"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, September 4, 2009

KASUT Sapa ler nih???

Kasut aku ker nih wei...ahaks!....Betui ler tue..1st time aku beli kaler merah ang-ang nih!!!Nak kata kasut raya tue x ler jugak psl aku dh nak menerai dh weekend nih!! kes x sabar ler nih bila dpt kasut baru...murah jerk!! cuma RM59.90....Actually kaler Ang-ang nih feveret hubby nih!! hmmm....adakah dh menular kat aku gak??? x juga ar psl aku ada baper kerat jer menda2 kaler Ang-ang nih!hehehe.....

Nureen dh pong menerai kasut nih kat umah..cuma aku malas jer nk amik n tempek picca dier time menerai tue.....

Owhhh...ada gak photo selingan si comel yer..masa balik kg weekend ritu....Nureen tgh sibuk mkn rambutan...hmmm...saki-baki rambutan yg masih ada lg kt pokok di kampung aku tue.........


Kak Nita kata klasik muka Nureen nih!! klasik ker kak???hiks!

^_^ hoho..nak balik kg lagi yer this weekend...ke rumah Mother In Law plak n umah aku lg bersama2 ngan keta baru!! keta baru ker erk??hiks!

^_^ balik kampung kali nih akan lebih bermakna psl bersama2 suami tersayang....

^_^ Nak cari kasut utk Nureen kat Alor Setar...Harap2 dpt ler....

^_^ Nak buat pra-shoot utk raya...bleh ker erk??

^_^ Hoho..lupa nak kasi taw!! Isnin aku cuti yer...Public Holiday kt Penang nih! yeeeehaaaaaaaaa...

43 comments:

wantie said...

wei....merah ang ang...dari jauh dah nampak kasut tu.

Gieyana said...

Wantie ~ Confirm x bleh ilang psl nmpak dr jauhhhh!kahhhhh!

ZARA 札拉 said...

wah~

merah mak ngah~

hahaha~

Zura Hasan said...

woohooo...mantopppp!!!mmg dr jauh lg dh lip lap lip lap kaler dia...kak,sy pun coti gak senin nih..selangor...ahakss...mai kita soping raya lg...lmbt la plak dpt bonus nih..

fazilzura said...

FULAMAKKKK .. meroh nye mak ngahhh
haku pun suke kasut meroh tp kalau croc nye ler.. yg lain2 lum penah pakai lg

el said...

ko nak smabut chinese new year ke kahhhh
pape pun comel seh...
ni sure nak padan ngan bju raya kaler ang ang gak

Gieyana said...

Zara

Mak Ngah!! Wooo Wee..merahnyaaa...hahaha:)

Gieyana said...

Zura Hassan


Hahaha..dr jauh bleh nmpak nie..harap2 lembu x kejor ar! hahaha...

Betui2..sama2 kita cuti2 smbil shopping raya yer..:)

Gieyana said...

Fazilzura

betui2..Merahnya makngah..kahhh!
aku ni pon 1st time beli...hiks!

Gieyana said...

El

A'aa..kira gitu ar..support kaler merah!kahhhhh!

wei..baju raya bkn kaler merah ar..kahhhh!

Dee said...

cantik kasut..harap lembu x kejorlah gie..

Noy said...

merah nyer....but yet,i loveeee red...darwish byk baju merah sampai babh pun dah complain..hehehe

niza said...

weiiii...aku x cuti...hampeh tul!!!

CaMaRPuTiH said...

merahnyer mak ngah wei.. kot ko jln2 kat tmpt crwd.. surela hubby ko tengok lantai jek cr kokan..

merah itu berani seh!

miss♥wahida said...

merahnye makngah..kalo pakai kasut nie cnfirm keta yang nmpk dia bnti..mklum la merah sangat..selamat cuti2..saya pun cuti gak hehehhehehehhe

mama tisya said...

merah makngah...cute2..aku pn cuti gk senin ni..sgor cuti nuzul quran

zura@iwan said...

selamat balik kg.....

km x coti senin....hohohoho...

siti murni said...

salam ziarah...nice blog!

MaMa aYiN_FaSHa said...

Cantik wei kasut tu..aku pong mmg minat gila ngan kasut merah tp yg high heel..kekekekek..

zamdotcom said...

merah sesungguhnya ^^ takpa..janji ada baju + tudung maching..hehe

p/s: suka warna kuning

momguess said...

peberet color den
ang-ang
wakakaka

momguess said...

peberet color den
ang-ang
wakakaka

Gieyana said...

Dee

thanks yer..hiks! kalau kena kejor aku lari la yer..:)

Gieyana said...

Noy

Merah menawan kan...hiks!
cute jer bila laki2 pakai..tu yg beli n nak try gak tue..:)

Gieyana said...

Niza

Kesian kt ko kan..kalau x best ar jalan2 @ rehat2..:)

Gieyana said...

Acha

haks! merah menyala yg membara...betui2..senang ar hubby cr kalau aku lost in crowded!hiks!

Gieyana said...

Miss Wahida

hahaha..betui tue...nmpak jer keta mesti stop..cam traffic light kaler merah lak..selamat bercuti yer dik!!

Gieyana said...

Mama Tisya

Hahaha...merahnya makngah..tu x di campur ngan baju kaler merah bagainya lg tue..wakakaka!

hohoho...selamat bercuti gak yer..:)

Gieyana said...

Zura@Iwan

Tenkiu..tenkiue...

Kesian kt hang..mesti bowink giler nnt kan psl most of co. cutii..hiks!

Gieyana said...

Siti Murni

Thks yer..dtg ler ziarah lagi...

Gieyana said...

Ieda

hiks! owhhh ur feveret yer...baguih2..tp aku kureng sket yg ada heel..psl sakit kaki woo!:)

Gieyana said...

Zam

hiks...kalau x der aku hentam kromo jer...kahhh!

^ hohoho..ko suka kaler kuning yer..kaler di raja tue:)

Gieyana said...

Momguess

kahhh!..ang2 gak yer..:)

adda said...

ku suka kasut ituh.. wow

Gieyana said...

Adda

wooww..ko suka gak yer..g cari kat NOSE yer..:)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kasut merah kalau disedondonkan dengan baju merah......lembu pasti suka...ekekeke...langkah seribu lah jawabnya......(gurau jer gie)


btw kasut tu cun.....warna pink ader tak?

Gieyana said...

Ibu Damia

Betui tue..mau geram si Lembu di buatnya..hahahah! jenuh plak aku atur langkah seribu..hahaha

thks yer..hmm..kalau ader pink aku rembat gak nih! tp x der ar..:)

leadleedeea said...

hamboih...merah naaaa~!! hehehehe~! eik apesal semua pakat cuti senin neh? ahhh tak bley jadik neh...selangor cuti, penang pon cuti gak eh? huhu jeles~!!

sis_nita said...

erk!

huhu! lambat akak komen dak nuren ni..

elloppp.. akak dah vote 4 nureen okehh.. heheh!

wajah nureen mcm pelakon klasik dedulu.. lembut.. wajah melayu..

EIJAM'S FAMILY said...

tgk tajuk n3 pun dah tau mesti kasut gie lah..huhuh dah menilar ler tue ke gie.. cantik pe gie merah .. merahkan menawan.. huhu hot gitue..

Fara_Adura said...

Merah ang ang k.. dari jauh da nmpak kasut tuh.. hehe..memang da bom ar.. hehe

[-suziey-] said...

umangaih xhengat pnye merah...ekeke:D tp tantek la wei..meriah2..mcm raya cino ni..ekeke:D but seriously..aku suka...tantekkk...

hmm..aku pn trcari2 gk tang mana yg klasiknya tu..ekeke;D

ibu_umairah said...

ambiooooo merahnyaaa menyala!!!!!