"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, August 25, 2009

Dayang's Giveaway

Nak try joint Giveaway yang dianjurkan oleh Dayang nie..baru jer add jadi follower dier..
Senang jerk.... pilih jer apa yang berkenan kat blog dier. Hasil kraftangan dier mmg cung2 blaka...suka betul tengoknya!

Kalo menang, (pilihan mr. random) dapat ler apa yg dipilih.
Aku pilih menda ni....

Suka benor dgn hairclip nie..pernah gak beli before utk Untuk Nureen..mmg cung woo! Ishh..kalaulah Mr Random tue pilih aku sebagai pemenangnya..melompat kegirangan aku! Harap2 dapat ar benda nie utk Nureen pakai time raya nanti.....

hoho..pilihlah aku..jadi pemenangmu..lalalalala...

^^ Kalau ada rezeki utk Nureen dpt ar hair clip yg cung nie...hiks!

^^MamaManja : aku nampak Giveaway nie kat blog ko..x kira aku nak jugakkk!hahahaha

14 comments:

alyyani said...

lucky draw la ni ek. tak penah tgk nureen hair accessories. :)

Mama_Aqish said...

gie ni mesti kemaruk masuk contest kan...habis semua contest diterjahnyer...good luck...kalo dapat leh share ek...

ikiqzana said...

cantik2 la hair klip tu.. harap2 menang la ye.. gud luck

salam ramadhan dari zana sekeluarga..

Gieyana said...

Alyyani

A'aa ler..saja mensyokkan diri masuk..hiks!

Nureen x der pong hair accessories psl dier x suka di ikat rambut dier..nak kasi ker? hahaha

Gieyana said...

Zana

Sekadar mencuba..cam lucky drawn gitu..

Salam Ramadhan gak yer..:)

mama tisya said...

good luck..aku pn nk try gk nanti...tgh bz skit..kalo sempt leh gk join kn

Gieyana said...

Mama Aqish

Ishhh..sampai ke situ plak dier..x kemaruk ar..saja suka2 n mengupdatekan blog..kalau x menang pon bleh beli sendiri wht psl cung woooooo! hiks!

sis_nita said...

gud luck beb! waaahh.. mesti cantik nureen nanti.. rambut berhias dgn hair clips..

Mamamanja said...

hahahah.. ko join jugak giveaway ni erk??? adeh... tipis peluang aku nak menang. kurang 10% dah ni peluang kemenangan nih hahahah.

hah, kalo ko menang kita share 2 erk??? bior anak kita sesama cung pakai hairclip nih ekekekek

Gieyana said...

Mama Tisya

cepat joint...sama2 memeriahka lucky drawn nie..mana taw salah sorang dr kita dapat..hehehe

Good luck to u too yer..:)

Gieyana said...

Sis Nita

thanks yer..Insyaallah kalau lucky..hehehe..

^^tambah plak Nureen mmg x pernah pakai hair clip bagai nie..:)

Gieyana said...

MamaManja

hahaha...saja try mn taw lucky kan...teruja tgk ko joint...yg nie paling senang psl Mr Random tue just select jer kan...

x per, kalau aku dapat aku kasi kat Puteri ko sket psl aku mmg baik hati taw! hehehe

Good luck to u too yaa...:)

Nana said...

comeinye sepit rambut tu.damia mmg xleh lekat menda2 ni ats pale dia..kang baru je pkai dia cabut

Gieyana said...

Nana

A'aa kan..comey n cute jer...sama ar cam Nureen..mmg x lekatnyer!huhu