"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, November 9, 2009

Blog Aku Dan Nureen..

Saat aku yang merajinkan diri ...Oleh kerana new template yg aku tukar baru2 ini yg begitu lambat utk loading...kalau makan jagung pon, maybe dah sebatang habis gamaknya..hahahaha!
Makanya..aku terpaksa tukar lg template aku! belasah jer la...janji happy!

Last but not least...aku create jugak blog khas utk Nureen...Motif?? Khas utk aku upload picca dier jerk....rajin2 la ziarah yer...tu pon kalau aku sempat upload...hahaha!


Blog Nureen


^^ Kerajinan yag terserlah walaupon still busy ngan esseyment haku!huhuhuhu
^^ Kang aku wat entry khas xtvt weekend yer...

26 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
sangat sweet ada mama camni~
hehehe~

Gieyana said...

Zara

Hehehe...tenkiu yer...

CINTAMANISZ Lite said...

Hang ni mmg ler gie..jeles akak tau..
Walaupun sebok study...tp leh handle 2 blog lagi...jeles..jeles..

Jgn lupa blog yg ni sudah ler..heheh..

Gieyana said...

Kak Alona

kekeke..yg nie primary blog nie...yg Nureen tue utk simpan gambar2 kenangan dia jer..hehehe

el said...

cutenyer header nureen tu aku suker la..sweet sgt
a'ah rajin ummi nureen ni kan...keje lg...studi lg...blog lg..romen lg...bz bz bz bz..hehehehe

Gieyana said...

El

kahhhh! hang nie mmg lawak seyess...tenkiu yer...aku ikut mood gak! ni pon ada masa free..

CatlinaFly said...

tahniah nazreen ade blog khas utk dia! ;)

Gieyana said...

Cat

Nazreen? ko silap taip erk..kekeke..

thanks yer..:)

[-suziey-] said...

hohoho rajin giloss weii ko godek seharian yek..siap buat blog nureen lagi...mmg blogger tegar..eekekek:p

tantek gk wei layout baru ni,.simple

LoVEaQshA said...

akak santeknyer design umah akak nie..~!
ingt td dh slh msk umah org laen..!~!huhu

akak bz erk??cian akak..~!
xper slow2 jgn tensen2 tau..~!

alyyani said...

wah, nureen pun ade blog nih. kalau aunty ade masa, aunty singgah ye, blog ummi nureen ni pun, curi2 masa nak tgk.. :)

zura@iwan said...

tahniah2....buat dua umah..hehehe...ye la satu khas utk nureen kan...

atty's said...

suka kaler grey ni ..nanti kty jenguk

wantie said...

cantik weih kaler ni... blog nureen tu pun aku terjah gak..

godek godek lagi tau. paih ni wanti lagi cantik.. lagi cantik..

dan,, cantik lagi..

Dee said...

confirm kalo ko ada 10 anak gie..10 blog ko ada..tp xpe..gambar cantik2..leh je layan..

Gieyana said...

Suziey

Mood rajin taw!kahhhh!
tenkiu2..

Gieyana said...

Dik Zura

Thanks yer..tak salah ar masuk umah..betui nie

wokey! set! x mo tension2..hehehe

Gieyana said...

Alyyani

X per Auntie...take ur time k..ntah Ummie sempat update blog Nureen ker tak!hahaha

Gieyana said...

Zura@ Iwan

Tenkiu2..saja aku merajinkan diri utk taruk gambar Nureen ja kat blog tue..hahaha

Gieyana said...

Atty's

Tenkiu yer..:)

Gieyana said...

Wantie

Tenkiu yer..kekeke..insyaallah kalau aku rajin lg..hahaha!

Gieyana said...

Dee

Ishhh...kalau ada 10 anak aku buat satu blog gak..kesemua anak aku taruk kat situ...hahahah!

CaMaRPuTiH said...

gie... rajin ke nak handle dua blog? kikiki...

jom kita bertungkus-lumus meriahkan blog sdiri dan anak.

hahaha... join aku la gamaknyer...

CuTeMiUt78 said...

wah.. bagus gak kan.. khas utk gambo2 dia gak.. eemmm cam nak buat gak la

{lumut} said...

hehee...sweet nye mama!!!

=)

Delimasari said...

ok le tu.... ade blog nureen