"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, September 9, 2009

Kau, Aku Dan DIA !!!....

Hmmm...aku mmg suka buat citer jumping2 kan....So, Kisah balik kampung kitaorang last week belum berakhir lg yer....Kita menuju ke Alor Setar from rumah my parent in Law Sunday tue!

Imagine..Nureen yg excited! sepatutnya time kitaorang keluar tue waktu Nureen tido...all the way pegi, lansung si kecik tue x nak tido! huks!....time balik baru ar nak tido...tu pon selepas kitaorang singgah kt tempat bwh nie.......Sempat lagi kitaorang bergambar yer kengkwn....Masjid Al-Bukhory nie mmg indah...cantik sgt.....Masa kitaorang singgah nie, kita dh nak menuju balik dh..habis gak RM kt AS psl membeli baju utk kecik tue...so Shopping utk raya!!SettleD!

Perjalanan ke Alor Setar...teropong jgn x teropong yer....:)

Hmmm....mcm org frust ke penat nih??Di Kau tgh menantiKu yer...:)

Riang-riang Kau Dan DIA......

Hmm....Aku dan DIA.......

Senyum2..mmg susah Nureen nie nak di suruh posing!!huhu

Yang nie pon sama...

Aku suker photo Nureen yg muncung nih! comeyyy ker???hiks!

See...Nureen yg busy body nk buka keta...huhu!

^_^ Mmg indah dan tenang bila berada di rumah Allah....hmmm..mcm x kena kan Nureen pakai camni....dh nk tukar baju Nureen tue..tp hubby ckp x payah ar psl budak2, lgpon kejap jerk...:(

^_^ Owhhh...nak menuju ke AS lagi nie this weekend....hanya merancang...masa menentukan! :)

32 comments:

n0n0n said...

comey la Nureyev ni....

bspotgurl said...

best balik kampung?

Norry said...

Aksi ayah n anak tu paling saya sukerr okeh

wantie said...

Walaupun org kedah aku tak pernah lak singgah kat area bukhory tu.
One day aku nak ajak hubby singgah gak lah.

Nak nengok negok aper lagi yg ada kat situ. Dari luaq nampak cantik sangat...........

el said...

aku suke gmbr nureen ngan mr. smart ko tu..hehehehe

iedaLUVsham said...

suke nengok picca nureen ngan ayahnyer! natural! mmg sume gambo natural! ;)

zura@iwan said...

aaa mmg indah kan masjid tu...dolu km duk AS..penah g gk la...tp ingt2 lupa la..

pstt~picca last tu cm keta le je? opsss keta baru ke? kekeke..

ZARA 札拉 said...

huwaa~

dah la pakai pink~

bertambah chumel!!

niza said...

zura...i pun nak tny soklan yg sama...hehehe...tukar kete ye...

alyyani said...

posing dan camera dimana saja anda berada. ha tuka kete? patut la bejalan2 nak abiskan pantang ek. ke da abis pantang? hehehe...

EIJAM'S FAMILY said...

gee.. suke tgk gee snap2 pic nie ade value nie.. cantik2.. i like pink

zura@iwan said...

niza~ owhh sama ka soklan u ngan i...kekeke...bukan tukar keta dh tu...rasanye tmbh keta larr...hikss...betui kan..kan.. hgpa?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kalau org suka bergambar...kat mana pun bergambar....asalkan ader value....hiks...


like ur pics.....

Gieyana said...

Nonon

Thks yer..:)

Gieyana said...

bspotgurl

A'aa..mmg best taw!hks!

Gieyana said...

Norry

thks! daku pong suka..candid jer tue..:)

Gieyana said...

Wantie

nnt hang balik Kedah..hg singgah ar...mmg cantik & bersih..sama cam masjid kt pokok sena tue..bersih jer...:)

Gieyana said...

El

Tochee..tochee yer..aku pong suka gak!!

Gieyana said...

IedaLuvSham

Thanks yer..candid jer tue..:)

Gieyana said...

Zura@Iwan

A'aa kan..cantik jer..bila time musim kawin, byk benor owg amik gambar kawin kt situ..hehe

ishhh..bkn daa..keta pinjam ler kot!hahah

Gieyana said...

Zara

nnt pakai kaler pink yer..mesti kamoo comeyy gak!

Gieyana said...

Niza

ishhh..bkn ar..modal x dak nie...hiks! bila dh tukar nnt br aku citer..:)

Gieyana said...

Alyyani

Kamera adalah ahli keluargaku yg setia..hehehe

wei..bukan daa...keta owg len tue..kekeke

Gieyana said...

Eijam's Family

Thanks yer..:)

Gieyana said...

IbuDamia

betui tue..yg penting kt mana kitaorang berada..memory dpt dirakamkan..itu yg paling penting..:)

Gieyana said...

Zura@Iwan

ishhh..teka-teki tekok yer..tp kalau betui pon apa salahnya kan...kayaa ler aku nih..kekeke

UnGu VioLet said...

salam ziarah..
Selamat berpuasa..
Selamat menghidupkan lailatulQadar..

Selamat menyambut Aidilfitri juga yang bakal menjelma tidak lama lagi..

makan rendang, ketupat, dodol dan lain2 tue.. ingat kat mar yang jauh di perantauan nie yer..

salam ukhuwwah.. ade mase, jomla singgah ke teratak UnguViolet yer..

UnGu VioLet said...

still cute...

salam ziarah..
Selamat berpuasa..
Selamat menghidupkan lailatulQadar..

Selamat menyambut Aidilfitri juga yang bakal menjelma tidak lama lagi..

makan rendang, ketupat, dodol dan lain2 tue.. ingat kat mar yang jauh di perantauan nie yer..

salam ukhuwwah.. ade mase, jomla singgah ke teratak UnguViolet yer..

[-suziey-] said...

hmm tgk dlm gambo n nmpk ketenangan..cewah:p

zura@iwan said...

kekeke...aku teka jer...mn tau dr gmbr je aku bleh jgka betui...kakaka...x slh la...hg kaya hg bleh beli la...hikss..

neezareef said...

bst la tgk gambo nih

Cik Wanie said...

amboi dtg kedah yer,
nanti raya blh lah singgah rumah wanie kan,
hik hik hik:)