"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, September 28, 2009

Wajah Kesayanganku

Hmm..wajah kesayanganku..picca di ambil di hari terakhir kt kg after raya.....Si somiku tgh melayan Nureen ngan game "Bounce"....

^_^ Thks buat kengkwn yg sudi hantarkan kad raya buat aku yer..especially buat Fara Adura, Eryn aka Mama Tisya, Cute-Miut, Acha aka Camar Putih...dan buat kengkwn semua yg kasi E-card n so on..sowi, eden x der masa nk tempek yer....Ingatan Tulus-Ikhlas dari Kalian semua mmg aku benar2 hargai..

^_^ Sowi...aku terpaksa menghadkan penglibatan aku dengan blog yer...so entry akan jd macam Chipmore jerk nnt! take care!

11 comments:

~Firsya~ said...

yuhuuu ka,la...awatnye nak hadkan ms ngan blog nie?xbeshh la mcm tue,huhuhu

[-suziey-] said...

uik.nape acha xkasi aku kad raya..nk kena babap ni..ekeke:p

wei jgn mals..hehhe:p

mama tisya said...

lain ler muka nureen dlm gmbr ni...nmpk tembam..die potong rmbt lg ke??

sis_nita said...

huhu!

akak tak sempat nak amik kad yg kengkawan bagikk kat blog..

segan laks rasanyerr..

neezareef said...

alahai..dilanda kebizian ke nih..mane baju raya..

npk nureen dlm pic ni bam bam lah pipi dia

MaMa aYiN_FaSHa said...

uittttttttt..nampak nureen chubby sgttttttt..cute arrr weiiiiiii..kekekke...

mummy_ayu said...

awat Gie, busy ker?

Dee said...

gambar raya mana ni?

wantie said...

nureen ker tu??? nampak lain ler..

CuTeMiUt78 said...

la.. napa plak jd terhad ni.. ko bz ya...

mummYaeesh said...

ala comeyla pic ni.. nureen nampak tembab lak!hiks