"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, July 8, 2009

Owhhh.. terlalu excited!!

DAN akhirnya dapat juga tiket utk tgk movie malam nie.....Wednesday!! so dapat ler tiket murah sket....Lunch tadi aku dh bersusah-payah nk beli tp tinggal 1st row jer...baris depan nu ha!! mau terdongak2 ler laki aku tue...dh ler panjang! kahhhh..... So x jd..tukar tpt!!huhu
Nasib baik sempat gak rembat 2 helai baju + 1 pant kt GAP utk Nureen..kahhh! At least terubat ler ketensionan aku tue td..hahaha
So..malam nie aku dating lagi..tp kali nie Ber -4 + 1 (Nureen).....excited nie wei psl dh brapa thn x nengok movie kat panggung!!..masa zaman single n before ada Nureen jer selalu layannnnz.....Harap2 Nureen dpt sesuaikn diri ler...risau pon ada! takut dier x biasa nya sound system kat dalam panggung tue...

Terima kasih yer Alyanni ...aku cilok ko nyer picture yer.....

~ Lastly kita tgk Movie kat Perangin Mall yer bkn kt Cheras...picture tue skadar hiasan semata2.... Nak tgk kat tpt Si EL tue dh penuh...huhuu...

~ Nntkan entry aku yer dgn siapa aku ber'transform...kahhhh!

36 comments:

salwa said...

dh lama xpost komen kt blog kak gie.
lama xmmbaca.
hehehe..
bestnya tgk movie.
lama xg ciema kot

el said...

kahhhh...btol2 aku igt kat cheras td..buat gempak monyet je ko..kahhhhhhhhh aku tgk smpi skrin komputer penyek tau..hahahahaha

mmg best cite ni gie...tulah hrp nureen ok le nti eh...nti aku nak koling2 mlm ni...kahhhhh

~zuraiwan~ said...

wah....cinema2...lama x tgk cinema....aku pun excited....excited nk tau hg g bercouple2 ngan sapa? member hg ka?

leadleedeea said...

alaaaa lead bet mesti nureen excited...dun worry...hehe lead da berpengalaman bwk bebudak masuk panggung...mesti terkesima diorang tau...dun worry nureen mesti behave..hehehehe~!!

ibu_umairah said...

ermm terkejut jugak tiket wayang tulis cheras....dal hati ibu kata biar betul dr pineng nak tgk wayang kat kl......hee.heeee

selamat menonton

neezareef said...

aku pn x penah bwk myra tgk movie..takut gitu lah dbuatnya lampu suram dia melalak ke haper sia2 je aku bli tiket..hehe

enjoy the movie

Mamamanja said...

lama dah x jejak panggung nih.
dulu masa zaman selalu p outstaion selalu gak meronggeng ngan kengkawan tengok wayang. ngan pakwe???? sejak kawin x penah jejak panggung dengannya huhuhuhu. tengok cd cetak rompak jerk kat umah

CINTAMANISZ Lite said...

Gie..naper sume org suka layan transformer nihhhh? Akak aje yg gi layan Ice Age 3 ni, hehe..(sian kat cik abang akak..ajak tgk transformer tp akak xnakk..apelah!)

Selamat ber-transformer...hehe..

fazilzura said...

WAAAAAAAAAAAA

daku jeles ni .. huhuhu tingin nak g tgk wyg ..

ibu_arifa said...

walamak..bestnyer g tgk wayang..camne ah nurin dok dlm tu nnt yer. jgn nangis dah ler nurin

[-suziey-] said...

ceh sabo je aku..amboi meronggeng ler ini mlm..sabo jek cilok gambo org..tiket tgv cheras lagi...ekeke:D
selamat la bertransformer ok..sape la insan ketiga itu wei..adekah baby dlm peyut..ooppsss:p

mamadanish78 said...

ooooo..nak g tgk wayang ye.....wah best la..
ni first time ke nureen nak g tgk wayang???hrp2 nureen ok la...
masa danish tu pun...ajak tgk cter upin ipin...nak bg dia signal mcmana bestnya tgk wayang...nasib baik dia ok..tp bila dah golap tu...tak tentu arah gak dibuatnya..nasib baik ada upin..wakaka
wah nureen..prtamakali terus tgk cter yg dasyat ni..jgn terkejut sudah la..wakakaaa..
sblm masuk..pastikan ada bawak benda atau makanan yg mjadi kesukaan nureen tau..bio dia tak boring..sbb masa mamaD g..tgk kat luo..ramai gak mak bapak gilir jaga anak kat luo..uuhuhuu...
alamak..pjgnye komen aku ni...

MaMa aYiN_FaSHa said...

Pelik kejap aku bila nengok tiket tu tulis cheras..ekkee..
Have fun okehhhh..
huhuhu..aku gak x dan rembat lagi baju ayin kat Gap tuh...sebok benor..

sis_nita said...

have fun dik..
akak last tengok wayang..
citer upin dan ipin tuhh..

EIJAM'S FAMILY said...

okies2 have fun naaaaaaaaa

ZARA 札拉 said...

hehehe~

sila transform jadi bumble bee after that kak~

hahaha~

Farhana said...

Kita baru balik nihhh.. Tgk transformer gak.. Wawawa.. Best gilerrrr maa.. Rugi sesangat sape tak nengok.. Hoho.. Rasa mcm nak ada robot sbg pnjaga kita aje.. Wakaka.. =p

Dari 5 bintang kita bg 10 bintang.. Wakakaka.. Besyyyy.. Sbb tu seat sntiasa penuh.. Huhu.. Mcm nk pi nengok lagi skali plak.. Hee.. =p

mummYaeesh said...

sudah lama betul tak jengok2 sini!
so da transform lom ni..woohoo
nureen ok tak??

Gieyana said...

Salwa ~ Tu la..ada pasan kemana adik menghilang..hehehe..

Gieyana said...

El ~ Kahhhhh...pinjam tiket wayang owg len punya...nak bg lg excited!

Gieyana said...

Zura ~ Betui2..lama x p...Owhhh! Kita tunggu kemunculannya di next n3 yer...:D

Gieyana said...

Lead ~ Betui2..akak yg lebeyy excited nih!

Gieyana said...

Ibu Umairah ~ Hahaha...tipah tertipu...
Tenkiu yer...:D

Gieyana said...

Neeza ~ Betui2..tu yg takut n was2 nk bw tue kan...Tenkiu yer..:d

Gieyana said...

MamaManja ~ Owhh..ni nk kena pnggil penguatkuasa spot check nie...kekeke...
Kesian...nnt ajak ar Pak We tgk..mesti best!

Gieyana said...

Kak Alona ~ Ntah ler kak..movie dier best kot rasanya...kekeke..p la tgk, x rugi taw!

Gieyana said...

Fazilzura ~ Kesian kt ko..karang ajak ar hubby p tgk yer...:D

Gieyana said...

Ibu_Arifa ~ Mmg best taw! excited nih! harap2 camtu ar!

Gieyana said...

Suziey ~ Kekeke..excited weh! x kira nk amik gak...hmmmm insan ketiga? cesss..mn ada dlm peyott! mkanan ada ar...hahaha

Gieyana said...

Mama Danish

~Betui2..1st time bw Nureen tgk nie...:D
Tima kasih yer psl kasi petua...ritu pon nk tgk citer Upin * Ipin tue tp x der masa lak...

Gieyana said...

Ieda ~ Kahhhh...ko pon kena tipu ker?

tenkiu yer...

Gieyana said...

Sis_Nita ~ Tenkiu kak...huhu..citer tue kita x sempat nengok pon!sedeyyyy...

Gieyana said...

Ayu ~ Tenkiu yer...:d

Gieyana said...

Zara ~ Okies...mesti taw! tp rasanya x bleh ar...huhu

Gieyana said...

Farhana ~ owhhh...layan movie gak yer...kekekeke

~ Betui2..seat sentiasa penuh..tht why akak x bleh nengok kt Queensbay tue..huhu

Gieyana said...

MY ~ Br nk ber transforme jer..kekeke