"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, September 18, 2009

Salam AidilFitri Buat Semua Yer...

Buat Sahabat Semua..Maaf Di Pinta sekiranya selama berblogging nie ada terkasar tutur-kata...terkomen x terhingga smpai buatkan korang semua terasa di hati yer....

Hmmm..blog aku pong turut mencutikan dirinya until korang nmpak entry aku nanti la yer......Berbagai2 perasaan kt jiwa aku nie....


^^ eKad entah aper2 ntah...igt x nak taruk dh...huks!!

11 comments:

el said...

comel jer gmbo korg dua berbaju putih tu...tu baru akad nikah ke..hehehehehe

selamat hari raya
tgn dipinta..nak duit raya
maaf kemudian..kahhhhhhhhhhhh

hati2 di jalan raya
mkn tupat rendang igt2 kami di sini ye

afdni said...

selamat ari rayer juga tuk ko sekeluarga..

sis_nita said...

amvoii..

mmg romantika d amor..

salam adilfitri dik..

maap zahir dan batin..

zura@iwan said...

selamat hari raya...

km pon minta maap la ye mybe ada tlanjur kata or tlanjur perbuatan...hehehe...

AmyNa said...

selamat hari raya k'gie..nak mohon maaf gaks..moga lebaran kali ini membawa seribu kemanisan dlm kehidupan...insyaAllah.ikhlas dari perantauan...huhuhu.

sampaikan salam myna pada m'lang & p'lang sekeluaraga yer..klu trun ke umh p'su..salam sayang pada dorunk yer..

ikiqzana said...

gie.. aku ucapkan selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir & batin ye...

zamdotcom said...

selamat hari raya ^^
semoga berbahagia disamping keluarga tersayang..

maaf zahir dan batin

p/s: yea balik kg

~PakKaramu~ said...

Berhari raya dengan pengertian takbir

Abrahyn said...

hi...salam aidilfitri to you too...thanks for dropping by to mine ye...salam kenal juga to you...:D

CINTAMANISZ Lite said...

Apa citer raya Gie?? Takkan tgh coti raya lagi kot?
Tak pun tgh busy pasal dah cuti seminggu ritu..hehe

mummYaeesh said...

selamat ari raya gie..maaf zahir batin!