"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, August 11, 2009

Cameron - End of the Story @ Rose Valley


Fuiyooo..amik masa giler nk habiskan entry kat Cameron nie..aku mmg busy ar lately.....Sibuk ngan kerja..ngan perjuangan aku yg masih belum selesai dan so On....

At last..dapat gak selesaikan entry nie.....hmmm percutian kita ke cameron Highland last two week...entry yag tak basi lagi yer psl kenangan tue masih mekar mewangi macam bunga rose nie...Dan kat Sini juga ar baru kita ketemu ngan Zura ...kira ada jodoh ler tue...kalau diaorang x tunggu mmg x der can nak jumpa ar..hiks! so layan jer la picture yg di tapis nie yer..ada byk picca tp x larat nk upload daa....huhu



Baru jer sampai kat sini..hiks!


Candid! I love this moments!


Posing gediks bersama2..Nureen lak tgk kat tpt len!huhu


Aku n Zura

Nak posing2 gediks lagik!hiks!


My Love!


Candid diaorang nie..hiks!

~ Hmmm...weekend kita g jalan2 lagi....nnt free aku wat entry yer..

~ Hmmm..Nureen wat posing Terbaikkkk punyer..nak tengok tak?hiks!

30 comments:

azrina said...

hmmmm...best nuh..pegi jalan2..

p/s~bila la nak p penang lama dah tak pi..

~Firsya~ said...

memg smart abess la...hehe...lawa2x...

fazilzura said...

aduyai besh nye g terjah ke sanun nu...

* ko bwk balik bunge2 dakkk ????

** ramai tul nama zura... weh ko kasi tepek ler nama manje jgk.. aku conpus kekadng

CINTAMANISZ Lite said...

shawls Gie pakai ni mmg sgt sesuai ngan penggambaran bersama bunga2 di CH ye..
Beli lg satu kaler hijau lak. Utk outdoor kat taman tasik tpg..hehe..

[-suziey-] said...

oit..bole je komen..hehe..amboih xabis algi cite cameron..

Fara_Adura said...

Gie.. pic ko suma cantek2.. haha

Yang pic ko cakap kandid tuh.. cam redi aje.. keke, cuma pandang ke lain aje.. kakaka..:p
*Aku selalu wat camtu.. kekunun kandid, padahal sedar aje kamera tala baekk punye kat muka...ekekeke*

Pepon..pic kandid tuh ngancam woo..menikam kalbu.. hehe..Ngan nureen noleh sekali.. selalu kan dak2 susah nak berposing..ade aje selek..jap pusing depan, belakang. Terpaksa ler guna taktik lama..aeroplane,aeroplane..sure dongak punye.. haha.

zura@iwan said...

aiyoo...iklan gg aku lak tdmpr di sini...huhu...

reen said...

bestny g jalan2..
borong ap?..:)

wantie said...

Happy noh.. berapa hari hang pi sana. Best ar bila terkenang balik kan...

zamdotcom said...

bunga ros tu kalo dpt gelapkan skit background belakang tu pastu turun contrast sket..baru nmpak detail kelopak bunga tu ^^ apa pn sangat suka dgn semua gambar kamu

p/s: pecinta alam

Gieyana said...

Azrina ~ A'aa..mmg sonot jalan2 nie..RM pon habih..hahaha

^^ turun ar Penang bila nk balik raya nnt...hiks!

Gieyana said...

Firsya ~ Tima kasih yer..smart gitu2 je rla..hiks!

Gieyana said...

Fazilzura ~ mmg best ar terjah sinun..x puas rasanya..

^^ malas nk beli munga ar..ritu beli pon cepat layu..huhu

~~wokey..next time aku letak sekali nama glamer yer..mmg byk pon Zura..hiks!

Gieyana said...

Kak Alona ~ Alaa besa jer tue...hmmm dh ada kaler ijau dh..dh interframe masa amik picca romantik ngan hubby tue..hiks!

Gieyana said...

Suziey ~ A'aa..td x bleh ar..mengong sket!hiks!

Gieyana said...

Fara ~ Betui ar..yg tue mmg candid taw! hiks!

^^ tu la psl..nengok photo ko pon dh tau psl action jer tue..hiks!

^^ Betui..budak2 kena acah camtue ar..tp picca nie mmg candid tau..x dsuruh2 Nureen toleh pon..hiks!

Gieyana said...

Zura ~ A'aa..hehehe

Gieyana said...

Reen ~ A'aa..mmg sonot jln2 nih...:)

Gieyana said...

Wantie ~ Alaa..2 hr 1 mlm jer..gambar jer byk..cam dok seminggu..hahaha

Gieyana said...

Zam ~ Hmmm..freshly kuar from Nikon..I malas nk edit lebeyy...Mood MALAS tgh mengganggu taw!hiks!

~ betui..aku pong!!pencinta alam..hiks!

LoVEaQshA said...

sgt jeles tau tgk picta2 nie..
tp seyes lawala korg posing..

Nana said...

lawa nye seme pic..
wah ko kemain berjalan je ek..bezz...bez..bezz hehee

MAMADANISH78 said...

jeleznya...tgk korang dapat jalan2 mcm ni...uuuhuhuu..
kekadang g ngn kekawan ni best jugak kan....mmg meriah la...

ummuabdullahsyaakir said...

suka tgk pic yg Gie ambik..lawa2 semuanya.

Gieyana said...

Dik Zura ~

Alaa besa jer..nnt kita gediks sama2 lak yer..hehehe

Gieyana said...

Nana

A'aa..aku mmg suka jalan2...

^ Nureen pon asyik cakap nk jalan2 jer..hiks!

Gieyana said...

MamaDanish78

Jgn ar jeles2..meh kita jalan sama2 nak..berconvoi ramai2..hahaha

^^ Betui..jln ramai2 camni mmg best!hiks!

Gieyana said...

UmmuAbdullahSyaakir

Thank you yer..hiks!

Mama_Aqish said...

sungguh suka nengok gambo2 yang cantik2 ni...lagi jeles sebab gie kurus wallaupun dah ada anak....camne kita nak kurus ek??

Gieyana said...

Mama Aqish

Thks yer..ala biasa jer gmbar2 nih..nak kurus ker? senang jer..selalu hepi go lucky okies..hiks!