"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, October 29, 2009

Nak Kasi tau nie..

I have a limited access to internet yer...

Also ,I'm unable to response to your comment too during office hour! huwaaa!

So.....my n3 will be like a chipmore...ON an OFF jer! pasalnya..aku dah x bleh layan blog kat opis dah...nasib baik kt umah dpt gak menerjah!huhu

24 comments:

zura@iwan said...

Huwaaa....tketaq2 jari jemari nuh nk layan blog kt opis...

sian hgpa..minta2 opis km x buat cm tuh..huhu

LoVEaQshA said...

hye akak..
erm cntik deco br umah akak nie,ala2 rock romance!~!tihehehehe

Erm windunyer kt akak n Nureen..!~!
sowy lm xtgk jejak kt cni sb bla akal dn fkiran xbersatu mulala cam ilang ingatan..!~!

Tp sis ur great sb alwiz ada bla zura perlukan utk redakan perasaan..!~ Tankz berbilion2 sis..

mama tisya said...

akan merindui mu..ting tong...wei kalo free jgn lupa aku kt ym ek...hehehehe

el said...

ngeee
siannyer dia..xpelah
kat umah ada leh terjah..tp
x sllu la kan..huhuhu
so ssh la nak chat ngan ko..
aku memlm x online sgt
papepun ku tetap terjah blog ko ok
dun wori nek lori..ngeh3

wantie said...

sedihnya aku dengaq... maknanya aku terhad la nak merapu rapu ngan hg..
kalau aku boring kat opih sapa nak cover ni??? pas tu kalau ada adengan lucu cam na aku nak cerita kat hg on the spot... waaaaaa...

emo plak. hg yg kena blog tenet aku lak yg terover sedih...

fazilzura said...

sama ler den ... sib baik blog leh tgk ..
yg barkaitan dgn chating, fb .. sume limited and kdng2 langsung x dak ... benganggggg

CuTeMiUt78 said...

alamak.. takde la story mory dari ko.. eemmmm takpe la.. kat umah ko blh terjah kan.. so jgn lupa update yo

J@J@ / Bini The Rock said...

wallaahhh!!...
rindu aku nak tgk wajah Nureen
takpe, kat rumah pon ko blh buat Auto Publish kan??

no excuse!! hehehhe....

[-suziey-] said...

hehe zura dh btau aku perihal ini..ekek:p
wei ko cuba guna www.browserunblocker.com and then masukkan website yg kena block tu..dont worry org IT ko xkan bole trace sbb dia guna random IP..hehe..kalu ko nk blogging kt opis la..harusla time line clear kan..hehe

ikiqzana said...

ala sian kt ko gie.. dn sian kt kita org..
x leh la.. aktif cam dulu ye..
pepon tggu mlm lepas opis baru bole blogwalking...

atty's said...

tak pe gie..kat umah leh tgk ..blog
tp mesti tak besh kan .selow ar jalan blog kawan2 ngn hapdet ye..tc gie.

Dee said...

kena blocked ker? sian..xpe slow2 ha..

Gieyana said...

Zura@Iwan

Betui tue..terketaq2 nk buka..tp x bleh ar..kang glamer aku lagi kan..huhu

Sabar jer la..kahhhh!

Gieyana said...

Dik Zura

Thanks yer dik..ala biasa jer nie...tukar umah br psl jemu yg lama..kekeke

X per dik..akak paham..biasa ler bila runsing kan...

its ok..akak cuma dpt kasi nasihat jer la..aperpon take care k!

Gieyana said...

Mama Tisya

huhu..thks yer...wei..nak ting tong ngan Ym pon x bleyy dh ler..x kena block cuma internet monitor by regional jer..huwaaa!

Gieyana said...

El

ngeee..tu la psl...kena sori nek lori la plak gayanya...kahhhh!

so n3 pon cam chipmore la...:)

Gieyana said...

Wantie

Tu la psl...rasa cam aku keja kt US la plak..owg suma sibuk nk tido aku br start nak wat 'kerja"..blogwalking!kahhhhh!

Gieyana said...

Fazilzura

aku plak lain sket wei...x kena blog tp kena monitor by regional..whtever website yg kita masuk, diaorang akan spool report..so nama kita glamer ar..kekeke

Gieyana said...

Cute

Tu la psl...limited story la jadinya nnt...huwaaaa!

Gieyana said...

J@j@

Aku pon ridu kat korang gak..huwaaaa!

A'aa la kan..kena wat Auto publish la gamaknya...huhu

Gieyana said...

Suziey

Owhhh IC..tu la psl! tp case aku tak sama la wei..bukan kena block! yg block cuma fb, friendster ie..yg len ok..cuma...regional monitor closely on internet surfing..kan office aku link worldwide..huhu

Gieyana said...

Zana

Tu la psl..thks for concern k..

Gieyana said...

Atty's

tu la psl..mmg terhad ler kalau nk blogwalking mlm2 psl byk kerja len yg nak buat..huhu

Gieyana said...

Dee

x kena block..tp x bleh ler surfing2 during office hour..especially not related to job!huhu