"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, November 26, 2009

AKU Lately…

Actually kepenatan melanda yg membuatkan aku jd malas utk buat entry..al-maklum ler kat opis aku dh strictly tak allowed semua employee dier menggunakan internet dengan sewenang-wenangnya...whatever website yg kitaorang terjah, diaorang akan detect smpai lubang cacing wa cakap lu....so, before kena bla..bla..and bla tue..baik jangan pandai2 kan...x psl2 kang kena! So, aku hanya dpt terjah n layan tenet kat umah jer..dah ler nak bela ikan n bercucuk-tanam lagi!wakakaka.....

So, aperpon..keep in touch ok!! Di kesempatan nie aku dan Keluarga nak Ucapkan Selamat Hari Raya AidilAdha yer.....

^^ Best tau beraya kat kampung aku kat Kedah..mmg happening seperti Raya Puasa....ziarah-menziarahi..

^^ Nantikan kemunculan photo gediks + kitaorang di hari yg mulia itu yer....

13 comments:

mummy_ayu said...

gie..senasib la kita...kat opis ayu pun kena block semua FB..mula tu blog pun tak leh, esok nya blog ok..FB still tak leh..entahla..nie pun macam ada niat nak cari broadband sendiri...

sis_nita said...

salam dik..

aduhai.. kak pon kena berhati2 gak ni.. aritu gak godam PC nak masuk tenet kan.. isk.. so far lom kena tangkap lagikk laa.. takot gak ni..

niway..

Salam AidilAdha tuk kamu sekeluarga..

yatilee said...

salam aidiladha wat kak gie n famili..

yatilee said...

salam aidiladha wat kak gie n famili..

Nana said...

sengsara weh klw kt opis dia sekat guna tenet.seb bek umah ada tenet

slamat ari raya aidladha..

el said...

xpelah at least kat umah leh la berblog bagai...

selamat ari raya
gedik lahhh smpi lebam ok
hiksss kahhhhhhhhhhh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

masib lah kat rumah leh main tenet lagi....kalau tak mesti rasa mcm katak bawah tempurung...


SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA...

alyyani said...

selamat hari raya.. raya kt kedah meriah ek? last yr aku raya kt kedah, tapi biasa je. maybe kampung ko meriah kan...

wantie said...

Aku pong nk mintak mhaf bebanyak dengan hg...
maklumlah kalau selalu bertemu mesti ada yg terasa di hati...maafkan aku yer..


tayang ang.. muah muah. mai la umah wei..

Dee said...

salam aidiladha utk gie sekeluarga..opis dee so far suma bole..tp kalo dee bz main game kt fb..alamak terbengkalailah blog..dee lg suka bloglah..hehehe..

alia said...

selamat hari _ _ _ _
updete blog dengan ikhlas..he..he...

CINTAMANISZ Lite said...

berhari raya pertama di umah sendiri adalah berganda kepenatannya dari berhari raya di umah mak....uwaaaa....

CuTeMiUt78 said...

eemmm aku plak sekarang ni FB memang tak blh masuk dah dari office.. sib baik blog ok lagi..