"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, August 13, 2009

Menuju Ke Utara Lagi..hiks!

Kaki Jalan betui! Seyesss! Ishhh..kalau kaki x berjalan..camna nk gerakkan!! x gitu??
Hmm sket picca buat tatapan aku n kengkawan..Percutiaan Ke Kedah DarulAman..Negeri kelahiranku yang tersayang..weekend baru2 nie...Bangga woo! Hmmm..sekali ke Kampung hubby daa...... tiap kali balik Ke Utara mesti tenang jer psl kiri-kanan highway menghijau!hiks! So layan photo jer la yer...kenangan kat
Alor Setar....

Happy gila anak aku nie...kena sakat ngan Si Suami..hiks!

Masa nk sampai..sempat gak g lepak kat sini..hiks!

Cisss..posing x hengat!!hiks!!

Bangku Kenangan...pasni jd kenangan km lagi!hiks!

Anak dara nie pon nk pakai Sunglasses..huh! terpaksa ler ikut kemahuan..hiks!

Pasangan romantic onk interframe gak yer..hiks! dh taruk picca nie kt profile YM aku!hiks!

See...kang dh cakap td..bangku Kenangan!!hiks!

Before balik..si kicik ni nk tgk ikan..asyik cakap ikan besau2..mana ada ikan pon!huhu...

DAN

Pesanan Penaja....

^^ Hiks2...x der langsung photo kat kmpung yer..kemalasan melanda..aku asyik zzzzzzzz ja..kahhh!

^^ kak Alona..hmmm..picca terhebat Nureen kt atas tue ar..hiks!

20 comments:

sis_nita said...

cantik laks kerusi tu.. letak kat taman akak tepi umah tu macam sesuai jerr..

CINTAMANISZ Lite said...

Hmm..1st aje tgk gambar tu akak dah agak mesti gambar nureen yg tu Gie maksudkan tu.
Sebab pe..susah oo nak dpt gambar candid cenggitu..gambar tak goyang. Kira tgn Gie sgt stabil ditambah pulak atas sokongan kamera DSLR yg hebat tu, hihi..

leadleedeea said...

as usual..nureen sangat comelssss time dia gelak..hehehe gambo kat kampung mmg takde ke kak? heheh~!!

afdni said...

beb..congratss pasal menang romantic contest..aku dah hagak dah ngan pic. ko yg gempak tu..aku ketinggalan zaman jap sbb dah lama tk bukak blog..

huhuhu..sbb jeles tgk ko jek berjalan..tu yg 'i follow'..huhuhu..

mama tisya said...

rajin tul ko berjln ye...nk2 plak angkut tripod tu..best2

pu3 balqis said...

wah.. percutian ke kedah..
mmg best kan..?
(ayat poyo..!)
hehe

mboi anak dara nih.. kecik2 da pandai bergaya dy..
=P

ZARA 札拉 said...

mama!!

mau ikut~

hahaha~

[-suziey-] said...

aku pnh jmpe tgn yg jalan..ekkeke;D

alyyani said...

jalan2 lagi? mmg best la korang. gambar2 pun cantik- cantik background dia..

zamdotcom said...

oho..
berdating kat menara aloq staq ka? hehe

p/s: suka skodeng awek kat situ

CaMaRPuTiH said...

owh.. mood update sudah mari ek... good2!

MaMa aYiN_FaSHa said...

Uit..kalau aku balik alor setar sure leh lepak sesama kan?? hiks..
Betui ckp suziey..aku pon pernah jumpa org jln ngan tangan..wkakaka..

Fara_Adura said...

Ohoho..balik kg ka..mana lengkap xde pic kg bagai..ayam itik suma.. haihh..:D

Wahh.. suke noo dak kecik tuh ek kene usik ngan abahnye.. hehe.Gf aabah katanye.. sama cam sofea.. punye manja ngan abah..jeles aku..*Pe kes.. ngan anak pon nak jeles.. kakaka*

Mesti banyak lg ko simpan pic balik kg kat folder kan.. mana? Mana? Aplod cepat!!! Kekekeke..:)

ibu_umairah said...

nureen balik kampung yeeee..........best aar!!!!jgn lupa cakap ngan tok wan ''selamat bpuasa''!!!!hee.heee....gie g tak pasar rabu?borong tudung best itu

ummuabdullahsyaakir said...

Rajin Gie jalan2 smbil ambik gmbar...

EIJAM'S FAMILY said...

xpeler kaki jalan keluarga gah xramai..klu keluarga ramai nanti nak pakai duit banyak..huhuhu mestiler nak jalan2 lagi besar... tapi xpe ukan org lain kiter sendiri ngan keluarga betul x? syiokkan balik kampung....

Nana said...

wah bjalan je ek..xpela nk puasa dah jalan puas2 hehehe..

ALAF21FC said...

Gambar kerusi itu seolah diambil oleh jurugambar pro

Mama_Aqish said...

wah sonotnyer jenjalan...kiter suka la nengok gambo2 kat sini...gie..raya nanti leh la kita datang rumah gie ek...sebab kampung husband kat selama perak/...dah kira dekat dengan penang

el said...

sib bek ko dah kwin pya anak
kalo x..sinbod tu khas tuk ko ler
kahhhhhhhhhhhhh