"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, October 23, 2009

Dua Dalam AKU

Kegigihan membatasi segalanya….kerajinanku mmg terserlah, biarpon setelah sekian lama ku postpone utk transform blog aku!..Nie gara2 tengok SUZIEY tukar kulit rumah dier…Cari punya cari template yg menawan hati..last2 si hitam gak yg menawan kalbuku….Sehati sejiwa ngan Suziey ar gamaknya! Kan Suziey kan!!

DSC_0638

Si DIA nie menjadi peneman yg setia smpai pukul 12.30AM aku wat renovation kt blog aku nie! kesian Nureen…^^ Picca nie mmg freshly kuar dr En Nikon…menunjukkan betapa happynya Nureen menjadi peneman yg setia….

NureenLagi

Kerajinan turut merangkumi wall decoration yer..Picture + Frame nie pon aku baru buat gak! Alor Setar Mari…

DSC_0639

^_^ This is a treatment to chase away my stress tooo! Thanks god!! All GONE!!

37 comments:

MaizaC'Joe said...

salam

cute betul anak Gie... geram... tomei nya.. klasik aja rupa.. pic semu lawa sngat.... suka betul sy.. hee...

-maiza-

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

rumah baru yer......dah sama mcm suziey yer pilih hitam.....btw hitam itu klasik...

~Firsya~ said...

waaaaa dh bertukar lorrr,hiks...lawa2x

BuDakHutaN said...

Cute eh :)
yg dia tengok cermin tu nampak menarik pic nya

bspotgurl said...

Rasanye anak u leh jadi model ni.... ada look

Gieyana said...

MaizaC'Joe

Salam..

Thanks yer..

Gieyana said...

Ibu Damia

Haahaha..boring dgn skin yg lama tue..dh nk tukar lama dh..cuma kemalasan sket!

Kira cam penangan blog ar! yg malas bleh jd rajin!hahaha..thks yer!

Gieyana said...

Firsya

Boring dgn yg lama..hehehe

Gieyana said...

BudakHutan

Tocee..toceee!

Gieyana said...

Bspotgurl

Cukup ar skdr model utk parent dia dh la...hahaha...

Anyway, thks yer!

[-suziey-] said...

hohohoho..tantek wei..xpe..dont worry xdela sama sgt..kalu sama pn ape slhnya..bkn hak cipta terpelihara ok..ekekek:o

aku xabis edit lagi kulit aku tu..hahaaa

yatilee said...

alhamdulillah..mdh2n da hikmh disebalik suma ni kn..gigih sggh nureen dok teman umi eh..sib bek xskola lg.leh la bgun lmbt kn.hehehe

sis_nita said...

urmmm..

sebagai juri undangan..

akak bagiiii markahhh sebanyakkkk..

empatbelasratusribujuta markahhh kat wajah baru blog kamu ni haa..

CHANTEQQQ..!

Gieyana said...

Suziey

Kekeke...haa!aku setuju ngan ko! ko nyer pon tantek gak! ada gambar Aqeel lg tue! I loikkkee!

Sama gak ler aku nie ha! mlm kang aku tambah apa yg kurang lg..kekeke

Gieyana said...

Yatilee

Betui tue dik! kena think positive & rebut peluang yg ada..mybe terlampau think negative tht why I unable to accept! berkat sokongan kengkwn gak nie!hehehe

Betui tue..anak dara tue mmg terlampau gigih smpai tertido berdiri kt lutut akak!kekeke

Gieyana said...

Sis Nita

Urmmm...sbgai penerima komen ikhlas khas dr akak...sy ucapkan terima kasihhhhhhhhhh!hahaha

CuTeMiUt78 said...

vavavavava... kemain lagi korang bertransformasi ya... sehati sejiwa lagi tu.. kaler itam.. hik..hik..hik..sgt menarik..

Gieyana said...

CuteMiut78

vavavava..betui2..terlampau gigih sesangat!hahaha

Thks yer!

wantie said...

ewah... ewah.. dah tukar rumah yer... tak buat house warming ker???? kik kik kik...

cantik ar warna hitam. hitam itu meawan kan....

alyyani said...

aku kalo tuka rumah blog, bole jd tambah stress sebab banyak benda kena ubah. huhu.. waa nureen dimana2...

niza said...

bersalin kulit gak..bagus2!!!

ZARA 札拉 said...

lawa nya kak!!

cool!!

el said...

terkejut aku tgk kulit ko bertuka wajah..kahhhh...

a'ah aku pun suker kaler kulit ko skrg..sgt klasik n cung mcm tuan rumah jugak...sib bek x pink..kahhhhhh

ada frame lebih x..aku nk bg kat niza..ritu kat umah dia danish kasi pecah..kahhhhhhh

MaMa aYiN_FaSHa said...

Wahhhhh!!! tantek2x..kulit baru nie..
huhuuh...tya sket?? camner arr korang upload gambor besor2 tu...x pandai..huwarghhhhhhh!!!

Gieyana said...

Wantie

Hahaha..buat house warming? hmmmm..boleh gak nih kan!kekeke

Thanks!mmg menawannnnn!

Gieyana said...

Alyyani

hahaha..kena tgk pada kerajinan gak kan...

Betui2..Nureen di mana2 saja..:D

Gieyana said...

Niza

A'aa..cemuihhh dgn yg lama..

Gieyana said...

Zara

Thank yer dik..:D

Gieyana said...

El

Aku pon terkejut psl knp tiba2 aku rajin nk tukar2..hahaha

Thks yer!

Wei..frame cenggitu kena tempah ar..kalau nk tempah roger aku! ko mmg ar..ritu kt umah Zura..pastu umah Niza lak Danish kerjakan yer..hahaha

Gieyana said...

Mama Ayin fasha

Thanks yer..owhh..aku guna Window Live Writer..ko upload jer software tue...gd luck k:D

CINTAMANISZ Lite said...

baguih ler korang tukar deko..deko..deko....hehe..

akak je yg tak tukar2. penah tukar..tp hati dan jiwa dh suka yg tu. cmne, nak kaler tu balik..

nanti2 ler..bila citarasa akak dh berubah..leh ler join korang mencantikkan blog. Tgk je ler blog akak tu..header apa pun akak tak wat..

Amboi nureen..suka tgk cermin ye? Wahai cermin sakti..siapakah kanak2 perempuan yg paling comel di negeri pulau mutiara ini??? hehe..

illa said...

waaahhhh tukar kulit yer..cantik2..hitam tukan menawan..:)

Dee said...

ok gak..simple je..dee dok kt copthorne orchid hotel on 21st nov..22nd nov check in kt vistana lak..nk jumpa gie n zue tau..kasi tau dia ye...

Gieyana said...

Kak Alona

hahaha..deko..deko..deko..berbaloi2..

Betui tue kat..kdg2 bila tukar tue teringat balik template yg lama..yg nie sy dh nekad mmg nk tukar!hahaha

Boleh aja akak..kang kerajinan terserlah...tukar la!

A'aa..budak tue mmg suka cermin..hahaha

Gieyana said...

Illa

Thanks yer...A'aa..tukar kulit br..:D

Gieyana said...

Dee

A'aa..suka yg simple n tak crowded..ok..nnt kita calling2 yer..:D

IZAN said...

waaa... cantikk 'rumah baru' Gie... simple & elegant! suker sukerrrr!!! *wink!*