"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, October 2, 2009

Azam Baru??




Gambar nie x der kena-mengena ngan entry...budak kicit tue punya psl ar gi susun frame cenggini td..so aku sesaja jer amik!!

Azam ler pulak? nie menu makanan kitaorang utk mlm nie…apa kes upload picca makanan plak?? saja jerk smbil menunggu kepulangan si suami tersayang utk sama2 menikmati mkn malam……

Hmmm…this week mmg aku masak jer for dinner…baru2 nie spagetti…kebetulan kwn si suami dtg beraya…so bersama2 ar kitaorang menjamu selera..so ni ler azam baru aku..try to cook instead of mkn kt luar!…tp x tau ler smpai bila …psl memasak kena ada feel gak nih!hiks!

ishhh..nk citer pon idea x datang nie….ingat nk buat karangan panjang berjela…tetiba jer mind jd stuck utk keluarkan idea….layan jer la gambar2 yg cung gilosss dr aku nie yer!!

MakananMakanan1

Si suami tersengih riang gembira masa percutian kitaorang baru2 nie! hahaha…..candid from his wife!!

15 comments:

ZARA 札拉 said...

comel2 Nureen~

Fara_Adura said...

Pstt gie.. makanan tuh wat perotku tidak tentu arah.. adeii.. manyak menggiurkan ler..huhu

Bagus2.. masak selalu yer.. hehe.. cik hubby akan makin sayang..:)

Fara_Adura said...

Pstt gie.. makanan tuh wat perotku tidak tentu arah.. adeii.. manyak menggiurkan ler..huhu

Bagus2.. masak selalu yer.. hehe.. cik hubby akan makin sayang..:)

atie said...

Azam baru yang bagus nih, bila nak ajak kaktie datang makan neh.....heh heh

ppb_ppkp said...

semoga azammu terus ..menjadi..ehheh..kalo imah la... jgn harap la..hari ni berazam...lagi 2 jam xjadi azam dah...heheheh...wei buat open hausss xjemput aku nooo..hahahah

ppb_ppkp said...

semoga azammu terus ..menjadi..ehheh..kalo imah la... jgn harap la..hari ni berazam...lagi 2 jam xjadi azam dah...heheheh...wei buat open hausss xjemput aku nooo..hahahah

ppb_ppkp said...

semoga azammu terus ..menjadi..ehheh..kalo imah la... jgn harap la..hari ni berazam...lagi 2 jam xjadi azam dah...heheheh...wei buat open hausss xjemput aku nooo..hahahah

sis_nita said...

wahhhh.. tersenyum riang cik asben itewww..

ada apa2 berita gumbire ke dik..?

nasazfrog... said...

gie hang mmg pandai masak,,, sejuk je hati suami.. :) salam aidilfitri gie,, turun jb jemput la dtg umah..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. aku sokong kenyataan ko masak pun nak kena ada feel.. baru best masak kan..

el said...

insyallah kalo aku dpt pi ahad ni
leh la rs mskan ko tu....:)

CINTAMANISZ Lite said...

Mmg elok masak sendiri dr makan kat kedai tu kan..
Kalo makan kat umah kawan takpe lagik, hihi..

Walaupun masak kena ada feel..tp kalo dah tanggungjawab tu, tak kira ler ada feel ke tak..kena ler tunaikan jugak, huhu..

Nana said...

baru semalam makan mehun sup sejiban mcm ko buat ni

CatlinaFly said...

:) rindu nak masak2..sejak ade si kecik ni baru 2-3 kali masak kat umah..byk mkn beli tapau...huhuhuhu..masa preggie ku sungguh rajin masak tahap gaban!(pembawakkan e-ein agaknye...)

mummYaeesh said...

wah bagusnye... semoga azam tu berkekalan yerk..mmg nak masak2 ni kena ada feel baru jd..woohoo!