"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, September 3, 2009

ANAK Sapa ler nih!!



Balik kampung baru2 nie sempat gak amik photo budak nakal nie kat Playground…hmmm….mmg favourite place utk Nureen nie! Time nie dah 5.30pm camtu..Imagine ler… from Jitra…singgah tengok baby plak…., Nureen langsung x mau tido…budak kicit nie mmg susah woo utk tido…unless stay kat rumah!! So terpaksa ler melayan dier kt Playground nie before bertolak balik ke rumah…


DSC_0971 DSC_0974 DSC_0980 DSC_0978 DSC_0977 DSC_0984 DSC_0975 DSC_0985

>>Tempat nie kelak akan jadi tempat gathering kengkwn yg dah lama x bertemu-muka..almost 10th years!! tunggu masa raya nanti!!! Owhhhh…x sabar nya aku!! x gitu Wantie???

38 comments:

mAr@ZiEy said...

alahai..teringat zaman kanak2 dulu..

sis_nita said...

kalo dulu kan... akak suka main sorok2 kat kolong yg aderr kat playground skolahhh.. huhu!

n0n0n said...

comelnyeee...anak sapa la ni?kekekeke...lawa la pic yg akak snap...smart mcm fotografer...

AINANAM said...

sorang2 ka nureen dok main tu???

ZARA 札拉 said...

wah~

bahagia betul muka nureen~

fazilzura said...

nureen hepy je dpt terlepas ke taman .. heheheh

CaMaRPuTiH said...

My Dina pun suka giler pergi playground nak plak skang kat mall ker tesco ker care4 ker memanala dh byk playg nikan, mmg tak terlayanla aku laki bini.

EIJAM'S FAMILY said...

gie... seksi yerk anak dara hang ...huhuh main siap nampak yg dlm tue..huhuhu.. enjoy si nureen nie...

mummy_ayu said...

samala ngan anak bujang ayu, penat macam mana pun, kalu gie playground..hilang penat or ngantuk diaorang..terror kan bebudak nie?

Dee said...

x tidur x mengamuk xpe gie..jgn anak2 dee..kalo x tido..ngamuk..

el said...

kalo ada adek kan best nureen
leh men sama2..ahakkkssss
kahhhhhhhhhhhhhhhhh

Gieyana said...

Mar@Ziey

Betui tue kan..teringat masa zaman dedulu..huhu

Gieyana said...

Sis_Nita

Betui tue...mmg best saat itu kan..sy lak smpai terseliuh kaki di buatnya..hehe

Gieyana said...

nOnOn

hiks! Entahler...rasanya anak sy ler tue..hehehe

Thanks yer..fotographer yg x bertauliah..:)

Gieyana said...

Ainanam

A'aa..sengsorang dier jer smbil lari ke hulu ke hilir..huks!

Gieyana said...

Zara

Alhamdullillah..anak yg bahagia dan penyayang....:)

Gieyana said...

Fazilzura

betui tue...bebas berlari ke sana-sini..heheh:)

Gieyana said...

Acha

betui tue...tmbah plak skrg nie byk shopping complex ada suma playground bagai tue...

So Si somi yg jd mangsa kejar anak..hehehe

shi3la said...

haku stuju ngan komen El...

haku samer cam komen kak Nitaaa...

apesal semua haku nak cakap dah ader org tuliss nihhh....

neezareef said...

tgk tu dah plan nk gath raya ngn member 10 taun x jmpaaaaaaaaa...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

suka gambar yg first tu..kreatif...buat org tertanya2 sapakah gerangan si come lote yg berambut curly tu.........

cik syazni said...

cunnye rambut Nureen!

Iena said...

cantik anak dara ko ni...

Iena said...

cantik anak dara ko ni...

mummYaeesh said...

bestnye ..reunion ek?

eee nureen no shame la..nampak sepentot putih..hiks

Gieyana said...

Eijam's family

hahaha..mmg specially shoot camtu..psl aku kt bwh..Nureen kt atas..kahhh! berdekah3...
baru nmpak best sket!!hahaha

Gieyana said...

Mummy_Ayu

betui2..budak2 nak kasi UBAT..bw jer p playgorund kan..hahaha:)

Gieyana said...

Dee

A'aa..Nureen ssah sket nk mengamuk..tp kdg2 tue ngamuk gak..hahaha:)

Gieyana said...

El

nnt aku kasi Nureen adik yer..another 2 years kot!kahhhhh!!

Gieyana said...

Shi3la

Kahhhhh...berguling3 nie psl ko setuju ngan El yer...

hmmm...nk kena cepat kasi Nureen adik ler gamaknya nih!!kahhhhh!

Gieyana said...

Neeza

HARUSSS nih!! reunion taw! hahahaha

Gieyana said...

Ibu Damia

Thanks yer...candid jer nih!!kebetulan jerk..:)

Gieyana said...

Cik Syazni

Thanks yer..:)

Gieyana said...

Iena

Tima kasih yer..:) Anugerah Allah Taala kasi...:)

Gieyana said...

Mummy Yaeesh

A'aa ler fren..reunion besar2an..hahaha

A'aa kan..x malu betui Nureen nih!hiks!

wantie said...

tenok mata nureen pun cam dah ngantuk jer...
sian dia.

alyyani said...

bila la bole bawak ni main playground ni. mesti best main kejar2 dgn dia kan? :)

Gieyana said...

Alyyani

Hoho..NIA ker? ko bw ar p..mesti Nia suka...Nureen pon x terkejor aku di buatnya..hehe