"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, September 9, 2009

Kita PELENGKAP puisi CINTA

Hiks! layan Jiwang yer kengkwn...actually nak ucapkan ribuan terima kasih kat zamdotcom sebab rajin sgt nak edit picca kitaorang suami-isteri nie..katanya sambil2 menunggu masa utk masuk meeting! Aperpon thanks sekali lagi yer Sahabat...

zamdotcom nie mmg seorang yg baik hati...x kedekut ilmu pon...

Dah tempek pon kat sidebar blog nie yer....picca nie mmg aku suka sekali!

^_^ Moga rumahtangga kami akan senantiasa di penuhi dengan bunga2 CINTA selamanya....:)

38 comments:

ppb_ppkp said...

wah..cantiknya...
wei gie..sapa amik pic hangpa tu??
pakai tripod ke

MiJa said...

berbunga-bunga...indahnya!

[-suziey-] said...

hmm nk kenal la ngn zamdotcom ni..bole soh dia edit gambo aku..ekeke;P

bspotgurl said...

Semoga dimakmulkan olehNYA. Amin!

Mama_Aqish said...

wah...tak leh tahan nengok gambo ni...sungguh romatik gitu....loving couple...

sis_nita said...

sweet.. :)

el said...

sweet...:)

wantie said...

panadai si zamdotcom ni edit. namapak tantik ar...

shi3la said...

aminnnnnnnnnnnnnn...

AmyNa said...

yer cantik², secantik insan dalam pic.. i like...

AINANAM said...

oii zam..hg ni bla lak nk edit gamb aku..hg ni lupa kwn la

ibu_umairah said...

cantik nyeeee...gambar itu bila di edit!!!!!!!

Dee said...

zam mmg baik hati..

ZARA 札拉 said...

napa abg zam tak pernah mau edit gambarku?

uhuks~

Gieyana said...

Imah

Thks yer...hiks!
A'aa..Cik Tripod yg tulun ambilkan..:)

Gieyana said...

Mija

Walaaa..bunga2 Cinta gitu..:)

Gieyana said...

Suziey

cepat kenal2an ngan dier taw! baik owgnyer..tp x pernah tgk rupa dier..:)

Gieyana said...

BspotGurl

Insyaallah dik..:)

Gieyana said...

Mama Aqish

Pasangan yg romantik sokmo kan..kekeke:)

Gieyana said...

Sis Nita

Thks yer..:)

Gieyana said...

El

Thks yer..:)

Gieyana said...

Wantie

Dier mmg kreatif woo..:)

Gieyana said...

Shi3la

Aminnnnnn

Gieyana said...

AmyNa

Thks yer dik..:)

Gieyana said...

Ainanam

Pi chase dier kak Ina..kekeke..
time dier free jer bleh paksa dier ni..haha

Gieyana said...

Ibu Umairah

Thks yer..owhh..masa sy publish foto ori picca nie..:)

Gieyana said...

Dee

Betui tue..dier mmg baik..:)
Sy blajar Photoshop pon dr dier gak..:)

Gieyana said...

Zara

Dier sayang akak lebeyy ar dr Zara..hahah

^_^ Gurau jer yer sayang!

adda said...

wah romantiknyer

EIJAM'S FAMILY said...

cantik..cantik.. semoga umahtangga gee kekal bahagia disamping nureen.. sweet family...

zamdotcom said...

terima kasih la kepada yang puji memuji ^^ sekadar suka2 edit je nih..hehe lgpun masa tu idea tgh dtg bila tgk gmbr romantik gie nih..tak gitu gie? ^^

[-suziey-]
nak kenal boleh je..sila la ke blog sy..hehe

wantie
terima kasih..satu pujian yg amat bermakna ^^

AINANAM
hehe..nk edit hg email ja gambar tu..nnti aku edit lah ^^

Dee
cikgu kata tak baik kedekut ilmu ^^ kena kongsi dgn semua org..hehe..terima kasih kak

ZARA 札拉
nanti la kalau ada masa sy edit gmbr zara pulak yer..

afdni said...

wah wah wah..sungguh romantis..aku slalu jek singgah sini cuma kekdg tk tinggalkan jejak..hiks hiks hiks..

Gieyana said...

Adda

Thks yer...insyaallah romantik selamanya..:)

Gieyana said...

Eijam's Family

Insyallah..berkat dr doa kengkwn yer..tima kasih yer..:)

Gieyana said...

Zam

Betui2..mmg betui psl ko mmg baik hati..ikhlas puji nie...

nnt edit lg yer.:)

Gieyana said...

Afdni

Thks yer..yer ker..x per..aslkan ko dtg pon dh memadai...:)

CaMaRPuTiH said...

cantiknyerr... gie.. buatla tema blog ko ni blog romantic couple... :p

~moga ALLAH perkenankan doamu teman. Amin~

Gieyana said...

Acha

kekeke..thanks yer..akan di pertimbangkan k..:D