"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, November 10, 2009

My Company 22nd Year of Annual Dinner

ALHAMDULILLAH...Akhirnya berkat penat dan lelah sebagai committee utk menjayakan majlis annual Dinner company aku, segalanya berjalan seperti di rancang...mmg penat gilosss!!

Semuanya perlu dirancang dgn teliti since before majlis n after majlis.....G Hotel, the Modern n Stylish Stay yg menjadi pilihan kitaorang setelah kitaorang shortlisted beberapa hotel..regret gak psl tak dpt nk buat kat The Hard Rock Hotel Bt Feringghi tue...kalau tak, company aku akn jd first company yg buat function kt situ..huhuhu

DSC_0979 DSC_0982

Mula2nya aku mmg menolak utk jadi committee nie psl mmg memerlukan commitment yg tinggi..tambah plak aku busy ngan kerja n study!huhu...at last, terpaksa ler merelakan hati utk accept...bayangkan..kerja sbg committee nie mmg remeh...bermula dr meeting...mencari sponsor utk lucky draw...and bla..bla..bla...

DSC_0985DSC_0986DSC_0991

Namun..semua tue, memberikan aku pengalaman yg sangat best! seyeeess! especially sponsor2 yg kitaorang dpt tue mmg grand2 giloss...Bayangkan kesemua staff iaitu sebyk 131 org kat opis aku nie akan dpt lucky draw, so terpaksa ler bertungkus-lumus utk chasing for the sponsor!hiks!...Aku shortlisted la yer our grand lucky draw...ada:

  • Air tiket from KUL/TPE for 1 person sponsor by Eva Air + Cash
  • Air Ticket from PEN/KUL/SGD/KUL/PEN for 2 sponsor by MH + Cash
  • LCD TV 32'
  • Cash ~ RM2,000, RM1,500, RM1,000, RM500 sebanyak 10k lebih...
  • Dan byk lagi....

Ada gak manager draw contribution…minimum Rm200 except big boss contribute RM2k

DSC_0988DSC_0983

Walaupun bukan rezeki aku utk dapat top 22 tue..namun aku puas hati psl dpt berikan tenaga utk jayakan majlis kitaorng nie...perghhh! mmg berbaloi2... harini pon penat n busy giloss handle suma gift2 bagai tue…jd cam artis la plak haku nie!kuang3x…

^^ More picture...akan datang ok...

^^ Dapat gak aku mengambil gambar dgn jayanya psl aku kan dtg awal…bila dh start majlis mn sempat nk menembak!kahhhh!

22 comments:

dilaOHdila said...

salam Gie
dikala aku melayari BLOG mu..
pergh macam magazine gie!
ku toleh kiri kanan tersilap kah aku. ternyata TIDAK. memang ini rumah mu. Sungguh shuntek photo2 ni gie. aku suka.............!!!

Gieyana said...

Dill

Salam...
Holaaaa...ko nyer ayat mmg best! berseni..aku suka SENI!

Betui..ko x salah umah..mmg umah aku nie...Thank you yer...!!

MiJa said...

x penah masuk G hotel
mcm best jer
hang ke yg pilih hotel G tu?hahaha

Gieyana said...

MiJa

Hmm...best! modern & stylish! lebih kurang camtu la kot!kahhh!

xler...mgmt yg decide!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

semuanya nice pics...memang penat kalau kita jadi comitee untuk sesuatu program kan....

p/s: bestnya kalau dapat menang grand lucky draw tu...

zura@iwan said...

Bila nye dinner tu...dh buat ke..hehe

mmg penat giloss jd commitee tuh..

[-suziey-] said...

yezzzaaa...dulu aku g penang aku stay kt G hotel ni..mmgg superb..

pstt..congrateas wei..nureen top 20 smileykids contest..thniah..bkn rejeki aQeel kali ni..

Fara_Adura said...

Gie..mak aii laki draw die.. mantop yo..:D

Cantek sungguh hotel itu.. ditambah ngan nikon itu.. sure meletop pic2 itu.. i laikk..:)

CaMaRPuTiH said...

giler happening and grand annual dinner co. ko weh. aku x pernah merasa.... bkn rezeki aku kot nk merasa sumer nih.

*jalani apa yg ada*

alyyani said...

mmg kalau jadi committee utk event ni mmg hectic gila. dari sebelum smpi selepas majlis. aku penah jadi committee tuk family day. da la time tu nia kecik lg. mmg gilos! tp rasa puas hati bila semua nye berjalan lancar kan?

wantie said...

aku tangkap leleh ngan hadiah yg company ko offer tu...

best giler.. awat la company aku tak buat cam ni. tak pa thn depan aku suh company hg bagi hadiah umah plak.. kahhhhhhhhh

neezareef said...

nengok gambo2 yg basic ni dah teruja nk tgk next2 n next pics

neezareef said...

ohyer..byk nye sponsor..mewah2 belaka

el said...

x sabo nk tgk pic2 ko lg
cepat lahhhh..cantek2 ha pic2 ni
syok lah kan dpt g annual dinner
lucky draw tu mmg superBBBB
gud job gie

fazilzura said...

Wahhhh besh nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mama tisya said...

mmg letih la kalo jd comittee tp best...wah grand2 sungguh adiah lucky draw itu

Delimasari said...

nmpk grand yer gie...
syabas!!!!!!!!

Nana said...

wow adiah2 lumayan seme

Gieyana said...

Ibu Damia

A'aa..Thks yer..mmg best woo..mmg betui tue..penat jd committee nie..

Betui tue..mmg best kalau menang grand price tue...

Gieyana said...

Zura@Iwan

Dh lepas dh dinner tue..hehehe

betui tue..mmg penat kalau jd commitee..huhu

Gieyana said...

Suziey

Betui2..mmg superb kt G hotel tue kan..heheh

Thks yer for the wishes!

Gieyana said...

Fara

A'aa..mantoppp meletup!hahaha!

mmg cantik hotel tue..duit pon cantik gak...hehehe