"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, August 15, 2009

Romantic Get-Away Contest

Hatiku Tertarik lagi utk joint contest...Musim contest sekarang nie..tambah plak contest nie mmg kena ngan aku psl aku kan mmg suka travel.....Its A treatment of LOVE for me & family! yeahaaaaaaa.....



CONTEST INI BERMULA PADA 15 JULY 2009 HINGGA 15 OGOS 2009
CONTEST INI AKAN DITUTUP PADA PUKUL 11.59pm, 15 OGOS 2009



Syarat-syaratnya:
1. Buat satu entry khas untuk pertandingan ni. >>Done
2. Upload gambar berkenaan tempat menarik dan romantik bersama suami atau keluarga masing-masing dan sertakan detail berikut:>>Done


i. Nama tempat:


Cameron Highland, Pahang


ii. Pergi dengan siapa:


Suami & anak tersayang...


iii. Kenapa tempat tu dipilih:


Suka akan tempatnya yang nyaman, sejuk ala2 aircond yg amat sesuai utk kanak2..tak susah2 berpeluh bagainya..hiks! Aku mmg dah jatuh CINTA ngan Cameron..biarpon berkali pegi pon x apa psl aku suka kehijauan...roses dan Udaranya yang sangat segar serta Nyaman....Lokasi dia plak mmg strategik..in the middle of Northern & Southern....And the most important is.....It's was really a Treatment of Our LOVE! hiks....


iv. Pengalaman menarik/romantik:
Owhhhh...Memang banyak sangat kenangan Terindah kat sini...masuk kali ni dah 4 kali Aku pergi...1st time pegi masa zaman sekolah dulu2..last year pegi 2 kali DAN...ini lah detik/kenangan yang paling indah...walaupun hanya 2hr 1mlm ajer..namun, amat bererti dalam hidup Aku, suami dan si Comel tersayang...Owhh ya! Percutian nie baru jer kita pegi..pada 25hr July ritu....Dan Perasaan Kasih dan Sayang aku dah suami semakin memekar seperti Roses yang berkembang indah kat Cameron tue...mmg rasa terlalu Bahagia...Kenangan Paling Terindah kat sini... sempat kita rakamkn gambar kenangan EPISOD CINTA KITA Yang begitu romantik kat Rose Valley sambil menikmati wangian Roses...Hiks! Si Comel lak hanya menjadi penonton yang setia....bahagia sangat detik tue!! DAN..tahun nie gak kita akan Countdown 5th Year anniversary in Dec nanti....So, semasa menunggu detik tue...kami create a LOVING environment always until the countdown day is come.......



3. Tempekkan logo contest di blog anda dan linkkan ke blog ni. >.Done


4. Letakkan link sponsor ( http://one-drop-fragrance-shoppe.blogspot.com/ ) untuk contest ini.


5. Akhir sekali, letakkan link entry anda di komen entry ini. Mudah kan? >>Done


:)Dengan bermulanya contest ni, maka bermulanya jugala kedai online kecil-kecilan saya, One Drop Fragrance ShoppeSila-sila la menjengah ye..


:) Pemenang akan di pilih berdasarkan pengalaman yang paling menarik/paling romantik yang dapat membuatkan juri a.k.a encik suami terasa nak pegi untuk sambut anniversary kami. Saya tak boleh jadi juri...


:)Dua pemenang akan di pilih oleh juri. Keputusan hakim adalah muktamad.Hadiah untuk contest ini di taja sepenuhnya oleh, One Drop Fragrance Shoppe.Hadiahnya..............


adalah.....Mana-mana 1 Set wangian One Drop Perfume.


^^ Ummie Khayra : Mmg best tau kat sini...nyaman sangat udara dier...yang paling best tue kan...Jagung dier!! perghhhh..sedap wooo!!


^^ Mmmg byk peserta yg hebat2 belaka..sekadar berkongsi kenangan jer...

22 comments:

MaMa aYiN_FaSHa said...

hohoho..dah masuk..aku support dari belakang jer wei..malas arr..kekekek...

mama tisya said...

aku ingt nk msk gk tp tk jd plak cz tgk smua kwn2 hebat2 belaka...hehehehe...

tkpe aku msk contest lain plak...hehehehe....

ko kn byk tmpt dh jln2..naper tk ltk byk2???

anyway good luck ye

wantie said...

chewah.. chewah...
Aku doakan hang menang. Lepas ni sesak la CH tu. orang buat Cuti Cuti Malaysia.

~Firsya~ said...

gud luck ye sista

zura@iwan said...

gud luck....kite memeriahkan contest ye...kekkee

[-suziey-] said...

aku dh agk..msti cameron jadi pilihan...hehe...good luck wei/...

MuMMy 2 Haqq said...

kalo gie yg masuk..kompom aku kalah! hahahha..

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Gie...mmg cameron tmpt romantik tapi sesuai dgn budget...eem good luck yea...moga ada rezeki blh menang ni.

pu3 balqis said...

noga berjaya ya akak...
papon.. cmeron mmg best...

pu3 pi sana smpai tak terbilang bapa kali.. but stil tak jemu..

n kalau bleyh.. nak g lagi..
banyak kali pon takpa..

~sall said...

emmmm... moge berjaya...

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

good luck to you too......cameron highland also in our memories.....memang best cameron ni... tempatnya yg cantik membuatkan kita tak sabar2 nak photoshoot.....

Gieyana said...

Ieda

Hahaha..merajinkan diri jer nie..hiks!

Gieyana said...

Mama Tisya

Alaa..aku suka-suki jer nie..merajinkan diri joint d'contest!hahaha

^ Ala..satu cukup ar..malas nk taruk byk! last minit nie..:)

Gieyana said...

Wantie

Insyaallah..kalau ada rezeki ar..x mengharap pon psl suma best2 blaka..hahaha

Gieyana said...

Firsya

Tenkiu yer..:)

Gieyana said...

Zura

A'aa..hiks!

Gieyana said...

Suziey

Hiks..saja merajinkan diri..all the best to u too..:)

Gieyana said...

Mummy2Haqq

hahaha.. x juga taw! yag len suma talented gak tue..hiks!

Gieyana said...

UmmuAbdullahSyaakir

Tenkiu yer..betui tue..Cameron mmg best! insyaallah kalau ada rezeki..:)

Gieyana said...

Pu3 Balqis

Betui tue...Cameron mmg best..p brapa kali pon x jemu kan..hehehe

^^ Nak p lagi nie..:)

Gieyana said...

Sall

Tenkiu yer..:)

Gieyana said...

Damia Aleesya & Damia Ayuni

Betui tue...Cameron best wooo...hiks!