"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, September 8, 2009

Ku Lihat Hijau……


Excited okey…So, xtvt sihat yag aku lakukan bersama suami tersayang semalam kt playground kt kampung aku…hiks! ini kes x der kerja ler nih!! Pasangan gila2 remaja ker nih erk? x memperdulikan owg yg lalu-lalang kat jalan sinun..byk gilos mata2 yg memandang tp kitaorang wat donno jer..hiks!


Owhh..nak kasi tau! sowi yer..gilos betui wat entry yg giler2 semalam kan! mesti korang tertanya2..apa kes???? sesajer jer aku gatai nk meluah apa yg terlintas…asyik2 cuci mata ngan picca jer..so try ler buat karangan plak!hiks!….Jangan marahhhh yer…:) hidup senantiasa di penuhi misteriiiii! yg petingnya….Semalam adalah sejarah..hari ini adalah realiti dan besok adalah misteri!!!


DSC_1014DSC_1024 DSC_1017DSC_1020 DSC_1021 DSC_1022


Owhhh..masa kita berhempas pulas wat photoshoot pra raya nie…si kecik tue p mana?????huhuhu…sudah tido di dalam keta daaaa…so selamat ler kitaorang…kalau tak jenuh menunggu dier memboringkan diri kan playground nih!hihihihi…………..

>>X banyak xtvt kat kampung selain dari tido…tido dan tido!!!

>.Ingat nak amik gambar kt tpt kenangan kitaorang bercinta dedulu…tpkan kerusi keramat tue dh hilang!!huhu..nnt kita amik picca tue time anniversary yer…x kira nk amik jugak!!!


>>Dapat gak cari kasut utk Nureen hari Ahad tue kat AS…but no picture yer…


>>Next entry???tunggu!! Aku still owe uolss entry Nureen erk?huhuhu…kena amik feel nih!!! sure aku publish jugak yer nnt!!

46 comments:

sis_nita said...

huhu! korang ni kanss.. kapel yg sweet sajork.. urmmm..

nureen tgh wat perr tu..? kimsalam pelok cium kat dia yerr gie..

Fara_Adura said...

Apsal tudung tuh aje cung.. orangnye tak cung.. kakaka.. juz kidding beb...bulan pose takleh marah2, kang batal pose..hahaha

Ko tetap da bom oke.. melaram sakan noo nureen tido.. hahaha..
Upss...apsal lama senyap..adehh.. :p

MiJa said...

wah..hubby Gie sgt sporting!
cantik gmbar2 tu..^^

Ummi Salsabila said...

suke tgk uols.romantik!

cun shawl.beli ne?

ibu_umairah said...

oo balik kampung rupanyaa.......nice shawl itu!!memang sesuai dengan raut wajah gie.....aik tankap couple lagi?ada contest lagi ka?heee.heeee siapa yang anjurkan itu nureen ye....ha.haaa.haa

mama tisya said...

wei korang mmg romantika sokmo...tk sia2 menang contest aku aritu kn..heheheh

kalo hubbyku pyh ler nk posing2 saje2 camgini..die lg suka amik gmbr aku & tisya saje...ekkekekeke

Nana said...

suka tgk korang so sweet jerk!

Gieyana said...

Sis_Nita

Thanks yer kak..sambil2 kita membuang tabiat di bln posa..hehehe

Nureen tido ar! hiks! wokeyy..kang sy peluk cium dier utk akak k..:)

Gieyana said...

Fara Adura

hahaha..bleh plak gitu yer..ko cung kt tudung tue jerk!huwaaaaa..sedeyyy2...tp x per, kerana tudung tue, turut membuatkn aku jd cung gak!kahhhh! perasan betui!

hiks! buang tebiat nih! hmmmm senyappp???

Gieyana said...

MiJa

sebetuinya..dier mmg sporting! hehehe..thanks yer!

Gieyana said...

Ummi Salsabila

thks yer...kena men'create'kan keromantikan tue selalu..baru rasa bahagia!!hahaha..

Hmm...shawl tue beli kt Gurney..:)

Gieyana said...

Ibu_Umairah

A'aa..balik kg..next trip balik nnt time raya plak..so cuti yg ada nie amik peluang ar..hehehe

thks yer...ala besa jer shawl tue..hehehe

hmm..sesaja jer amik utk kenang2an ar..:)

Gieyana said...

MamaTisya

A'aa..romantika sokmo...hehehe..rezeki tue! hmm..ko try ar pujuk-rayu suami ko shoot picca camni plak yer..mesti best taw!

Gieyana said...

Nana

Thks yer..:)

iedaLUVsham said...

fewiittt kakgie! so sweet gituh sesame grenn ;) lawo2 la pic kak gie, suke nengok, arr..si kecik telepas ni dok tdo dlm kete ;)

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam..hai jeles tengok......

alyyani said...

sume ok dah. backgroun pun da kaler ijau. tp tang kasut tu, tak kena theme la gie. hehehe.. btw, cam biasa, nice pics!

el said...

hijau mata aku
suci je tgk pic2 ni
hehehehehehe
pic yg 2nd tu
dah mcm charlie angel lak posing kahhhhh
i like ol pic ok

ZARA 札拉 said...

huwaa~bestnya!!

nak gini gak!!

::@.L.I.N:: said...

salam gie...wah..wah..wah...memang best lah kamu berdua yer...romantik ghitue....

fazilzura said...

aikk berdua2an je ker
nureen mana

wantie said...

wei.. posa mana bolek polok polok. Makruh...

A'aa.. makruh, kira lek gak la. hik hik

Memang aku nampak hijau.Nureen ko simpan kat ner????

CINTAMANISZ Lite said...

Huhu..mmg kena tema ler tudung hang tu Gie.

Wat je xtvt yg korang suka tu. Bukannya berdosa pun bergambar cenggitu, kan..
Org ramai tu bukan apa..ada yg suka gak tgk korang shooting tu.
Mana yg tak suka tu..pedulik aje ler. Diorang jeles tu, kehkehkeh

IZAN said...

wah wah Giee.. cantek cantekkk gambar ni.. korang snap sendiri ke..?? perrghhh.. dengki betul la tgk orang ada camera mahal nih.. wakkakakakakakaka

tapi serious memang cantik-cantik gambar nihhh!! ku lihat hijauuuuuuuuuuuuuuu

Aleyn said...

amboi..amboi...ala ala 2 merpati sejoli gitu...sporting giler hubby u yer...

Salam Perkenalan

Dee said...

sweet couple n nice pictures..sbb tu ko jgn berenti blogging gie..

Mummy Dasy said...

so sweet..romantik senantiasa je

Gieyana said...

IedaLuvSham

Fewitttt...gren..grenn...dedulu kita mmg suka gak gren nih! hiks!

thks yer..si kecik dh terlena di dlm keta..heheh:)

Gieyana said...

Alimaz

hai..jgn ar jeles..biasa jer nih! nnt awak amik picca camni gak yer..:)

Gieyana said...

Alyyani

thks yer...walaaa..ko yg pertama komen psl kasut..tertunggu2 gak aku sapa yg nk komen! aku mmg sengaja jer pakai kasut tue..pslnya aku cuma bw kasut tue jer balik kg..huhuhu..

tp aku hentam kromo gak psl fesyen advisor aku ckp cung!hiks!

Gieyana said...

El

ku lihat ijau..kahhhh! kes buang tebiat nih! kui kui kui!...

A'aa la kan..br aku pasan cam charlie angle..silap aku x angkat tangan cam pistol..kalau x..cfm cam sejibik sama..:)

Gieyana said...

Zara

huwaaaa...thks! kawin cepat yer sayang..:)

Gieyana said...

@Lin

hiks! mengekalkan keromantika ku ini...hehehe...thks!

Gieyana said...

Fazilzura

hehehe...Nureen tido dlm keta..dekt2 kita shoot tue jerk...smbil tingkap keta terbuka luas yer...hehehe

Gieyana said...

Wantie

x pelok2..pegang sket2 jer..ini halalnyer..si somi dan si isteri..hehehe

nureen kt dlm keta..tido daaa...:)

Gieyana said...

Kak Alona

thks yer...tudung ni dh pakai before masa shoot romantika ritu..hehehe

betuit tue akak..sy sokong 200%..don't bother wht people say..hiks!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nasib baik nureen tgh zzzzzzz dalam mketa...kalau x mahu dia pun join sekali dalam photoshoot ni....


pewittt...memang romantika la hang ngan hubby hang ni....sweet couple...peduli apa org nak cakap apa masa uolls tgh photoshootkan...

p/s: siapa yg amik gambar? tripod ke?

zamdotcom said...

wah..sgt romantik ^^

p/s: tgh fikir nk berbuka apa?

MaMa aYiN_FaSHa said...

mmg sporting arrr korang nie..laki aku nk bergambar roper ini..mimpi la weiiiiiii..kekekek..tp janji sayangkan...

zamdotcom said...

untuk itu sy telah buatkan sesuatu pd salah satu gambar diatas.. ^^ kerana diri ini agak bosan sementara menunggu meeting..

http://i155.photobucket.com/albums/s314/zamdotcom/DSC_10229copy.jpg

burt said...

wah hijau nya smpi background pun hijau hehehe...cantik

missysha said...

spec itam tu mang xpenah buang erk kak??

EIJAM'S FAMILY said...

gee, cantik yerk gee.. suka sgt.. best yerk agak yerk biler ler nak tangkap gbr cam tue.. sesuai jerk gee ngan hubby tue..

Fara_Adura said...

Babe..aku lawak aje oke statement tak cung.. ko pon ade lawak camtue kat aku.. aku kool aje.. mana rock sedey2 beb..kate bahagia.. hahaha..:)

Ko memang cun deh.. ngan badan yang slim.. padan ngan cek abang ko tuh..:D

[-suziey-] said...

waaaaaa romantik gitu..ouh suka tgk..tantek ijo..so sweet..

Izan said...

sapa tangakp mgambar ni sume.. cantik2 belaka... korang pun sweet sgt.. =)