"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, October 24, 2009

D'journal??

^^ Hurmmm...header utk blog aku..setelah penat meng'adjust bagai!..simple jer..malas nk taruk gambar aku..just Nureen dh ler...

^^ Nak Dating ngan my best friend ler besok....Si Suami dah kasi green light! Cuma aku dan Nureen serta Dia bersama anaknya...dapat bergedik2 nie..hahahaha

16 comments:

ZARA 札拉 said...

muahahhaa!


comel giloks header kak!

wewiit!!

sis_nita said...

dik..

akaknyerr header lom tukar lerr..

masih upin dan ipin rayerr tu haa..

tak sempat nak tukar..

tulun akak leh..

ehehehe!

el said...

cun mabeles lahhh header ko
ko ajo lah aku wat header cantek2 ni
aku kan...x reti pape pun tau..hehehe aku rs blog aku cam tu la smpi aku jd nenek..kahhhhh

ooo ni sure gedixxxx ngan wantie kan..hikss pape ENJOYYYY

eD love photographY said...

SMART & LAWA KAK....HEHEHE.......PIC NUREEN YANG CERIA

wantie said...

kah..... gedik gedak ngan bestfriend??????

bagus bagus... aku suka kalo gedik gedak ngan best friend nie...

ha.. ha... gambaq nureen tu la yg aku suka.. hg pun buh gambaq tu. I like siot wei...

atie said...

Simple tapi cantik gie....ada date ye, sudilah ambik award kat blog akak yer gie

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

very nice lah header....

lili11 said...

Camner nak dating bawak anak? Hokeh, dating kat Ikea, boleh letak anak kat tempat main2 tu ... dan blh ler menggedik ngan segala bagai perkakas rumah yg cun2 tu ...

CINTAMANISZ Lite said...

comel gigi nureen...tecit2 aje. tu yg membuatkan senyumannya manisssss, tambah2 terserlah gigi siong tu...

illa said...

cantik la header tu..guna adobe ek..bagus!

[-suziey-] said...

wei tantekk..sweet..simple nice..ha ape lagi...ekekeke;p

EIJAM'S FAMILY said...

cantik..simple jerk..

Mummy Dasy said...

cantik banget.....

zura@iwan said...

cantek2..simple & nice..

ikiqzana said...

lawa la gie header ni.. mmg comel gmbr nureen tu.. sukeer negok..

CuTeMiUt78 said...

cantik.. menarik.. tertarik.. memang cute