"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, October 28, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel


Woww wee...Finally aku decide nak joint contest glamour nie....mmg ramai giloss kengkawan semua joint tau! mmg best siut psl hadiah dier pon best giler...ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL! Dapat gak tempek picture Nureen tersengih2 mcm entry2 sebelumnya nie....! Memang baik hati sgt penganjur, menganjurkan contest cenggini..aku mmg suka bebenor ngan gambar budak2 yg cute dan aksi senyuman diaorang yg betui2 ikhlas....


Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~
******************
Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50
CONTEST BERMULA DARI 15 OKTOBER 2009 - 31 OKTOBER 2009

Cara2 penyertaan?
**Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
**Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
**Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
**Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira








26 comments:

cik syazni said...

gmbar no 1 itu comel!!

Gieyana said...

Cik Syazni

Thanks yer..:D

cik intan (◡‿◡✿) said...

.wuuu sume comeyl!
.gud luck! ^^

Gieyana said...

Cik Intan

Wuu..Thanks yer...:)

CuTeMiUt78 said...

wah.. dah keluar gambo nureen utk contest ni ya.. emmm aku pun dlm duk tgh nak buat draft contest ni.. dah decide dah.. gambo Mirul yg menarik

Gieyana said...

Cute

Hahaha..tempet siap2 memeriahkan contest wei..bagus2..ko tempek cepat2 yer..:D

Farra Dhelina said...

mesti blh menangg!!! comeyyy!!

good luck ye!! :)

Gieyana said...

Farra Dhelina

Hurmmm..x mengharap ar..just joint the contest for the fun! ramai betui yg joint...

Thanks yer..:D

[-suziey-] said...

wei no 3 tu sgt ceria n comel sgt..aku sukaaaa

zura@iwan said...

gud luck nureen...semua picca cute2 belaka..hehe

mummy_ayu said...

wah..umah baru..cantik sangat! suka..contest nie pun best..nak join jugak la..tapi nureen..comel sangat....!!!suka tgk dia senyum n gelak..so cute! good luck ek! tak nak join contest kita ker?

alyyani said...

AKU SUKA GMBR NO 3. MMG PENING LA JURI NAK PILIH NANTI. SELAMAT MEMILIH LA KEPADA JURI YE :)

Gieyana said...

Suziey

Thanks2...aku suma suka smpai pening nk pilih..hahaha

Gieyana said...

Zura@Iwan

Thanks yer...:D

Gieyana said...

Mummy_Ayu

A'aa...br jer tukar nie...thks yer..

Insyaallah nnt kita joint yer..:D

Gieyana said...

Alyyani

Thks yer...betui tue..harap2 juri x pening nk pilih yg mn..aku lg la pening!hahaha

afdni said...

gudluck bebeh..

Gieyana said...

Afdni

Tenki yer..gd luck to u too yer..:D

Ummi Hanie said...

waa...umah baru ler..

dan...nureen mmg ceria..gudluck ye kak Gie bg pihak Nureen

Gieyana said...

Ummi Hanie

A'aa..br jer tukar..

Thanks yer..:)

yatilee said...

suma gambo cute..rambang mata nk pilih.huhuhu..ska yg no 3 tu..tomeeiiiiiiny..gudluck nureen!!!

el said...

aku rs nureen posibble tu menang
pic2 dia sgt chumel
gud luck ok
nti kongsi hadiah eh
kahhhhhhhhhh

mama tisya said...

comel2 belaka senyuman nureen...good luck ye..aku pn lum jmpa lg gmbr tisya yg mn sesuai utk contest ni..

J@J@ / Bini The Rock said...

aku rasa ko blh menag Gie...

Good Luck!

Nureen bertambah comel bila senyum :D

shi3la said...

gud luck dear..!!

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography