"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, October 15, 2009

Alahaiii Sayangku!

Tiba2 terlintas nak capture detik2 Nureen lena setelah penat menunggu aku menyiapkan tugasan eseymentku yg tinggal 4 minggu utk hantar..lambat lg tue!!hehehe



Sayangnya..kepenatannya menunggu akhirnya kecundang jugak....terlena dier atas sofa! Sanggup dier menanti Ummie dier utk tidur bersama sedangkan si somi ajak berkali2 pon x nak katanya...


Alahai...waktu Nureen tidur nie ler rasa regret sgt psl tak melayan dier....sorry yer psl Ummie sibuk ngan eseyyment!


Kekadangnya kesal gak marah2kan dier psl sepah2 kan benda2 kt rumah! and kadang2 tue marahku tak menjadi psl dier dh pandai melawan n berkata2...bayangkan pukul 11:00 pm lebeyy asyik ajakku mandi sama2..huks! buang tebiat si kecik nie...boring gamaknya tue psl Aku x melayan kerenahnya......


^_^ Aperpon mmg peaceful kan bila lihat anak2 tido..cepatnya diaorang membesar di depan mata! sekarang Nureen dah 2 tahun 8 bulan...born in January 2007!!cepatnya masa berlalu

18 comments:

AINANAM said...

alahai..siannya...nureen tahap boring la tu, xda kwn..so umila kwn dia nk main ajak mandi..hehehehhe

** atie + farid + aisyah ** said...

syahdunye tengok anak tdo camtu ye gie....rase cam nak kejut die bangun jek ajak main sesame...

yatilee said...

tggu pya tggu smpi t'lena budak nureen ni..klu da kwn xdak la nureen kco umi kn kn.hehehe..

CuTeMiUt78 said...

alahai sian nureen.. kepenatan ya.. emm betul tu.. bila tgk anak2 tido.. rasa cam seronok sgt

ZARA 札拉 said...

hehehe~
tabhanya anakmu kak~

=)

Mummy Aqil said...

sob..sob.. daku pun slalu rs berslh bila marah aqil. sbb blk keja daku penat, dia plak eksited ajak mummy main. tp ku xlrt layan. bila dia tdo, ku plak rindu nak ajak dia main. wwuwu.. yeah..time dorg tdo.. look so pure.. no sin at all...

alyyani said...

yup, sama la mcm aku rasa. kadang nyesal soh dia tido awal sebab tak dpt nak main2 dgn dia. da la seharian kat nursery, lepas tu sebab melayankan penat kite, kita mcm tak maik peduli dia. alahai, entry ko buat aku rindu si kecik itu.. ;)

Nana said...

hehe comei nureen tidoq

Noy said...

wah...macam noy pun nak ikut tido sekali..best nyer tido ni....

ibu_umairah said...

itulah namanya anak kan..kita marah mcm mana pun,dia tetap malam kepit ngan kita juga.......

~so sweet nureen sleep~

MaMa aYiN_FaSHa said...

Huhuhu..mmg Gie..time nengok anak tido la rasa sayu semcm jer..rasa syg sgt2kan..siankan dia kena marah la..
Aku pon selalu hangin gak ngan si ayin tu tp bila nengok dia tido terus rasa cian sgt2..
wei..4 minggu lagi nk submit dah gigih buat assignment..mmg student mantoopppp la hg nie..heheheh

JIVEBUMZ said...

alahai so cute la budak kecik kalo tido nie kan.. geram nye rase nak kis kisss jer hee

sis_nita said...

akak mmg suka nengok muka bebudak tido.. suci jerr muka depa kan dik..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aura seorang ibu....kita marah ker, kita tegur ke, kita buat dia menangis ker, nak tido ker..mesti cari ibu......oppps silap aleesya kalau ader ayah, dia akan cari ayah dia dulu..hehehehe

AkMa said...

kesiannya nureen tuhh..sampai tertdo menunggu umi..sama la dgn kak isya kalau nak tdo mesti kena ada ibu teman..

memang rs sayu je bile tengok anak tdo kan gie..

wantie said...

hmmmmmmm... ngantuk plak aku kat opis ni bila nengok nureen tidoq..

aku dulu pun cam ni gak. tapi sekarang dah clear. legaaaaaaa...

Aku dulu kalau anak aku ajak tidoq, aku tidoq gak..

paih tu bangun balik wat asseyment...

tidoq best woooooooo

CINTAMANISZ Lite said...

sejuk ati tgk muka nureen tido..sian dia hang tak layan dia, hahaha..

Alimaz-Kembara Terasing said...

alahai ciannyer...ciut lagi...