"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, July 13, 2009

Pertemuan....

AHaks...kira x basi lagi la yer entry aku nie..kengkwn lain semua dh publish dh entry nie..aku jer lambat wat entry psl tgh bertungkus-lumus nak hilangkn mood blues aku..tetiba jer menyerang n segala-bagai n3 pon aku publish ikut mood jer...heeeeeeeeeeeee
Owhhh....bertemu Sahabat memang mengujakan...mcm2 benda rasa nk sembang....heee!
Owhh..lupa plak nak citer...Si Shi3la nie datang Penang nk attend kenduri kawan dier..so kira 2 in 1 ler...sekali harung jumpa minah2 blogger nie..ahaks! mmg meriah...tp x sempat plak aku nak jumpa Si El tue ha..aku dh siap speed bagainya lagi tp x sempat jugak nk berjumpa...hahaha...
So, korang layan jer la yer mn picture yg ader nie k...ini jer yg aku sempat amik masa tue...:D

Posing dgn penuh gaya..before nak ucapkan Selamat Tinggal...

Posing2 n gediks! AKu, Shi3la, Niza & Zura...tp time nie Niza dh x malu2 taw!

See...bertapa sedapnyer nasi ayam iteww...but the service is really bad!

Kita Dating kt sini setelah brapa tpt di tukar!huhuhu

Heee..sekodeng couple nie..Niza tgh dok pujuk rayu sang suami ler tue?kekekeke

Dari Zura...Nureen suka! tp di koreknya blueberry tue jer...terima kasih yer sahabat!

A Gift from Shi3la..nampak tak jam tue pukul brapa? Hahaha..time tue la aku br smpai umah taw!haa.....

~ Sedikit rush psl aku kerja & menjadikan aku sedikit stresss!huhuhu...ikutkan hati x nak bawa Nureen...tp x der bb sitter plak...
~ Actually time tue..perot aku x di isi lagi..sedikit tension bila bread yg di order tue x smpai2..lastly aku cuma minum jer...huhuhu! sian aku taw!
~ LAstly lepas jumpa kengkwn tue..aku date ngan hubby utk late lunch!huwaaaaaaa........
~ Sahabat2 sekalian..ada jodoh kita jumpa lagi yer...:D

17 comments:

Anak Gemilang said...

wah. bestnya, kwn2 lama ek kak?
alah. nureen chumel tu. ekeke. mkn isik jer. hehe..
ngehehe. akak pnt?take a rest k.
*_* cntik jam tu.. hehe.
erm. mmg kdg2 service kdai mkn cmtu kak..
knp ek kak??
lmbt or waiter dia gns.. ekeke

Gieyana said...

Ora ~ Ini kwn2 blogger + kawan2 yg dh kenal..heehe...hmmm..mmg penat taw! heee
~ A'aa..jam tue mmg cantik kan! hmmm..waitress dier x well trained & well entertained customers! huhuhu

Fara_Adura said...

Kedai nasi ayam periuk besar eh? Yummy..suke oh nasi ayamnye..ari tuh fara makan kat Sg dua,png. Hmm..smpai today teringat2 kelazatannya..
Servis ko eh.. isk2..susah tol nak jg pelanggan kan..tu yang selalu buat org xdatang lagi..

Beshnye jupe kawan2 blog..meriah sungguh..:D
Wajibb ade oke.. photogediks..hehe

[-suziey-] said...

wah wah wah...gather2 lagi yek...ni yg jeles nih..ekeek:D
nape ler nama kedai tu camtu...nape dia xbuat periuk sederhana beso ke..hah:p

Ummi Salsabila said...

rajinnyer gather2..siap tko2 adiah lgik.bestkan jupe kwn2 lama..;p

ZARA 札拉 said...

len kali datang Muar..kita together2 nak?

hahaha~

sis_nita said...

laaa..
sama arr ngan wawa tuhh..
kalo makan tart blueberry..
yang tengah2 jerr dia abehkan dulu..
hahaha!

neezareef said...

lately korang salu gather2 ek..

service dia very bad? nape gie

~Atie+Farid~ said...

bestnye gather2.......

9/8 mai la KL...gather2 kat KL plak

~zuraiwan~ said...

gmbr posing cangkung tu...paling cunggg....kakaka

sama2 sahabat.....kesian ko kan...aku pun lupa nk order awal2 kt ko...aku pun x mkn...jd kenyang jumpa shbt2..keke

niza said...

ohohoho...ko skodeng aku ye...kijam2!!!hehehe...

tp masa aku gi situ time x ramai sgt org...servis oklah...idokla lembssss cam tu...

fazilzura said...

wah besh nye korg dating2 yek ..

weh aku nk gak gift tu

CuTeMiUt78 said...

wah.. gather2 lagi tu... best la kan :D

el said...

lenkali kita jpe eh gie...

shi3la said...

yuhuuuuu haku lehh masukkk sinii dahhh...tapi taktau leh komen ker tak..testingg doluu..testingggggg

shi3la said...

hakhak dah bolehh dah...

wehhhh cian ko..maap yerk nyusahkan ko...

Niza tgh bincang ngan hubby diyer nak antor haku ker tak..kahhhhhhh..nyusahkan orang betul kan haku nihhhh..haippppppp

chantekkan jam tuh..haku memang tempah khas utk korunk tau..cumer yang El jerk lain sikit sebab diyer silap buat..hampehh tulll...tak pasal2 jerk kener amuk ngan haku..hiksss

makaseh yerk sudi jumper haku..

CaMaRPuTiH said...

gie, gambo minah cangkung tuh ada seni. dgn tgk niza gelak mcm meriah jek. wei... aku igt ko just tipu2 jek si niza tuh pemalu. ahaks! mampuihla niza marah ker aku asyik dok komen ker diernyer.

~seronok bina hubungan baru...~