"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, October 15, 2009

Open Hse Sahabat Dan Selepasnya…


Thanks to Wantie psl invite kitaorang ke rumah dier..mmg best siut! but sikit regret psl target mulanya nk smpai kat rumah Wantie awal..nak tolong dier apa yg patut..namun, sayangnya…SI Nureen plak tido n terpaksa ler menunggu dier bangun..kalau x..mau mengamuk di buatnya kt rumah owg nnt!huhu…


At last..pukul 4.00 lebih baru bertolak dari rumah!huhu…sorry yer Wantie pasal aku lambat sampai kat rumah ko..huhu…


_DSC0443


Sampai2 tue terus kitaorang menerjah makanan2 yg di sediakan…Mak Aii..mmg banyak seyess makanan..ader Bihun Sup, nasi himpit, cucur Udang, bengkang n macam2 ada ler…tapi yg pastinya aku cuma dapat mengisi tank aku dgn bihun sup jer..almaklum ler tank aku kecik jer..hehehe…tp seyesss! mmg maveles ar bihun sup Wantie…thank yer sahabat!


_DSC0444


Pastu…dalam sibuk2 menikmati makanan…..tetiba si El tipon…ko sesat yer El??? At last dapat gak ketemu ko sekali lagi n dapat gak jd bb sitter Arwen psl kesian gak kat El nnt susah nak makan plak! Boleh makan..cuma tak selesa ler….Kan El Kan??




_DSC0447


After El balik tue, psl hb dier nak gegas kerja plak..geng hb Wantie plak satu group tiba…ishhh patut ker aku story psl kejadian yg terjd tue yer..walaupon Wantie dh kasi green light! Hmmmm…x yah citer ar! dh berdekah3 aku n Wantie gelak….tak patut..tak patuuuttt!kahhhhh!


_DSC0449


Tak dapat gak nak tunggu lama…psl Nureen dh ajak balik dh…so, kitaorang minta izin nak balik…..but before balik tue..dapat gak bw budak kecik tue tgk kapal terbang…


Umah Wantie dekat jer ngan airport..mmg berdesing dgr kapal terbang melintasi umah dier!kekekeke…..


SELEPASNYA…..


So Dapat gak posing gedik2 kat tepi jalan jer kengkwn…Owhhh..jangan salah sangka yer..mmg ramai seyess org yg tgk kapal terbang tue yer……_DSC0458_DSC0465_DSC0468_DSC0469Huh..Picca ii jer yg dpt amik…rambut Nureen plak interframe..kekekDSC_0436


Time smpai kt rumah pon dh 7.45pm gitu….

^^Hurmmm..x dpt nak ketemu Zura time attend open hse Wantie tue..cuma sempat ketemu Niza jer kat tepi jalan masa kat parking tue..:)

10 comments:

bspotgurl said...

Nice picture

CINTAMANISZ Lite said...

hmm..apa ler citer kat umah wantie sampai hangpa ketawa berdekah2 tu? nak tau ler....akak nak tompang gelak gak, hehe..

-Suka tgk aksi spontan kanak2...

el said...

wantie pun satu habaq lah umah dia tingkat 1...aku igt umah bwh yg rmi2 tu hehehe sib bek tak gi msok terus...berdekah3...

teringat cucur pasembur wantie la weii...laparnyerrr

[-suziey-] said...

erkk aku br nk ckp..kbtln lg ke nureen pakai baju tu..hahahhaa..glamor baju tu dlm blog ko..ekek:p

mane gbr bihun sup nya..aku dh terliur baygkan ni..:D

~Firsya~ said...

huh,sakan beraya n mkn2x,jeles nihhh~~~sis,nnti kila nak ur phone no ok

wantie said...

terima kasih yer gie daatang. tak pa aku faham, hg mai pukui berapa pun tak pa, janji hg mai, tu yg penting...

Memang loqlaq la kawan hb aku tu... sian kat hg kena bau aroma terapi yg semula jadik...

alyyani said...

mmg ramai ek parking tepi jalan semata mata nak tgk kapal terbang eh? kat bayan lepas ke?

zura@iwan said...

x dpt aku nk bgmbr kt tepi jln tu....dh mlm..huhu..

CuTeMiUt78 said...

wah.. still makan2.. ya gie.. emmm cam aku ni dah takde mood nak beropen house bgai

Dee said...

rajin gak eh gi open house..cam dee..kehkehkeh..dee jd tau gi penang..nti kasi phone no kt dee at sarina_ibrahim@yahoo.com

x sabar nyer..