"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, November 18, 2009

Hurmmm lagi

Ishhh...x der masa giloss nak update blog bagai nie...byk citer nk story utk kenang2an haku kat sini...tp bila balik jer dr opis mood utk ON pc nie dah terbantut...Lately Nureen asyik ajak main sama2 jer...'Ummie mari la kita main sama2'!! itu ler ayat dier! Mcam2 dia buat, smpai men kolam kat tgh2 living area sambil naked....di tuangnya air kt tgh2 tue..pastu berguling3! katanya mandi kolammmmmm! berdekah3 aku n suami ketawa!


Pastu lagi... story ke rumah Wantie tempohari pon non sompat eden nak citer..ishhh! mcm2 ar!...story kena tackle ngan mamat2 biol..pastu Story jumpa Yatilee kat Seberang Jaya tempohari..gara2 ikut si somi men futsal...pastu story psl kitaorang ke Jusco abiskan voucher yg haku dapat masa annual dinner tue smpaikan Nureen taknak balik gara2 nak kapal korek! ishhhh! brapa bijik kapal korek kat umah nie dah! tu pon nak lagi!!bukan murah tue...RM70 tue...nasib baik termakan gak ngan pujuk rayu haku! at last, beli keta Hotwheel yang cam Kak Alona kasi tue 2 bijik! Jimat duit Dik Non!


Kapal korek cenggini ar yg Nureen nak lagi tue...ritu aku beli kat Toy'R us tue almost RM40 utk keta ciput tue..lastly aku beli jer Hotwheel yg dua bijik tue...

Okay ar! bila haku ada masa haku update wokey!! Daaa.......
Nota bijik : Thanks yer Wantie psl ko rajin melayan email berantai ngan haku walaupon kita dh x dapat men ngan katun guling3 tue...Cessshhhh...cam budak2 la plak kan! berdekah3...

42 comments:

yatilee said...

kak..cerita la pasai nureen ngn bola dia 2.hehehe

sis_nita said...

uit..

nureen bermandikan mainan..

sweet jerr.. :)

mama tisya said...

nureen ajk ko main tu sama ngan tisya...aku nk tgk tv die soh dk sebelah die layan soh wt robot...sbr je la...tp layan jugak ler....

wei ko tknk ke email berantai ngan aku...:-p

[-suziey-] said...

terkojut eden bole masuk komen box..yehaaaa..
sian ko..kita senasib..tp jgn smpai bersawang giler wei..ekekek:p

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ni apahal gigirl main mainan boboy ni? btw anak daku suka main aeroplane....ntah berapa banyak aeroplane da kat rumah....

Mummy Aqil said...

hai la anak.. ape je dorg wat, leh wat hlg letih kita. wah nureen dah minta 'jengkaut' daku pggl, dikau pgl kapal korek... hehe

el said...

ko x belikan menan masak2 ke kat nureen..smurnye toy budak boy jerk..hehehehe

wantie said...

ha.. ha... sib baik hg dapat voucher. boleh ler beli walaupun hakikatnya cam pree .

aku tak berani ar nak bawak mirul masuk tempat juai menan-menan ni. kannnya apa. sat dia angkut. aku yang tersangkut plak kat situ nak bayau.

kahhhhhhh

zura@iwan said...

sian hgpa....x per2...free hapdet la..

pstt; ngan haku lama x email berantai yer....tak bran nk kaco ko...hikss

MiJa said...

sama la,mija kalo blk pun zharif mmg ajak main sama2..kihkihkih main keta la main susun2 la..layan ajer!

best gambar yg nureen curah lego ats kepala tu!!! ^^

Mummy Dasy said...

la Nureen toys cam boy ah siap main bajak lagi...

dilaOHdila said...

gambar lego tu menarek
Nice shooT!

EIJAM'S FAMILY said...

huhuh betul tue jerk kemalasan melanda kan..kan..kan.. tp bile main ngan anak mmg syiok giler...

Dee said...

nureen cam boys lak suka truck or kapal korek tu ye..hehehe..

neezareef said...

klu bli menan branded kt tpt branded gitu ler..cinonet jek rege dah puluh2

mau bepeluh2 mak bapak kuar duhet..kekekeke

Nana said...

sama mcm damia suka men kete2 bagai ni bear2 xmaunye dia

atty's said...

wah nureen minat mainan gitu ye..ni bakal engineer..mudah-mudahan..amin

ibu_umairah said...

..nureeen ajak umi main ye!!!bijak nya bila becakap.....mest comel je kan suara dia...

J@J@ / Bini The Rock said...

kenapa Nureen suke sangat dgn kapal korek erk???
adekah bila besar nnt dia akan bekerja dgn kapal korek??

heheheheh!!
xD

alyyani said...

ooo aku takut bawak nia kat toy area. sebab da pandai mintak. bahaya2...

Gieyana said...

Yatilee

wokeyy..nnt akak citer k..:)

Gieyana said...

Sis Nita

Entah hape2 kan budak kicik tue..kekeke

Gieyana said...

Mama Tisya

Tue la psl...sweet jer kan diorang nie..mcm2 peelnyer...hehehe

^^ Nak jugak..nak jugak email berantai ngan ko...hehehe..ko send kt email opis aku sure aku layan taw!

Gieyana said...

Suziey

Tht mean..ko bleh ngam ngan blog haku ler tue!hahaha

tu la psl! aku kemalasan utk update daa...

Gieyana said...

Ibu damia

Tu la psl...tmbah plak kt umah bb sitter suma boy..so, lagi ar terikut2 dibuatnya...kekeke
lawak plak anak ko suka aeroplane!hehehe

Gieyana said...

Mummy Aqil

tu la psl..keletihan mmg hilang kan! cute jer diaorang nie..hehehe

Ntah..Nureen dok panggil menatang tue kapal korek, so aku terikut2 ar!kekeke

Gieyana said...

El

x beli pon...psl bila aku tanya, Nureen x nak!wakakakaka

Gieyana said...

Wantie

Motip utama nk beli baju dia saja..tp nasib baik dia dgr ckp..x di kautnya kapal korak tue..kalau x, rugi dik non!wakakaka...

Ni pon aku x bw..tp dia dh kenai ar bila masuk Jusco..section nie yg dia terjah! bukan nk beli sgt pong...nk cuci mata jerk!huhu

Gieyana said...

Zura~Iwan

bukan busy psl apa pon..haku malas jer nk buat n3..wakakaka!

Alaa...email jer la..mesti aku rantai2 kan lagi email tue..hahahaha

Gieyana said...

MiJa

Tu la psl kan..cute jer kan!hehehe

Thks2..

Gieyana said...

Mummy Dasy

Tu la psl..kekeke!

Gieyana said...

DilaOHDila

Tenkiu2..:)

Gieyana said...

Eiajam's Family

Betui tue..kemalasan tahap gaban nie...huhuhu

so men ngan Nureen ar pengubat kemalasan itu!hehehe

Gieyana said...

Dee

Tu la psl..cam boy la plak!hehehe

Gieyana said...

Neezareef

A'aa..berpuluh2an @ beratus2an!hehehe

Gieyana said...

Nana

Hahaha...sama plak kan..hehhee

Gieyana said...

Atty's

Insyaallah yer kak..hehehe

Gieyana said...

As

A'aa..kwn x der so ajak Ummie dia ar jd kawan..kekeke

Gieyana said...

J@J@

A'aa..suka bebenor dia ngan kapal korek nie...x tau knp!hehehe

Gieyana said...

Alyyani

Betui tue..tp Nureen x minta..nk belek2 sgt! tp kalau dia dh berkena kt satu2 menan tue mmg puas bagai nk pujuk!huhu

naurah makwa said...

akak,bila nak tambah lagi satu..nureen pun nampak dah besar tuh..hehe

CINTAMANISZ Lite said...

haha...dia nak buldozer korek tu...aduii nureen ooi...hang nak jadi kontraktor kelas ke berapa ni? nak korek jalan nak taruk batang paip air ke....kabel wayar telekom ni? hahah..