"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, August 19, 2009

Berehat seketika!!

Hmmm..aku nak stop berblogging buat seketika yer...harap maklum!

14 comments:

zura@iwan said...

ok....take yr time....

semoga slps ni....fresh blk ye...

pstt; bz sgt ka tuh....kekeke

zue_annie said...

hehhe..ok no prob..aku pon kdng2 ja hapdet hikhik

azrina said...

ok...kasi panas badan dulu ya..

mummYaeesh said...

uiks..fed up??take ur time darlink! tp jgn fed up nak jupe weols lak yerk.. nak blk penang da ni..woohoo

MaMa aYiN_FaSHa said...

take time..time hati best baru syiok layan blog kan...ahaks...

atty's said...

rehat ar dulu ....kalo ade story hapdet ek..

EIJAM'S FAMILY said...

okies rest dulu.. bile ade mood update yerk

alyyani said...

aku baru dpt masuk blog, ko lak nak off blogging. busy kah?

LoVEaQshA said...

**take ur time yer sis**

atie said...

ok,seketika aje kan...kan...kan,

Nana said...

lama ke seketika kau tu?

[-suziey-] said...

hohoho..nk g dalan2 la tu..cis..skagn aku pn dh ade masa nk dalan2..hehe..sbb nk abis study dh..ekek:D

Izan said...

biasala tu.. kekadang mood datang dan pergi sesuka hati. hehehehe...
selamat mengambil balik mood...

CuTeMiUt78 said...

uikss... napa.. ko hilang mood ke..