"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, July 10, 2009

Tukar Lagik...

Ishhhh...asyik2 tukar header jer kan! ahaks!

Bila tukar nie....sebabnya adalah.....dah boring ler.....tapikan....x brapa puas ati lagi ngan header nie...nnt2 aku free aku tukar yer.....


~Ishhh...aku busy giler nie...so aku dh x sempat nk reply komen korang semua...huhuhu...nnt2 free aku reply yer....

~ Nak balik awal arini.....besok cutiiiiiiiiiiiiii............

~ Byk entry x dpt nk publish nie.....aku sibukkkkkkkkkk...huwaaaaaaaaa!!

36 comments:

ppb_ppkp said...

cantik laaa.ajar ar aku gie

~zuraiwan~ said...

cantik tu weii..yg ada bunga kt ujung tepi tu cm mn ek buat...aku mls nk mgexplore ...haha

ZARA 札拉 said...

comelnya kak!!

syok nye!

neezareef said...

ko wat pkai ape tu gie..nk jugak hehehe

alyyani said...

org2 keatip ni mmg asyik nak ubah je. mcm aku, sekali da buat, bila nak tukar, da lupe dah. hahah...

Mamamanja said...

dah cun dah tu x pueh ati menda lak lagi...
ajor sat camner nak buat menatang tuh sumer

Norry said...

Gie, nanti ajar camner nak buat header comeiii sangat ahhh macam tu

@}--niEra-- said...

tu la...nk blajo gak

~mamazahra~ said...

cantik ah header tuh...
mamazahra x reti lgsung nk wat header bagai...
kalo x keberatan, gie bg la sikit ilmu tuh :)

mummy_ayu said...

gie..cantik la.lagi cantik kalu gie buat satu untuk ayu. he he he!

ibu_umairah said...

cantik gie......sangat cantik!!!!kretif tul la hang nie.....

Cik Zahora said...

cantek kak. huhu..
mcm orang wat dia gk..
ngee.

~~ciklinn~~ said...

wahh cantikk tu..rajin sungguhlah kamu... buatkn linn leh tak?

CaMaRPuTiH said...

cantik... cantik... ghajin ko ek. kalo aku xlayan lerr... :D

[-suziey-] said...

wei ape kata buat header utk aku pklak..yeehhaaaa..aku sukeeee..ekekek:D

Gieyana said...

Imah ~ Tenkiu yer...aku guna photoshop cs3 ar..:D
Complicated nk membuat nyer..aku buat ko bayo bleh! hahaha...

~ Nnt free aku wat tutorial k..

Gieyana said...

Zura ~ Kekeke..tenkiu! ni mesti ko dh gedik kaki nk tukor ko nyer header nie..kahhhhh! yg bunga tue ker? aku ada imej n tampal jer tue...:D

Gieyana said...

Zara ~ Syokkkk! tenkiu yer.......

Gieyana said...

Neeza ~ Aku guna photoshop daa..nak ker? bayo bleh!hahahaha

Gieyana said...

Alyyani ~ ni depend ngan mood gak nie..dh boring yg lama tue..aku rasa cam yg lama tue picture laki aku rambut tegak jer..kahhhh!

Gieyana said...

MamaManja ~ Aku rasa kaler background dier ar..orangee sgt daaa.....tp cam malas dh nk mengubahnyer...tunggu time rajin ar....

~ Menatang nie aku guna photoshop daaaa...aku godek2 pastu siapppp! 3 jam wei...

Gieyana said...

Norry

~ Okies boleh...kena wat tutorial kalau camni...tp cam panjang berjela plak!:D

Gieyana said...

Niera

~ Guna photoshop ar...kalau rajin sy wat tutorial yer..:D

Gieyana said...

MamaZahra ~ Tenkiu yer...nnt kalau free sy wat tutorial k...:D

Gieyana said...

Mummy_AYU

~ Bleh...tp kan...kena bayo nie..hahahaha

Gieyana said...

Ibu Umairah ~ Tenkiu yer...:d

Gieyana said...

Cik Zahora ~ tenkiu yer...ala..dik punya pon cantik gak tue...:d

Gieyana said...

Cik Linn ~ Tima Kasih yer...hmmmm...kena bayo nie..hahaha

~ Lmbat benor nk buat bendalah tue taw! 3 jam!huhu

Gieyana said...

Acha ~ Wei...aku mmg rajin tau! especially benda seni..kahhhhh!

Gieyana said...

Suziey ~ hahahaha...bleh! tp kan...boleh blah! wakakaka...

~ Jgn marah yer..gurau jer tue...kalau free aku try buat utk ko..tp susah gak psl kena try n error..3 jam aku buat menatang nie nk bg match ngan setting heaser aku tue...pastu bila siap plak..kaler x suit pulak..tukarrr! tension woo..Nureen dk dok kacau smbil berlegar2 kt kaki aku lagi...kahhhhhhhh!

sis_nita said...

akak pon nak belajar arr wat headerr guna photoshop..
kang ko wat laa tutorial yer..
akak wat headerr kat blog akak tu guna cara manual jerr..

CuTeMiUt78 said...

ko memang kreatif la.. bagi aku kan.. tu dah cantik dah.. tapi tu la kan.. kita yg memandang kekadang rasa cam tak puas hati gitu..
gie, klu ko terlebih rajin kan.. ko buatkan utk agak erk.. kih..kih..kih..

Nana said...

rajin ko...aku ni xde header pun lagi xdan nk wat

Gieyana said...

Sis Nita ~ belajar akak jgn x belajar..sy pon still learning process lg..

Kang free nnt sy tyr buat tutorial yer..:D

Gieyana said...

Cute ~ Tenkiu yer..sekadar asah bakat jer nie..hahaha...tu la, rasa cam dh malas nk ubah dh..kang boring nnt baru ubah kot! penat membuatnya taw!hehehe

Gieyana said...

Nana ~ Tengok mood gak nie....kang ko free nnt ko buat ler yer..:D