"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, September 12, 2009

98's Day To Go..



Walaaa...ding dong ding do..lagik 98hr jerk nak Countdown anniversary kawin aku n si suami...hiks! So aku tempek ticker kt Blog aku nie sebagai salah satu carta menghitung detik indah tue...:)

Tahun nie mmg special sket psl anniversary kitaorang jatuh time weekend..kena plak sekali cuti Sambut Awal Muharram..so 3 hr cuti...hmmm...planning nak cuti2 ar tp x decide nak ke mana....

Aperpon, hari yg Indah tue aku nanti2kan psl kitaorang nak wat something special...holaaaa!

23 comments:

el said...

cantik la tiker tu..aku curik boleh...
wahhh apa hajat ko kali ni..nk pi jalan2 mn..sure romenlentik kan...

MiJa said...

yelah,sgt tantek..^^
98 hari?hahaha lama tu,aku ag dekat!
aku pun nk condaun jugak ah..

~Firsya~ said...

wahhhh,nak smpai annvrsry ek,beshhhnyeee,mesti romantik nnti...hiks

wantie said...

aku cuma nak pesan...

Sebelum ko sambut anniversari tu, jaga kesihatan ko, suami & anak. Moga ianya berjalan seperti yg di rancang.

Ha.. satu lagi ko kena jaga...
JAGA DUIT jgn sampai terlebih soping lak. nanti time ani berseri tu ko jadi pokai...
sekian....

sis_nita said...

nak ucap epi enibesri kang.. awal laa pulak.. hehehe!

semoga segala yg dirancang berjalan lancar yerr..

mummYaeesh said...

mesti nak photoshoot pakai baju perantin dgn si nureen jd flower girl kan..hiks..

wei meh singgah www.wyngarage.blogspot.com bju pepel tu sesuai utk nureen..

MaMa aYiN_FaSHa said...

countdown jgn x countdown..pi photoshoot romantik2 tau..pas tu tempek kat blog aku nk nengok..hehhehe
Sure planning baekkkkkkkkk punya kan..kena lak ari cuti..best..best..

ppb_ppkp said...

gie..aah..aku pi alor staq hari sabtu..isnin..then hari ni 12 sept p lagi (tapi hari ni ada seminar).. tu arr pasai..macam2 adooo..heheheh...memang cun pon baju raya aku..maklum la org balnje..muahahahahha

anniversary ke brape???

DaliaLiyana said...

nak celebrate aniversary kat ne?? hehhe..nyebuk je dalia ni...

zue_annie said...

wah bestnya kna lak cuti lama gitu kan....

CINTAMANISZ Lite said...

Hang jangan Gie..jangan ler pi sewa balik baju sanding korang dulu utk berfotografi outdoor lagik..ngeh2..
Kot ye pun..cari ler baju lain lak, huhu..

afdni said...

oittss..98 days ker hrs..hiks hiks hiks..

afdni said...

alamak aku silap tgk ler.. hr=hari ingatkan hrs..hahaha..

mama tisya said...

menghitung hari..detik demi detik masa ku nanti akn tiba..(nyanyi lagu krisdayanti jp tp mcm pelik je skit lirik tu...)...ehheheheheh

CaMaRPuTiH said...

gie... akunyer pun beh kurangk o jek.. but me a week before.. hehehe... weols lak cuti khas tuk selangor... so.. coti pjg juga.. tp xplan pape pun coz plan terlmapau bykla hujung thn ni. kene jimat sket.

zura@iwan said...

aku pun anniversary december...mcm2 planning nih...ingt nk ltk ticker sbln sblm...kekeke..

Nana said...

wah bez ni g animum..

ibu_umairah said...

lama lagi itu gie...tapi saje nak buat persiapan awal yeeeeeee...

Norry said...

Gie...yang pasti bila anniversary mesti tempek gambar banyak2 okehhhh

Dee said...

mesti teruja ni..plan baek2 pya ye..

Ms AiReEn MoHd said...

weh anibeseri gak ehh..aku pon wish ko in advanced jugek la babe...apy anibeseri dr hakue eryn ngan boy yer...tuk ko ceben ngan nureen..eh nureen pun ade gak ..hikhik

cik mas said...

salam kenal gieyana.. i link u ye.. :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. dah nak masuk 5 thn dah anniversary korang ya.. tahniah gie