"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, August 14, 2009

I'm Not feeling Well

Hmmm...Aku Tak Sihat ar Kengkawan...Mybe Pregnant kot!

hmmmm....

Kahhhhh...

x

x

x

x

x

x

x

Kalau pregnant mmg gempak abis ar psl aku x mau lg ar....

So..buat kengkwn semua...usah di tanya bila nak kasi Nureen adik yer! aku bowink Tau! kahhhhh!

Actually Nak Citer Pasal Budak Kenit nie.....Dah Kena Cirit-Birit Semalam....Setalah smpai kat umah and after siap bagainya kena redah terus Pegi Specialist tu...kesian kt dier..dah merah back side dier..huhuhu......more than 10 times dier cirit, bb sitter said!!!

Photo selingan yer...budak ticit men pasir!

^^ Doctor ckp usah bimbang..bacteria infection sket jer tue!! tak bimbang camna, kat backside dier tue dh melecet dh..bila nk cuci asyik nangis jer psl pedihhh....ni mesti bb sitter biar lama ler kot! huhhh!

^^ Moga Nureen ok rini yer...kesian kt Nureen....
^^ Nureen tak sihat..sampaikn Ummie dier nie terlupa nk buka posa...hiks!

^^Iklan Sket:
Wantie : ko jgn lupa yer date kita yer!!!!kahhhhh!

26 comments:

ibu_umairah said...

alahai kesian nyaaaa............nurenn kena cirit-birit!!!!!buat semntara ini minum susu tanpa laktosa.....perut x berapa sedap!!!

niza said...

semoga nureen cpt sembuh...

Munira Kirana said...

hehe...
akak pregnant???
tahniah...
cian nurin...
get well soon tooooo nurin =)

Mama_Aqish said...

sian nurin...sekarang ni macam2 penyakit kan...aqish plak kena sakit mata...

fazilzura said...

ala kalau ngndug pun pe salah nye.. nureen pun dh beso ..

** sian nye nureen

~Firsya~ said...

cian nurenn,moga cepat sembuh

alyyani said...

ish, musim sume sakit la. smlm masa aku gi hospital, tgk kat klinik paed kat sebelah penuh sangat budak2 sakit. kesian sgt. harap kita semua berada dalam keadaan yang sihat sejahtera sentiasa.. amin...

mummy_ayu said...

alahai sian nureen.pedih tu.semoga nureen sepat sembuh!!!

zura@iwan said...

adus pedih ye pgguk dier...sian dia...hmmm....moga nureen cepat sembuh...

wantie said...

Memang pun, budak budak kalau lambat basuh pung**** dia mesti melecet. tak kira ar sakit perut ke tak. kalau cirit-birit jangan bagi pakai pampers, guna napkin ja.

wantie said...

Dia tersilap makan apa ek?

MuMMy 2 Haqq said...

semoga cepat baik ye...

pu3 balqis said...

alark ciannya kat dy..
moga cepat sembuh..

asa tak sanggup tgk kiut miut ni sakit lama2..
;)

el said...

biasalah kalo mslh cirit ni
sure jubo abis merah2 pedih2
sian kat anak lah
mggu ni lah anak aku danish pun sama
siap dia ngis2..dok ckp..mama....aduhhh
smbil tjuk jubo dia..haa kesian betul

tulah kdg2 ni bbsitter biar je
depa tu lama2 pki pampers..bkn x reti
nak basuh cepat2..geram aku

~Atie+Farid~ said...

ala tiannye kene cirit birit ye...

moga cepat sembuh tau....

p/s: gie..baru jek nak tny..bile nak kasik nurin adik...hahahaha

Nana said...

ala cian dia CB (short form utk cirit)hehehe...

aku pun dah bosan sama soklan bila mau bagi ADIK

MaMa aYiN_FaSHa said...

lorrrrrrrr..ciannyer nureen..mesti pedihkan backside die..ko letak bedak gie..
hope cepat sembuh yer..

p/s:ngan aku x mo ngedate lagi kee..ahaks..

Gieyana said...

Ibu_Umairah

Betui tue..kesian kt dier...Dr dh bg susu yg without laktosa tue..hmm..moga2 dia cepat ok..:)

lili11 said...

Kasi die minum teh pekat2 sikit .. jangan pekat nar nanti sembelit lak!
Uihh ... zalim ker gitu? Kasi tomey minum teh pait lak! Uh ... sukati mama die ler... Harap2 sembuh cepat!

Precious weblog 1malaysia

mama tisya said...

sian nureen ..sure die nk berkampung kt ttoilet je...hrp2 cpt baik...

kalo ko btul peknen apa slhnye wei..aku tumpang gumbira

missysha said...

a pic says more than 1000 words

sis_nita said...

kalo berlarutan cirit birit tu, kena terus pi sepital tau.. bahaya.. aa kawan akak tu kan, anaknyerr sampai kena tahan kat wad dua minggu sbb lambat antar pi sepital..

kurang air dalam badan..

Fara_Adura said...

Ciannye nureen cirit yer.. cepat2 sembuh ek..

Mesti kes malas nak basuh bagai pengasuh tuh.. kalo idak xkan sampai melecet kan... xpatot..

Gieyana said...

Niza

Thanks for da wishes yer..:)

Gieyana said...

Munira

Owhhh no!! x pregnant ar..x baca entry ni abis nie...

Thanks for da wishes yer..:)

Gieyana said...

Mama Aqish

tu la psl kan..mcm2 skrag nie..moga Aqish cepat sembuh gak!