"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, August 2, 2009

Santai...

Lama x wat n3 psl lawak santai....hmmmm....aku ngan suami kat living room smbil menonton tv..Nureen tgh zzzzzzzzz........


Aku ~ besok abang keja ker? pagi erk? bila cuti shift?
Hubby ~ hmmm..keja..A'aaa keja pagi la..smpai selasa..so Rabu abg cuti ar.....
Aku ~ oooooo..hmmm..abg dh x kena cover keja kt airport dh ker?
Hubby ~ tak....
Aku ~ kat Mas Training room kena tutup kan...psl ada owg kena H1N1 tue...
Hubby ~ A'aa...
Aku ~ so skrg kt airport tue suma owg kena pakai Mask ler kan..
Hubby ~ ishh...tak payah..psl kt sana kan dh byk MAS....

~ Kuang3....hubby selalu wat lawak yg membuatkn aku gelak tak kering gusi!

18 comments:

zue_annie said...

hahhahah...makasih bg aku gelak dikala aku keboringan hikhik

CINTAMANISZ Lite said...

Tu ler ramai pempuan suka carik teman idup yg pandai buat lawak, yg ada sense of humour..tak kisah sekali-sekala pun. Pasti rumahtangga ceria ngan gelak tawa.

H1N1 dah ada kat Penang ye? Tu ler..ari tu dgr mula2 kena kat UiTM Permatang Pauh ye?
Aduhai..PIKOM PC Fair kat PISA minggu depan ni. Hrp2 ok ler. Akak ni pi ni..
Jom kita jumpa2..

Anak Gemilang said...

mesti la. dia nk tgk buah hati dia gelak la tuh kak. hee

ibu_umairah said...

lawak lahhh suami k.gie nie!!!!!cadangan yg agak bernas juga itu

MaMa aYiN_FaSHa said...

kekke...sekali terkena daaaaaaaaa...

Gieyana said...

Zue ~ kekeke..kesian kt hang psl keja kan..so aku kasi citer ni kat ko ar!

Gieyana said...

Kak ALona ~ betui tue..i agree 200%..rumahtangga akan senantiasa hepi jer kan!hiks!

~ Hmmm...dtg ar..tp sy x sure ada kt Penang ker tak psl kitaorg kan suka travel!hiks!

Gieyana said...

Oura ~ dik..hubby akak mmg selalu camtu..kasi kita gelak jer..hiks!

Gieyana said...

Ibu_umairah ~ hiks...dia mmg camtu pon! x terthn ngn lawaknya..heeeeeeee

Gieyana said...

Ieda ~ tu la psl daaaaaaaa.........

[-suziey-] said...

wakakakaa..lawak gk hubby ko..ekek:D dorang ni kadang2 pndai buat lawak tp xsedar..hahaaa:p

wei jgn lupe vote for aQeel tau./..

Gieyana said...

Suziey ~ cess..komen n berkempen..kalau aku vote nk kasi aper2 kt aku gak ker? hiks!

~ tp seyesss..somi ku mmg pak lawak no 1 aku!hahaha

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik..hik.. lawak la hubby ko gie

reen said...

huahuahua..loyar buruk gak cik abang ekau tu...samo la kito..:)

mummYaeesh said...

cis!leh masuk raja lawak ni.. nampak cam serius jek!

leadleedeea said...

memula lead tak paham...baca lagi saklik baru lerrr paham...heheheeee~! mmg kelako~!!

Gieyana said...

MummYaeesh ~ suamiku mmg suka wat alwak bodo..hiks!

Gieyana said...

Lead ~ kira lambat pick up ler nie..hiks!