"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, October 29, 2009

Woww Weee!

Harini boss aku baik hati nak belanja kitaorang makan tengahari kat Dome….celebrate sempena Audit yg memeningkan kepala tue dh selesai dengan jayanya!! Baik benor boss aku kan! Kahhh…gelak guling3 pslnya..kengkwn yg lain mesti pau dier kuat2! kesian kat dia plak kan!

DSC_0743Nak makan apa yer kat sana?hmmm..spagetti cam Nureen makan nie pon ok gak! perghhh maveles! DSC_0758

Harap aku tak makan cam Nureen nie la….gelojoh betui Nureen bila makan spagetti! feveret dia nie taw!

DSC_0749

tumb up okies pasai aku suka hati..betui2 suka hati!! Tenang rasa jiwa dan raga!!

^^ Alhamdullilah..bulan nie bleh senyum lebar2 sket! hahaha

^^ Perghhhh..jiwa tenang 200% dah nie! x sabar nak tunggu weekend nie!

^^ Lawak betui geng2 opis aku nie…dh jadi separuh mereng psl siap one, two, som utk naik keta boss! Suma menolak termasuk aku!kahhhhh..gelak guling3!

19 comments:

el said...

slm kenal bos kau
boleh bw daku sekali
kahhhhh...dok atas riba boss la..xmo kongsi2 ok..kahhhh

abis dah edit..
lega cam hape kan..hiksss
leh la rest bebebebebrapa hari

EIJAM'S FAMILY said...

kiter pun kan minta gie xmamam cam nureen ler.. coz buat malu jerk mak org makan comot.. wakaka..wakaka..

sis_nita said...

beshnyerr..

baik bos ko kanss..

bos akak..?

kena bagi hint baru laa sadar diri..

hehe!

zura@iwan said...

km tahu sgt2 la..apa yg 200% lega tuh...bonus2...kakakaka...

slmt besopping2 bjln2..tenangkan jiwa...keke

** atie + farid + aisyah ** said...

waduh...baiknye bos....bagus2....seleranye tengok si nureen makan spageti...ahaks...tetibe jek tingin nak makan tu jugakk

mama tisya said...

slamat menjamu selera di DOME..kemain nureen mkn spagethi ..tisya suka gk tp yg cabonara..bolognaise die mkn gk cuma die lg suka yg cabonara

wantie said...

wei.... comeynya nureen makan spa geti tu...

aku tak terbayang lagi hg nak mkn apa kat dome tu..

tapi, kalau hg mkn mcm nureen tu mesti gempak DOME tue...

Delimasari said...

dpt makan22 bersama BOSS
bestnye....

fazilzura said...

amboi besh nye makan pree...

spegeti yg nureen makan tu nmpak sedapp ooo

CuTeMiUt78 said...

walllaa.. best la ko bos belanja.. mkn free tu.. jgn lupa kat aku tau.. hik..hik..hik

Dee said...

kalo dee..naik je keta bos tu reramai..dia yg drive kan..hehehe..

alyyani said...

betul2 lega dah ye. kitorg kalo setel audit pun mmg celebrate. tak pecah kepala dah. enjoy!

neezareef said...

asal lepas odit je mmg lapangggggggg satu badan..bukan lapang kepala jew

MaMa aYiN_FaSHa said...

Fuh!! aku yg lega bila bab2 audit ni settle..mmg sengsara wei if audit2 ni lecehkan..tp hope tenang la hati ni weekend nih..happy bersukaria..

p/s: ayin pon suka spagetti tau..hiks..

Fara_Adura said...

Dapnye spegeti itu.. tetiba lapo..jap g nak konvoi beramai2 ke anjung*salah 1 tempat makan pemes kat kementerian neh*

Comeii aje nureen makan ngan selera.. hehe.. comot momot abih tapi tetap menten kiut.. hiks..:D

[-suziey-] said...

hohoho..lazat nye spageti itu..hehe..
waa giler lege la ni yek audit dh abis..hehe..ok tarik napas dlm2..
pasni marathon arr buat n3:p

illa said...

hai nureen..hai gie hehe..nie yg susah hati nie..jatuh cinta la auntie kt nurin..rambut nurin cantik la..mama pakaikan syampu aper tu?nnti auntie pinjam rambut nurin bleh? hehehe

MiJa said...

dpt bunus la tu!!hehehe

Cik Wanie said...

amboi sedap tgk dak techik tue mkn,
yummy yummy yummy:)

Selamat Menjamu Selera:)