"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, August 21, 2009

Senyummu…Seindah Suria!


Aku tak der kerja actually..so saja merajinkan diri utk wat simple edit kat picca Nureen yg tgh syok ketawa! So bila tgk balik picca nie mmg bahagia jer rasa psl Puteriku ini mmg happy gila..hiks!


Senyum2


^^ korek balik picca yg pernah di rakamkn before..so terlintas nk upload kt sini utk kenang2an….


^^ Selamat Berpuasa Buat semua yer..hiks!

33 comments:

ZARA 札拉 said...

comelnya nureen!

selamat berpuasa gak kak!

MuMMy 2 Haqq said...

suke nye diaaaaa...

Mamamanja said...

kemain nureen... sukanya dia..
selamat berpuasa weh

mama tisya said...

riang ria sungguh aksi nureen..salam ramadhan

ummuabdullahsyaakir said...

Hehehe seronoknya dia..

Utk Gie sefamily..Selamt Berpuasa ye^_^

Anak Gemilang said...

kak..
ketawa adlaah ptua awet muda.
nureen kena amlkan dan d_asah dari kecil..
supaya..
maintain muda.. mcm mamanya. hehehe

sis_nita said...

sweet jerr nureen gelak..!

mummYaeesh said...

hAMBOII...sampai terpejam2 mata anak dara ni ketawa..suke betul..hiks!

salam ramadhan wat uols sekeluarga..ada jodoh ketemu la kita..hiks

alyyani said...

cantik gigi nureen.. tersusun je :D

Gieyana said...

Zara

Tenkiu yer..selamat Berposa yer Dik Sayang..hiks!

Gieyana said...

MuMMyHaqq

hiks! dier mmg happy go lucky cam Ummie dier nie..hiks!

Gieyana said...

MamaManja

Tu la psl..suka2an betui dier..

Selamat Berposa gak yer..hiks!

Gieyana said...

MamaTisya

hiks! riang-ria di awal ramadhan..Selamat Berpuasa yer..:)

Gieyana said...

UmmuAbdullahSyaakir

A'aaa..hepi giloss puteriku itue..

^^Selamat Bepuasa utk awak sefamily gak yer..!

Gieyana said...

Anak Gemilang

Betui tue dik...Akak setuju 1000%..petua awek muda..lagi satu, always happy go lucky..hiks!

Selamat berposa yer sayang..hiks!

Gieyana said...

Sis Nita

Thks yer..hiks! copy paste ke'sweet'an Ummie dier! kahhhhh! nk termuntah aku! psl perasan gilosss!

Gieyana said...

MummYaeesh

tu la psl..gilosss ketawa..hahaha..

^ wei, betyi tue..ada jodoh kita jumpa k..after Tarawikh boleh kot? hiks!

Gieyana said...

Alyyani

hiks! thks yer..ada gigi taring lg tu! gigit owg sakit taw! huks!

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. memang nampak cute sgt nureen ni.. selamat berpuasa utk ko sekeluarga.. maaf seandainya ada terguris rasa.. sepanjang perkenalan kita dialam blogging

Gieyana said...

Cute

hiks! hmmm..Ummie dier Cute tak? kahhhh! nk termuntah aku! terlebeyy perasan sudaaa...gurau jer ya! thank you2..Auntie Cute..hehehe

^ Aku pon nk ucapkan selamat berpuasa n maaf kalau ada salah n silap yer..:)

J@J@ / Bini The Rock said...

Nureen mmg cute la...lawa je dia ketawa.

Hari ni berbuka ape?

;)

Gieyana said...

J@J@

hiks..tenkiu yer...

hmmm..x taw lg ar...berdua jer ngan hubby + Nureen..so mybe tunjuk2 kot!hiks!

el said...

sgt2 kiut
ronok tol nureen tu
apalah yg ronok sgt tu eh
ko buat pe kat princess ko tu smpi gelak berdekah3..hehehe

CINTAMANISZ Lite said...

Wah..ni besar nanti mesti jenis hepi mcm ibu dia ni..

Anak hepi bermakna dia sihat. Anak sihat..kita sgt bahagia...

Bila Nureen dah besar nanti..mesti Gie dan suami akan rindukan saat2 ini..

MAMADANISH78 said...

kuat ketawa ye....tak pe bagus tu...nnti awet muda...ekekeee

MAMADANISH78 said...

kuat ketawa ye....tak pe bagus tu...nnti awet muda...ekekeee

Gieyana said...

El

hiks! budak kicit nie mmg suka bebenor ketawa! hiks!

AKu x buat aper pon..abah dier yg sakat dier!kahh..nasib baik x guling3..cuma berdekah3 jer..kahhhh!

Gieyana said...

Kak Alona

hiks! insyaallah..harap2 begitu ar!hahaha

betui tue..anak ketawa..kita dan rumahtangga pon turut bahagia! hiks!

Betui tue kak..harus sekali!hiks!

Gieyana said...

MamaDanish78

Betui tue..awek muda kan..kan..kan! hiks!

[-suziey-] said...

dh 3 hr posa br nk wish ko..ekekek:D

selamat ebrpuasa wei..jgn buka periuk ok time posa..haha

afdni said...

amboih..kemain suka anak dara sorang nie..hikss..

Mama_Aqish said...

selamat berposa...nureen mennag suka tenyum2 je ek...

wantie said...

comelnya...
rajin hang noh, mentang mentangla cuti, pas tu hujan lak kan.
Dah posa pulak, dok godek godek benda bi jer la.. hik hik