"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, August 24, 2009

Hmmm...Surprise!

Hmmm...Surprise!! hiks!
Actually nothing much special yg kita buat this weekend..Nak balik kg malas lak psl last week dh balik dh...So, saja merajinkan diri with hubby n Nureen utk ke Queensbay...Pelan yg tidak di rancang actually, cuma nak cari T-Shirt utk hubby and Nureen serta Liptics aku yg hampir nak habis..Hiks!

Hmmm...akhirnya aku berjaya merembat 2 liptics kat The Face...ada sale kat situ!hiks!

Sebelum nak keluar tue, sempat amik gmbar anak dara nie...Taraaaa!

See...posing lagi ngan tumbler dier! Teman paling rapat Nureen time jalan2!

Eye of Malaysia?? Opppsss..bukan daa..eye of Queensbay...hmmm..apa daa, fun fair time Ramadhan!!hiks!

Hujan Seharian yer semalam!

Apa yang diaorang tgk tue? hiks! Nureen tgh sibuk jer mengheret beg Padini tue! semua owg ketawa jer ngan keletah dia!hiks!

Owhh..diaorang tgk nie..Honda Fair!

See..budak nie yg excited ngan plastic beg nie!hiks!

Taraaa....ishhh! keciknya dunia! igt nk jumpa ptg nie..tp dh accidently terjumpa Semalam...tak sangka betui! aku x nmpak si Watie nie..dier jer yg menjerit memanggil aku yg sibuk mengejar Nureen! hiks! Tapi kejap jer sembang psl Watie rush n aku pon sama!hiks! Malam Karang kita sembang len yer! hiks!

Past ke Queensbay..kitaorang ke Pasar Ramadhan..ishhh..macam2 ada! picca nie yg sempat diambil!hiks!

^^ Lepas Maghrib karang nak jumpa Watie lagi yer! hiks!

^^ Mmg kena keluar ler weekend...kalau tak asyik nak membuta jer! hiks!

36 comments:

sis_nita said...

lorrrrr.. fun fair di bulan pose.. huhuhu!

MaMa aYiN_FaSHa said...

Wahhh!!! jumpa juga korang yer...selamat bergumbira di bulan poser..raya belum lagi..hiks..

Damia's Family Budjet Boutique said...

mmm..... aleesya pun kalau nak keluar mesti bawa tumbler......samalah kita....

~Firsya~ said...

waaa,dpt rembat lipstik ye kak...jumpe mummyyaesshhh lagi,besttnyeeee

ibuayahdamia said...

alamak...dah tersalah guna identity lah....sepatutnya Damia Aleesya & Damia Ayyunie....

sorry yek nureen...

mummy_ayu said...

wah shopping listic ye..bukan main rajin anak dara ko gie bawak kan beg plastik tu..bersemangat!

[-suziey-] said...

wah wah wah...trjmpe watie ler plak..uiks lps mghrib jmpe dia..g terawih sama ka..ekekek:p

Gieyana said...

Sis Nita

tu la psl...hmm..market target diaorang Chinese ar..psl kt sini majoriti Chinese..huhu

Gieyana said...

Ieda

Hmm...jodoh namanya tue...mlm karang insyaallah ada jodoh jumpa len psl smlm kebetulan jer! hiks!

Gieyana said...

IbuDamia

hiks! sama ngan Nureen yer...wajib bw nie psl Nureen mmg kuat minum! huhu

mama tisya said...

wah ko dh terjumpa watie b4 ptg ni ye...ko berbuka kt mn nanti??

Gieyana said...

Firsya

A'aa ler dik..stock dh abis dh..hiks!

Insyaallah, kalau x der aral melintang..malam nie kita gather2!

Gieyana said...

IbuAyahDamia

hiks! x kisah ar psl ko kan byk blog..hehehe

Gieyana said...

MummyAyu

tu la psl..lawak seyesss budak tue..bukan bw...tp di heretnya! kahhhh!

^^ Beg tue besau dr tuan!hahaha

Gieyana said...

Suziey

Wahh wahhh wahhh...uitss! accidently jumpa ngan Watie..dier tgh terkejor2 naik escalator nk balik..aku, plak terkejor2 budak kicit tue yg nakal tahap Gaban! hiks!

^^ hmmm...terus-terang, mmg aku x g tarawikh psl x der owg jaga Nureen..huhuhu!

Gieyana said...

Mama Tisya

woww weee...insyaallah mlm nie...berbuka kt umah dulu..pastu mencekik lg kat Queensbay Mall...

Harap2 menjadi ar...insyaallah! tpt mkn x decide lg ar!

cik intanurulfateha said...

.hiks cumel nureennnn :)

el said...

apa yg nureen slongkar dlm beg tu..
ooo tu ke watie..ntah dpt ke jpe ari ni..x jnji lah..ermmmm

Nana said...

wah bole plak tserempak ngan kwn blog ek

shi3la said...

ko terkena virus hiks ker...

IZAN said...

wahhhh dah buat persediaan raya nampakk! Best la korang bleh gather2 ngan member2 bloggg.. Eh nko duk penang yekk..?

~Atie+Farid~ said...

wah...glemer gitu...tgh soping2 ade org panggil...rase cam artis tak..hehehehehe

J@J@ / Bini The Rock said...

Aku.....ptg membute shj..

(+_+)

LoVEaQshA said...

ait cam pelik plak tetib tgk kak watie ada kt penang..hehe

ingtkan dia dh dok sn..huhu

Dee said...

bestnyer jalan2 terjumpa blogger..

leadleedeea said...

eih? macam kenal jek wanita ituuuu...heheheheheee~!! seronok laaa tuuu dpt gossip2 kan..hehehehe~!!

CINTAMANISZ Lite said...

Kat tpg pun ada ler fun fair time bulan pose..sampai 28 Ogos ni. Lokasi kat dlm kawasan Giant Taiping..masuk free, nak main..bayar!! hehe..

Akak rasa..tokey tu lupa agaknya bulan 8 org Islam sedang dlm Ramadhan. Diorang ingat cuti sekolah dan sambut merdeka aje..hehe.

Akak ada amek gambar masuk funfair sebelum Ramadhan..lengang aje. Tu sebelum Ramadhan..kalo tgh Ramadhan cenggini??

Mama_Aqish said...

wah sonotnyer jenjalan tetibe terjumpa kengkawan blogger....ape kata kalo pi jenjalan kiter pakai board kat badan leh semua orang kenal...kengkadang selisih tapi tak kenal

wantie said...

Silap teknik dorang tu wat fun fair bulan posa.

EIJAM'S FAMILY said...

lor igtkan beli hnda fair tadi..huhuhu nureen cute miut pakai black colour... hitam tuekan menawan

Mamamanja said...

kesimpulannya ko mmg suka jenjalan kan?

alyyani said...

korang anak beranak ni, puasa ke tak ke sama je tetap bejalan ek. aku tak larat weh. melepek je.

p/s : mane korang nye nursing cover ha? jgn tak pakai tau!

ibu_umairah said...

jalan2 di bulan pose...oklah itu pada nak tidun jer...heee.heeee

ummuabdullahsyaakir said...

Rajin gie jalan2 masa puasa ni..eem ada juga ye fun fair masa bulan puasa ni.

hehe comel nureen sngkut tumbler kat leher ^_^

POSH76 said...

beb santeknyer rambut ur daughter....hehe

mummYaeesh said...

haha...surprised!!

ye..weols dgn tak sedar dirinye selamba jerit..gieeeee...!hahahah

mmg kuat tul jodoh kita kekdahnye.. yelah dok asyik ckp klu ada jodoh jek kan b4 jupe tu..skali tuhan bg betul2 berjodoh jodohan kekdahnye..woohoo

uiks..tp awat kat sini weols rendah ek..hahaha..seb baik ur hubby amik pic separuh bdn jek.. klu tak..whoops!