lagi...Kahhhh!

Planning tue nak p kat Toy'r Us..lastly kita pergi kat JJ jer..sana more toys but limited choice for girl..huh! fenin aku! psl x tau nk bagi apa! lastly aku rembat satu soft pillow from Russ..RM49.90 but get 70% disc....n set stationeries Minnie Mouse.....End of the day, Nureen yang nak! huh! Silap psl x beli dua set...lastly aku n hubby decide nak beli hadiah lain......tue yg terpaksa pegi keesokkannya tue...hahaha...Kaya tauke kedai! Apa kes kena pegi lain kat Shopping Mall utk dptkan hadiah besday....picca nie ler yg mengakibatkan kesuntukkan masa kitaorang....

See...budak nie dh tersangkut kt menan2 suma nie....

Selalunya Ummie dier yg drive..tp, kali ni...Nureen plak!

Ishhh..keta lagi! nasib baik dier x minta nak beli!

Siap di buatnya tilam kt benda nie!hahaha..........

Rambutnya yg kinting2 tue...jd curly balik although dh cut ritu!

Aikk...sempat gak kita posing smbil menunggu si suami beli selipar...nmpak tak buku yg di beli itu...haaa...dh jd milik Nureen!huhu

Keluar pon time Mall dh nk tutup dh...so, kita beli Sushi utk supper smbil lepak2 kt Queensbay's Waterfront! Favourite me & Nureen taw!

Beronggeng2 seketika sebelum balik yer....

~ Huh! tempek jer terus picca nie...nie kes malas ler nie...hahaha....

~ X berjaya gak nk belikn hadiah besday...huhu....

42 comments:

[-suziey-] said...

sgt sonot wei komen sbb dh ade pop up window..ekekek:D
wei nureen pndai makn sushi ek..wah ko ajo ank jadi jepun nih..hahaa:p
amboih kemain melepakss ek..haha..konon nk cari hadiah:p

Gieyana said...

Suziey ~ Kekeke..seyes! lawak ler ko nie...hahhaa:D

~ Betui tue..motif utamanya nk kuar mlm tue nk melepak!hahaha...
tht why hadiah x dpt pon! dpt tp rasa cam not suitable plak nk kasi..heeeeee

Dee said...

abislah..setiap kali beli besday present..nureen pun nak..hahaha..suka tgk gambar pala dia ilang dlm bola2 tuh..

Gieyana said...

Dee ~ Tue la psl...so next time kalau g beli, kena beli dua set ar!

~ Owhh..picca tue ker? dia cam jakun plak ngan ball2 kicik tue..hahaha

mama tisya said...

uiks..nurin tenggelam di sebalik bola2 yg byk itu..smlm pn bw tisya p jj gk..die dk main kt tmpt2 game..tnye die nk msk yg dlm ada ball2 tu ke..die tkmo...hehehe

Gieyana said...

Mama Tisya ~ Kekeke..tu la psl..budak2 tak dpt lari ngan menan suma nie kan..tue pon puas dpujuk utk balik...nasib baik ler kicik tue mau dgr ckp..heeeeee

ZARA 札拉 said...

walamak!!

hehehe~

sushi!!

~zuraiwan~ said...

susah tul nk cari present kan.....tu la aku pun penin nk cari....

ibu_umairah said...

nureen sama mcm umairah...kalau as beli hadiah untuk kawannya,dia mesti wajip menjeleskan dirinya!!!sabbooorrr bebanyak....

el said...

nk p beli hadiah...smpi tutup mall kahhhh dasat tu...

neezareef said...

last2 x terbeli gak presie nya ya gie..

ibu_arifa said...

makan sushi... nak sikit... nurin mkn tak sushi tuh?

babyluv_ayang said...

gie pun satu...harus ler beli satu lagi set utk si nureen....hehehhe...mmg harus jeles budak itu....

Gieyana said...

Zara ~ yesss..yes...hoo liaw!

Gieyana said...

Zura ~ betui tue..penin betui nk cari..huhu

Gieyana said...

As ~ Tu la psl..budak2 mmg cam gitu kan!heeeeee

Gieyana said...

El ~ KahhhhhH! aku mmg dasat kalau bab dok shopping Mall...suma kedai aku kena lapor diri taw!

Gieyana said...

Neeza ~ huhu..x beli mlm tu..beli keesokkannya..heeeeee

Gieyana said...

Ibu Arifa ~ Hehehe..nnt kita banjer yer...owhhh..mmg favourite Nureen tue!

Gieyana said...

Kak Fara ~ Tue la psl..beli pon satu jer...huhu..dh jd hakmilik Nureen la plak!heeeeeee

wantie said...

wantie.. memang alergik kalau bawa anak pergi shopping..sebab anak wantie tu aktif sesangat. keduanya pulak budget mesti lari punya.. So nak selamat, pergi time kerja. .. he he he...

atty's said...

wah teror nurin makan sushi...kasi untie skit..

Gieyana said...

Wantie ~ Wei..betui tue...tp aku mmg x bleh tinggal budak kicik tue..so kena ler angkut sekali..hahaha

Gieyana said...

Atty's ~ hehehe..mmg terror taw dier...:D

sis_nita said...

sonoknyerr dak nureen tuhh.. sampai terbaring2.. huhu!

Gieyana said...

Kak Nita ~ Dier tue mmg camtue..excited lebeyy sgt!heee

Mamamanja said...

pasni kalo nak beli adiah kena beli dabel la...

Gieyana said...

MamaManja ~ betui tue.huhuhu

~Firsya~ said...

waaahhh,jalan2x lagikk ye nureen,beshhhnyeee....

Gieyana said...

Firsya ~ Mcm biasa ler..xtvt akak mmg berjalan2....:d

wantie said...

gieyana- hubby wantie balaik umah ja, pekena sambal sotong tu sampai licin.
tak terlayan la pulak, semalam tidur awai sebab penat sesangat...

Gieyana said...

Wantie ~ Kekeke..lawak la hang nie...aperpon mmg best kan!:D

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik..
gie, rambut nureen tu kan.. klu ko tak nak curly sgt.. ko rajin2 potong.. nnti akan jd ikal mayang gitu.. tapi cantik pe rambut nureen tu.. hik..hik..hik..
anak ko nak jd anak jepun ya.. mkn sushi.. :D

Gieyana said...

Cute
~ hiks3..aku mmg suka pon ngan rambut dier..cam p saloon ler plak ruphenyer..hehehehe...

~ A'aa..anak dara tue mmg suka sushi...mybe masa pregnant dulu aku suka sgt kt sushi nie..smpai terbw2 kt Nureen...hehehe:D

alyyani said...

waa.. lama tak masuk blog ko gie. rindu aku! korang anak beranak mmg suka lepak queensbay ek?

gmbr dalam kete tuh, nmpk sgt ummi nureen pun kecik je. hehehe..

azrina said...

oooo...pegi lepak x ajak aku pon.hahaha..

lama x jumpa kan...dah beranak pinak dah kita nie..hehehe

kalu datang kl mai la umah aku

mamadanish78 said...

amboii..sukenya nureen baring kat bola2 tu...

Gieyana said...

Alyyani ~ A'aa..lama ko x masuk blog aku..hehehe:D

~ AKu kurus jer Alya..makan byk mn pon still kurus..x mau naik2..huhu

Gieyana said...

Azrina ~ hahaha..ko dok jauh sgt!

~ A'aa..lama x jumpa kan..insyaallah..kalau aku turun KL aku roger2 yer..:D

Gieyana said...

MamaDanish78 ~ A'aa..budak kicik tu mmg suka ngan menatang ni pon!hehehe

Mama_Aqish said...

Gie nak tnaya camne badan leh jadi kurus langsing...ada petua ker???leh la share kalo ada...jeles gitu nengok Gie kurus

Gieyana said...

MamaAqish ~ Kekeke..x der petua ar..mmg camtue jer kita nie..mkn apa pon susah nak naik!huhuhu..nak kasi gemok sket tp x bleh2..:D