"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, October 13, 2009

Fit For Every...

Sori..tajuk x der kena mengena dengan xtvt yg di lakukan....nie kira kes dera dr Nureen untuk her parent ler...di ajaknya kitaorang pegi menabung kat menan nie...dulu mmg dier naik jerk n tau taw kena menabung kat menan nie...since dh byk kali n dok ayik explore benda alah nie..tambah plak....mata memandang kelakuan kanak2 lain...so, tunggu apa lgi ar!!siapkan duit jer la.....usually kt sini x ler menabung smpai RM10.00...bila kitaorang dh boring menunggu si budak kecik nie...bgtau dier RM dh abis, dier akan stop..nasib baikk! kalau tak! abis RM abah ko taw!

My Favourite shop nie....utk Nureen jer la! nak beli kena tunggu sale la..kalau x! sowi!!



Apa yg di bisik2 ntah ler!!

Rasanya kt menan nie dh RM4 ler kot!

Posing2 yer...:D

Happy ler tue!huks!

18 comments:

zura@iwan said...

abis la ngan RM ngan menan tu jerk...hikss...nasib baik phm RM dh abis..idak jenuh la

ZARA 札拉 said...

hehe~
sungguh gembira muka dia~
hehhe~

cik intan (◡‿◡✿) said...

.sep bek die x soh beli menan tuh bwk balik rumah
.ekekeke~

wantie said...

ha.. ha... aku memang alergik ngan menan menan ni...

Kalau lalu kat tepi menan cam gini, aku wat tak layan jer....

Bior Papa si Amirul yg layan...kalau habis pun, RM bapak dia, aku tak nak subahat...

kahhhhhh.... kejam tul aku noh...

lili11 said...

Die hepi, kitapun lagi hepi, kan!

[-suziey-] said...

cemana wei menan ni..dia dalan ke menda tu? seb bek aQeel jenis penakut naik menan ni kalu bergerak..save duit ibu ayah dia..ekeke:p

ikiqzana said...

sama le gan anak aku gie.. pantang nmpk benda mainan ni.. terpaksa la melayan karenah dorang...

el said...

peace yo
danish takut naik mende tu
mula2 ok..lama2 mama mama taknak taknak
haa tadi beriya kamoo nak nek...kahhhhh

shop tu pun my hubby faveret...tuk anak laki aku jerk..a'ah time sale je boleh terjah or time poket penuh...kahhhhhhh

yatilee said...

sib bek nureen mau turun..klu xmo turun lgsg..jenuh la umi n abah dia.huhuhu

Mummy Dasy said...

asal dia happy...
tp mmg nmpk happy sgt muke Nureen masa ni

shakeymirza said...

kena cilok 1 bawa balik ni...hehehe

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sama je la ngan mirul... faham plak klu kita kata dah habis rm tu

EIJAM'S FAMILY said...

pandai gie mmg kena ckp ngan die RM dah abis klu x kiter yg habis huhuh

sis_nita said...

wawa ni pon sama laa..

dah penoh menan kat umah akak ni..

tapi bila penoh kat umah akak..

akak antar umah nenek..

bengang jerr nenek wawa..

eheheh!

leadleedeea said...

nureen nih...cute taw buat muka cam tu...hehehee~!!

leadleedeea said...

nureen nih...cute taw buat muka cam tu...hehehee~!!

Gieyana said...

Zura@Iwan

Tu la psl..x psl2 kena menabung kt menan nie..huhu

Gieyana said...

Zara

A'aa..gembira sungguh puteri akak nie..:D