"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, October 1, 2009

Aidilfitri2009 ~ Reunion bersama Sahabat

Raya Ke-2 tue kitaorang buat gathering besar2an reunion kengkwn masa sekolah menengah dulu...mmg excited giloss! masing2 plak dh berkerjaya and mostly semua jd cikgu-cikgi di serata Malaysia...So, time raya nie ar masa yg amat sesuai utk jumpa2an....

Mmg best giloss..and still bertemu2an ngan
Wantie.... Actually kitaorang nak gather2 kat Garden kt KN jerk...and lastly Lan volunteer utk buat kt umah dier...Thanks to Lan yer.....



Gambar nie cilok dari FB's Lan....

Reunion2009 Reunion2009A

See..kengkwn yg seangkatan ngan aku...Akaq..Lan..Eddie and Rizal!Reunion2009B 8825_1257528517852_1218801718_779453_2072774_n

Cilok dari FB Lan jer nih..Wantie tgh sibuk berniaga ker tue?hahaha

8825_1257528557853_1218801718_779454_7796300_n

Nie pon sama..cilok jer nih! kamera aku x der gmbar byk ar!……hiks!

^_^ Perghhh...ramai siut! mmg best gilossss!

^_^ Pass nie bleh wat outing sesama....insyaallah next reunion plak!

15 comments:

~Firsya~ said...

bestt sgt kan kalo dpt reunion ngan mmbr2x lme,mcm2x cite nak dikongsikan...

[-suziey-] said...

hohoho..raya ke 2 dh reunion ngn kengkawan..aku mmg xdapek ler..sedara mara pn xabis jmpe..huhu..
wei ape nureen buat mase gmbr reramai tu? tgh main game ke..beso btol umah lan ni yek..hehe
tantek wei baju ko..i likeee :)

ZARA 札拉 said...

best gila ahh kak!

neezareef said...

aku pn ade gak small reuniion tp x ramai la..but then still meriah

SyaNa said...

best nye dpt jmp member2 lama..
mmg happening la

el said...

meriahhhhhhhhh kecohhhhh hehehehehe

zura@iwan said...

mmg best giloss kalu jumpa2an ngan member lama...

aku windu kwn2 lama...huhu..

wantie said...

ha.. haa.. memang aku dok promote product. nak tau product apa?
tunggu...........

Tapi kan memang sonot tak henget....

kalau buat 10 kali lagi pun aku nak join gak....

alyyani said...

mmg happening. salute gak kat korang bole gather every year seramai mcm ni. kitorg ni makin tua, makin susah nak gather kawan2 sebab masing2 merata malaysia. yg luar malaysia pun ramai...

Nana said...

rajin tol korang wat reunion kan

CuTeMiUt78 said...

wah... seronokkan bila jumpa kengkawan lama

ikiqzana said...

suker negok family ko gie... cantik pic..

*MaMa HeRdA* said...

perhhhh mcm geng mafia haaaa...hahahaha...

MAMADANISH78 said...

wah..meriahnya gayanya.....

mummYaeesh said...

ramainyeee..bestnyeee.. gathering picnic bila lak..insyaallah weols blk deepavali ni kot!woohoo