"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, July 4, 2009

Something......

Seyesssss....aku mmg sonok bangat bila owg minta address....nak kasi hadiah ler tue...kekekeke.....1st time dapat ritu dari Mummy Yaeesh..pastu dari Lead plak....hehehe
Aku guna tumpang guna title "Something" dari Suziey yer....hahahaha

Dan Sekarang...Ni ha nak citer...Pada 7/1/2009 pukul 16:32 ritu..Si Suziey minta address melalui sms.....Ishhh..wat susah2 plak...tp org memberi kita menerima ajer kan!!hahahaha...
Almaklum ler ritu kawan kita nie g Pangkor bersuka ria...so teringat juga dier kat aku yer...tenkiu very much yer sahabat! Sayang kamu!! Ni nanti mesti owg jeles gak nie....Korang jgn jeles yer.....Kalau x jeles...buat2 jeles la yer....Kekeke...

Ni ha bungkusannya...KL mari tau! Guna kompeni sendiri...dapat subsidi ker Suziey?hahahaha...

Hahahaha...Seyesss aku igt dier main2 jer tue...rupa2nya mmg betul ar nk kasi barang plak! Karang ko kasi byk2 lg kat aku yer psl ko dh ada address aku tue!!Ahaks!

Ni rupanya barang yg dier kasi tue...FM selipar n pencil comeyy...Psst: sebelah lagi ko simpan erk?hahahahaha

Sebagai tanda aku tak letak merata..ni ha dh letak sekali ngan FM aku yg lain yer...ada byk actually sebelum nie..tp Nureen dh wat menan n habis tertanggal magnet dier...huhuhu

~ Anyway Suziey, tenkiu sekali lagi yer...sayang kamu...

~ Nanti kalau ko gi travel mana2 nnt jangan lupa kasi lagi tau!hahaha

~ Ada sapa2 nak kasi hadiah kat aku lagi ker? Ahaks! x malu nyer...heeeeeeeeee

22 comments:

ZARA 札拉 said...

aku nak kak~

hehehe~

CaMaRPuTiH said...

bertuahnyer badan...

MaMa aYiN_FaSHa said...

kekkeke..ooo..suh jeles yer..ok..kita jeles nih!!!

fazilzura said...

huhu peti ais baru ku pun kosong lg.. tungu sapa ler org 1st yg kasi magnet tuk ku..

besh kan kalau dpt kumpul dr mcm2 negara

~Firsya~ said...

waaaaaa,jelesnye...die dpt fm,huhuhu...lawo2x...

el said...

aku pun mula dah suke brg2 magnet ni...
tgh tgu kat kot2 ada org kasi..kahhh
paling jauh magnet aku dpt dr germany kahhhh tu pun lecturer aku kasi...
ko pun kena kasi kat aku gak....kahhhh

weiii aku pun frust gajah x dpt jpe ko..xpe..nti kite wat gather2 lg..kali ni ko jgn lak ada hal nak ngantor sape2...kahhhhh

[-suziey-] said...

hola...pantas ko menepek fm itu dan buat n3 ni...hehhe..hope ko suke la....kenangn dari teluk batik..cewwah:p heheh...
tanda persahabatan kita..pewitt..
trharu x..ekke:D
sayang kamu jugak wei...xsabo nk outing gather2 ngn ko...yeeehaaaaaa

Gieyana said...

Zara ~ Nak juga ka? nnt kalau akak g travel..akak kasi lak yer..:D

Gieyana said...

Acha ~ hahaha..tenkiu..:D

Gieyana said...

Ieda ~ A'aaa..jeles byk2 yer..:D

Gieyana said...

FazilZura ~ Betui tue..aku pon suka..tp x ler fanatik cam hobby amik gambar niee..hahahaha...

~ Tue pon harap boss2 yg balik dr oversea jer kasi..heeee

Gieyana said...

Firsya ~ Owhhh...jeles erk..x per nnt ada owg kasi..kalau akak ada g travel ar..:D

Gieyana said...

El ~ Kahhh...aku nk kasi kat ko aku pon owg kasi...nnt ar kalau aku g travel aku kasi ko yer...:D

~ Ececehhh...semput aku taw tekan minyak..last2 x jumpa ko gak...stress lagi ada psl rushing..huhuhuhu

Gieyana said...

Suziey ~ Hola..cepat ko komen yer..lecturer x marah ker tue?kekeke...opppsss! time break ler tue:D

~ Betui2..tanda persahabatan...tp Nureen dh wat menan plak td..huhuhu...Kena sembunyi la gamaknya!

~ seyeeesss..terharu bangat taw! siap member2 kt opis pon jeles taw!

~ X sabar gak ni nak outing ngan ko...menghitung hari! bleh x kata gitu erk? cehhh...tarikh pon x dak lg...angan2 lebih nih...tp sang suami dh senyum smpai telinga dh tue..camna lampu ijau jer tue:D heeeeeeeeeee

CoNniE said...

canteknyer FM tu.. cute2 belaka...

Gieyana said...

Connie ~ Tenkiu yer...:D

neezareef said...

so cute la fm slipor tuh...

afdni said...

jeles jeles..

Gieyana said...

Neeza ~ Tenkiu yer..:D

Gieyana said...

Afdni ~ Hehehe...x nak kasi kat aku gak ker?

mamadanish78 said...

gie taknak mintak address mamaD pulak kew????wakakaa..mana lah tau kan...ekekee
bestnya bila dpt hadiah dr seseorg kan...w'pun kecik..tp ttp bharga pada kita..
samalah ngan mamaD ni..tgh xcited kumpul FM ni tau..

Gieyana said...

MamaD ~ kekeke..betui2 mmg best bila dpt hadiah dr owng kan..rasa terharu giteww...!

~ psst: smpai kt opis pon owg dh jeles dh nie..hahaha