"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, November 1, 2009

UPDATE : Aku Nak Jual Lense Nie!

Hmmm..aku dah selamat jual lense tue hari Sabtu ritu...actually mmg aku sayang giloss kat lense tue psl bila capture picca mmg cung gilosss...tpkan..takkan nk simpan lense yg lebeyy kurang sm kan...so terpaksa ler lets go! Anyway..thks buat buyer aku tue yer....:)
-------------------------------------------------------------------------------
Sapa2 berminat? Lense Tamron AF55-200mm 1:4-5.6 Macro, made in Japan. Diameter 52mm..For Nikon including lense filter. Still under warranty. Korang boleh ler email kat aku kat roziyana79@yahoo.com okies. Harga RM300 dan boleh di runding lagi dan kos penghantaran adalah di tanggung oleh aku ar..Nationwide, City-Link, Pos Express, Courier Pos..semua aku tanggung ok.


Tujuan aku nak jual..bukan rosak ok..aku nak upgrade ke lense baru jer...(aku dh rembat lense baru daa..)

Most of aku nyer picture..aku guna lense nie utk shoot ok...

14 comments:

eD's photography said...

aduhai...
duit baru je abis baiki keta..
huhu..

rm 500..
kalau tau awal leh amik..
:(

el said...

sib bek kami xde camera mahal tu
hahahahaha

amboi dh beli lense baru...
pasni surelah rancak kome pya pic no..jeles seh

ppb_ppkp said...
This comment has been removed by the author.
ppb_ppkp said...
This comment has been removed by the author.
alyyani said...

bila baca tajuk entry aku ingat contact lens. hahahah gilos! almaklumla, takde camera ni.

CuTeMiUt78 said...

alamak takde kamera secanggih tu la plak.. klu tak.. berminat gak

MiJa said...

makin dasat la hang punya foto pasni nah!!!! aku suka tengok..ekekek hang jadik la photographer,leh aku 'order' utk konvo aku..wahaha berangan!!

ppb_ppkp said...

gie...thankx aa....

Fara_Adura said...

Wahh..menarik tuh..:D

Weols da ade lense.. kalo idak leh angkat.. cantek picnye.. ko iklan kat mudah.com. Laie cepat dapat buyer..:D

CINTAMANISZ Lite said...

ni utk d60 leh gak kan??

prebetsabu said...

alaaaa.. dah jual ke.. rm300 murah tuuu

ko angkat lens apa lak.. 70-300mm? perghhhhhh

wantie said...

kantoi aku bila cakap pasal lens.
hapa habuk pun tak faham sal lens. sebabnya tak ada si gedabak tue...

ekek ekek..

zura@iwan said...

imah dh smbr yer..hehehe...cepat2...hikss

misz_A said...

salam singgah... cantekk neyr gmba