"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, August 24, 2009

BABY in PINK Contest

STICKY MODE YER..NEW ENTRY SCROLL DOWN K!!

>> Kena Tempek picca Nureen kt sini psl kt picca kat bwh tue mmg x bleh nk copy paste yer!hiks!


Ishhh..musim demam contest..cam H1N1 ler plak gamaknya..menular lately!! Sajer merajinkan diri lagi joint d'contest...Ntah camna bleh terklick kat blog nie..so, aku ngan rela hati mencuba nasib...malas siut nk wat shooting dan sewaktu ngannya..so aku amik jer picca nie.....hmmm..baby lagi ker Nureen nie..dh toddler dah psl lahir in year 2007..skrg dh 2 1/2thn dh...hiks! Ini Peluang Nureen utk sekali lagi mencuba nasib, biarpon sebelum nie, nasib tak menyebelahi...kira takder rezeki ler tue!hiks

Contast ini adalah sempena birthday Puteri yg ke 1 thn 3 bln (Pic kat banner tue yer) dan contest ini akan ditutup pada birthday Puteri yg ke 1 thn 4 bln.....So, jom check Terms & Conditions..

Terms and Conditions for this Contest :
1. Contest ini terbuka kpd semua BLOGGER.. Tempoh Contest adalah dari hari ini sehingga jam 5.00 ptg pada 22 August 2009.. >>noted
2. Contestant diwajibkan menjadi FOLLOWER blog
Sha a.k.a ibu Puteri serta ADD link blog ini dalam bloglist anda.. >>Done
3. Contestant diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog masing2.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini :
http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html >>Done
4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat special entry tentang contest ini. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..

NureenNajwa

Nama Anak : Nureen Najwa

Tarikh Lahir : 27th January 2007


5. Jantina baby tak kira boy or girl, yg penting gambar tersebut mestilah gambar anak anda berpakaian baju or seluar berwarna PINK. Anak anda mestilah yang dilahirkan dalam tahun 2007-2009 sahaja.. >>Yes, she is!
6. Dan jangan lupe utk jwb soalan ini :
a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??

Hmmm..aku mmg sukakan kaler pink utk Nureen, although for me I love purple! Nureen nampak cute n cerah jer kalau wear Pink...Tambah lak Nureen mmg suka posing cam ala2 model walaupun semua picture dier candid! hmmm..aku suka rambut dier yg curly ala2 g salon tue....Keletah dier mmg menyeronokkan dan membahagiakan..tambahan plak skrng nie dh boleh berkata2..Nureen dah pandai memuji kebesaran Allah S.W.T dalam nyanyian dier iaitu :"Subhanallah Walhamdullillah Walaailaa Haaillallah Huallahu Akhbar"..memang mencuit hati kami suami isteri....Moga2 Nureen di beri peluang utk menang...Dan yang paling penting, menjadi anak yang solehah kelak yer Sayang....Insyaallah...b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini?? Just nak tahu ape yg anda tau..Extra marks k..

~Hmmm..taw blog Sha nie dari blog MamaTisya, psl ritu kan ada joint Romantic & Loving Couple..so, lepas nie bleh ler kenal lebih rapat lagi..hiks!


7. Pastikan di entry anda terdapat link2 ini ( kalau xde, ur entry will be DISQUALIFIED).
Link blog ini
http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/
Link contest ini
http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html >Done

8. Setelah entry anda mematuhi semua syarat2 yg telah ditetapkan, sila tinggalkan URL-Link-Contest anda di ruangan Comment entry ini sebagai tanda anda dengan SAH nye telah menyertai contest ini juga memudahkan juri membuat semakan.. >>Done

9. Pemenang akan ditentukan oleh juri Profesional yg dilantik sendiri....>>Alhamdullillah..takyah susah2 memancing undi!

Hadiah Misteri Menanti Anda!! Penaja Amat Dialu-alukan!!

Gambar selingan..!

^^ Malas nk wat n3..joint contest rajin ler plak!kahhhh!^^ Tukar picca plak! hubby suruh UP picca Nureen tersengih tu!hiks!

48 comments:

Anak Gemilang said...

nureen ni pki ape pun nmpk comel..
hehe..
sweet cm mama dia gk.. slm ziarah kak.. hehe..
lama x singgh jguk si comel akak ni..

Anak Gemilang said...

nureen ni pki ape pun nmpk comel..
hehe..
sweet cm mama dia gk.. slm ziarah kak.. hehe..
lama x singgh jguk si comel akak ni..

~Firsya~ said...

gud luck dear...

MAMADANISH78 said...

good luck nureen!!!mmg sweet la..:)

Gieyana said...

Oura

X per..adik sibuk tue..hiks! aperpon thks yer!:)

Gieyana said...

Anak Gemilang

Nie mesti trclick dua kali nie..hiks!

iedaLUVsham said...

gie, aku suke la sume2 pic ko, cantik2!!! good luck tau! bley menang punye! ;)

ibu_arifa said...

comey nyer...good luck yer nureen..

mummYaeesh said...

wah contest pun mcm h1n1 ek..hiks!

suka tul dak nureen ni main pasir kan.. tak sabar nak jupe nureen.. weols blk penang tis weekend..jom gather!kumpulkan segala askar utara..hiks

Gieyana said...

Firsya ~ thks yer..hiks!

Gieyana said...

MamaDanish78

tenkiu yer..insyaallah!

Gieyana said...

IedaLuvSham

Wei..tima kasih yer..insyaallah kalau ada rezeki..tak mengharap sgt ni pon..hahaha

Gieyana said...

Ibu_Arifa

Tenkiu yer...insyaallah kalau ada rezeki yer..hiks!

Gieyana said...

MummYaeesh

Betui2..contest cam H1N1 lak lately nie...hahaha...

Hmmm...insyaallah kalau jodoh kuat yer..hiks!

neezareef said...

good luck nureen

Gieyana said...

Neeza

Thanks yer..:)

zura@iwan said...

smoga nureen menang ye this time....

chaiyok2..

[-suziey-] said...

good luck wei..aku pn join gk contest nih..hehe..tp tunggu dateline la..ahaksss..

Nana said...

comeinye dia...
nk kena cari gak damia berbaju pink nih.ehhe

miela77 said...

salam kenal...daku nak join gak..

emm...sapa2 nak order pekasam meh ke umah..murah je RM28 per 5 pek + postage...

Gieyana said...

Zura @ Iwan

Insyaallah..hiks!

Gieyana said...

Suziey

Hahaha..joint jgn x joint..mn taw ada rezeki kan..tp yg nie mixed la..hahaha...

^^ mn tau nnt aku rajinkn diri nka buat contest ka..hahaha

Gieyana said...

Nana

hahaha...tenkiu...joint taw jgn tak joint! aku tempek siap2..kang nnt lupa lak! memeriahkan sambutan raya gitu..kekeke

Gieyana said...

Miela77

Haaaa..joint jgn x joint yer..

^^ hiks! siap promote erk..hmmm..thks yer..mak sy ada buat gak tp utk sendiri makan jer la..hhehehe

EIJAM'S FAMILY said...

wish u luck gie

Gieyana said...

Eijam's Family

Thanks yer..:)

Ummi Hanie said...

smuga berjaya utk kali ni yer kak !nk try masuk gak lah..alang2 dah ngadap lappy kann...

Gieyana said...

Ummie Hanie

Insyaallah..awak pon sama ar..hiks!

Dee said...

good luck!!

sis_nita said...

semoga berjaya dik.. :)

Mama_Aqish said...

wah..samalah kita pun join...cayok2 gitu...tomei Princess GIE tu

CuTeMiUt78 said...

wah.. good luck k..
hik..hik..hik..

Gieyana said...

Dee

Thanks yer..

Gieyana said...

Sis Nita

Thks yer..:)

Gieyana said...

Mama Aqish

hiks! tenkiu..sama2 kita memeriahkan contest yer..hiks!

Gieyana said...

Cute

Tenkiu3..hiks!

AINANAM said...

ain pun joint sama2 nureen..saje menglamorkn diri..heheeh

Mamamanja said...

gud luck weh

Gieyana said...

Ainanam

X per..kita meramaikan contest nie..kalah @ menang tue adat la kan..saja suka2 ja, psl byk yg talented kan..hehehe

Gieyana said...

MamaManja

Tenkiu yer..hiks!

el said...

contest lg..
aku bab2 contest ni suka
sbb leh tgk gmbr2 dr contestant (betul ke ejaan ni) kahhhh

Gieyana said...

El

Kahhh..hg mmg lawak siut! suka tgk gmbar jerk tp x mo joint pong!kahh!

^^ hentam kromo jer la ejaan tue..janji aku dh paham pong!kahhh!

leadleedeea said...

nureen mmg comey tau...macam mummy lead dia..ehehehehehe~!! good luck~!!

aRe_uDear said...

amboi3x.. pinkynyer die... cute2..
ermm.. gieyana selamat berposer k jgn ponteng k ahaksss.. ;)

shi3la said...

gie haku lebih suker gambor selingan tuhh..lagik chantek..so natural

Gieyana said...

Lead

A'aa..mummy Lead mmg comeyy taw! thsk yer..:)

Gieyana said...

Are_u dear

hiks..thanks yer..skdr mencuba k..

selamat berpose gak yer..agak2 ko aku ponteng tak? hahaha

Gieyana said...

Shi3la

thks yer..aku dh confius actually picca yg mana...terlampau byk sgt gambar Nureen..huhu

ala..sekadar suka2 jer nie..:)