"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, July 23, 2009

Saturday yang Indah itu...

Hari Sabtu tue aku keluar dari rumah di awal pagi demi tugas di office.....Si Suami plak cam biasa ler..jd bb sitter....jaga Nureen..tht why Nureen close ngan Hubby compare ngan aku..hiks3...

After abis kerja kul 1.00pm tue..aku ngan geng aku kt office nie menyerbu Queensbay Mall lagi demi mendapatkn misi aku iaitu mencari hadiah besday lagi....Ni pon setelah minta pendapat dr kengkwn...Dan lastly aku berjaya utk mendapatkannya setelah meronda2 sakan kt Mall tersebut....hahahaha:D

Siap ada seisi membalut hadiah lagi kat Mc'D..kekeke...Mak Aiiii..ramai siut owg!jenuh menunggu tpt plak tue! Terpaksa juga balut hadiah kt sini psl I'm so rushing!

See..tumpang gediks sket yer ngan hadiah yg aku nk kasi kt besday girl tue!kekeke..

Selesai acara bergediks tu plak aku terpaksa tinggalkan geng2 aku tue menuju ke destinasi seterusnya..kat USM..fuiyoooo! Seyes penat giler...tmbah plak diorang ni last minit nak jumpa utk group discussion...cishhhh! xtvt weekend yg penuh ngan sahabat2..tp mmg best taw!...

Sempat amik picture pdg Kawat kt USM nie jer..nasib baik tak kena Kawat!kahhhhhhhhhh........

~ Episod seterusnya.....tungguuuuuuu!

~ Selepas pertemuan ngan geng2 aku kt USM tue aku bergerak plak ke Seberang...apa kes? tunguuuuuuuuuuu!

18 comments:

[-suziey-] said...

wah wah wah..enjoy sakan meninggalkan hubby mu terkontang kanting brsama anak daramu..ekeke:D

wei ko study ape gie? aku rs mcm dh tanya tp xingt kt komen mane..so camne aku nk tgk ko reply ape kan..hahaaha;p

Gieyana said...

Suziey ~ Sekali sekala enjoy the lady days...kahhhh!

Owhh aku amik management ar..kekeke:D

Abis nie aku nk amik graphic plak! belajar smpai tua!hahaha:D

Dee said...

gie..rancak jumpa blogger kat penang eh..bestkan..dpt ramai kawan baru..

Gieyana said...

Dee ~ Yg nie bukan blogger...tp sahabat seperjuangan..hehehe

ZARA 札拉 said...

Pergh!

cam anak dara kamu kak~

Gieyana said...

Zara ~ Hahaha..boleh tipu owg nie kan!hehehe

CINTAMANISZ Lite said...

Belajar ler Gie..ilmu ni mmg tak abes. Penoh kan lagi ilmu di dadamu itu..agar lebih berdada..kehkehkeh..

Seronok yek study grup ni..rasanya lebih byk sembang dari study kot? huhu..

sis_nita said...

tapi kan..
selalunyerr..
anak2 pompuan lebih manja dgn ayah..

sara wawa tu pon..
ayahnyerr idaklerr selalu jadikk bb sitter, tapiiiiii.. alahai.. manjerr tol :)

Fara_Adura said...

Bagus2 sambung studi..degree @ master g? Caiyok2..:D

Sangat mithali itu abahnye nureen.. redha menjaga anaknye..

amizah said...

huhuhuuuu....USM dah banyak berubah...syahdunyer teNGOK gambor USM tu....rinduuuuuu..

neezareef said...

wah maknye ke mekdi anak sama abah ya...

leh wat salu..hehehe

Mummy Dasy said...

anak pompuan selalu lebih ngan ayah cam Daneen... tapi bile dah kena amrah ngan ayah baru cari Mummy lg 1 klu demam baru melekat ngan Mummy

Gieyana said...

Kak Alona

~ Kekeke..tenkiu..ilmu kena bg lagi penuh nie...

~ Sembang sm naik kak oi!hahaha

Gieyana said...

Fara ~ Alaaa study utk kepuasan jer..hahaha..

~ Bleh gitu lak kan!

~ Suamiku mmg penyayang taw!haha

Gieyana said...

Kak Nita ~ Betui tue..anak pompuan mmg manja ngan bapa kan..heeeeeee

Gieyana said...

Amizah ~ huhu..windu sama USM yer..dtg ler sini..:D

Gieyana said...

Neeza ~ Kekeke..sekali sekala ler...kalau selalu kesian kt my hubby taw!

Gieyana said...

MummyDasy ~ Kekeke..betui tue..anak pompuan mmg camtu kan!heeeeeeee